28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Knuffelen


Als G en ik eens lekker zoenen of knuffelen en er is toevallig een of meedere kinderen in de buurt dan beginnen de kleintjes te lachen en roepen: " Zoenen Zoenen Zoenen!!!!"

De grootste doen heel raar en vinden het maar stom. Volgens Saskia Noort duurt dat nog even en roepen ze in de pubertijd "Gatver, bejaardenseks".

Wat is er nu zo vreemd aan voor die kinderen om hun ouders te zien zoenen of knuffelen?? Ik begrijp het niet , zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn toch?

Een 'Familyhug' (familieknuffel) vinden ze juist weer leuk, dan gaan we in een kringetje staan en knuffelen we allemaal samen. Dat kan dan weer wel en vinden ze zelfs zeer prettig en vragen er vaak zelf om.

Wij trekken ons er in ieder geval niets van aan en zoenen en knuffelen rustig verder, kunnen ze zien dat houden van gepaard gaat met lief zijn voor elkaar en dat willen we onze kinderen tenslotte bijbrengen. En liefde is niet alleen zorgen voor elkaar in de zin van eten geven maar ook in de zin van aandacht, knuffels, zorgen dat ze er goed uit zien, uiterlijke en innerlijke verzorging daar draait het om! En knuffels veel knuffels.