28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

TOPDAG

Ik ben zelfverzekerd , weet wat ik wil, heb een lekker leven, eigenlijk een heerlijk bestaan en dan toch zijn er af en toe dingen die gebeuren of dingen die mensen zeggen zodat je of ineens aan jezelf gaat twijfelen of door iets wat gezegd word ineens een rothumeur hebt. Vaak vraag ik me af waarom ik me toch iets aantrek van wat een ander zegt? Daar moet je boven staan ten aller tijden vind ik en het lukt me niet, daar kan ik zo van balen en boos worden op mezelf.
Het ligt er ook aan wie wat zegt want er zijn natuurlijk ook mensen waarbij het je ijskoud laat wat ze ook over je zeggen. Dat zijn meestal de mensen waar je niet van houdt en of geen enkel respect voor hebt, of mensen die je dommer acht dan jezelf.
En het ligt er maar aan, ben je moe? Moet je ongesteld worden? Of zijn er andere hormonale schommelingen die de kop op steken? Allemaal factoren die meespelen natuurlijk.


Gelukkig zijn er ook andere momenten waardoor je je ineens heel erg goed gaat voelen. Zoals laatst toen ik de douche uitkwam en een klein meisje die onverwacht binnenkwam tegen me zei: Goh jij hebt geen wiebeltieten en flubberbuik , mijn moeder heeft wel wiebeltieten en een flubberbuik. TOPDAG!!!! Helemaal TOP voelde ik me voor de rest van de week.

1 reacties:

margriet zei

Vind het erg leuk om je te lezen Ilse.

Groet, Margriet

10 juli 2007 om 17:34