28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ik ben iemand die niet snel een bericht over iets of iemand zal plaatsen, ik ben iemand die niet tegen spanningen en ruzies kan .

De afgelopen twee weken waren daarvoor voor mij ook echt vreselijk want roddel en achterklap daar kan ik niet tegen !
Maar er zijn dingen die kan en mag ik niet negeren en mijn mond over houden omdat die gewoon te erg voor woorden zijn . Echter ik vind je mag ook niet zomaar iets roepen , kom dan met bewijzen met feiten want iedereen kan wel wat roepen !
Ik heb heel lang nagedacht over deze blog geloof me , heel lang , maar ik ben besmeurt op het net, ik ben aangevallen, ik ben beschuldigd ,ik ben vertrapt en waarom ?
Ik heb niets gedaan ! Alleen is het heel moeilijk je onschuld te bewijzen , je hebt je woord en daar hou je je aan vast aan je eigen oprechtheid en de hoop dat mensen je geloven.
Maar ik ben er echt ZIEK van geweest , erg ziek van geweest en geloof me mensen krijg maar eens anonieme mails en krijg maar eens bedreigingen zelf dan is het echt beangstigend, dan wil je echt wel even verdwijnen liefst want je voelt je niet veilig.
Ik ben bedreigd, ik kreeg anonieme mails , ik kreeg nog meer anonieme mails en reacties ...en toen besloot ik tot HIER EN NIET VERDER !
Er zijn grenzen en die zijn bij mij nu ook bereikt !

Over de blogjes van vorige week gaat dit niet eens meer , dit gaat verder ! Ik hou van eerlijkheid en niet van lafheid, je verschuilen achter .... is er iets kom naar me toe maar ga geen gekke dingen doen, ga mensen niet bedreigen, ga mensen niet beschuldigen van iets wat ze niet gedaan hebben !

Gisteravond nadat ik meerdere anonieme bedreigingen had gehad heb ik de politie gebeld want ik laat me niet bedreigen, ik laat me niet beschuldigen van dingen die ik niet doe !
De politie maakte me duidelijk dat je dan een ipadres moet hebben , als hun de mails en de ip adressen hebben kunnen ze wat zonder weinig !
Dus ik belde elke computer nerd die ik ken en die hebben me uitgelegd hoe een ipadres te bemachtigen van mails wat heel simpel is mensen heb je een mac ga op je bericht staan in het programma mail heb ik het dan over bij entourage is het weer anders:
je klikt het bericht aan dan ga je naar WEERGAVE dan naar BERICHT dan naar BRONVERSIE en dan heb je het , een kind kan de was doen !

Een ip adres is een unieke code die elke computer heeft dat kan dus nooit van iemand anders zijn !





Toen ik er compleet doorheen zat thuis door alle mails en dreigingen, kwam deze :
(klik er op en je ziet alles groot )




Ik schrok in eerste instantie van het bericht want dacht waar gaat dit over ik heb nl geen gesloten blog hij is gewoon openbaar en alles waar ik van beschuldigd wordt is bullshit ?
maar toen zag ik iets onderaan staan .
Onderaan de mail kan je zien dat deze verzonden is door anoniemail.nl
Ik ging dus naar de pagina en zag dus dat wie dan ook een anonieme mail naar iemand kan sturen, echter wat degene ws niet weet die dat deed is dat je ip adres altijd wordt mee gezonden ! Nu weet je met alleen een ipadres nog niet veel behalve als je mails van diegene hebt waar dat ip adres ook in voorkomt !

Ik kwam hierachter omdat dit dus op hun pagina staat van de anoniemail.nl zie hieronder , dit kunt u zelf vinden op hun site onder vragen !




Het ipadres van de anonieme mail :





Toen kreeg ik volgende reactie gisteren op mijn blog :






Diegene van wie die reactie is mailde mij ! Ze wilde wel eens weten hoe en wat !





En die mailde met een aangemaakt emailadres op emailme.nu http://www.emailme.nu/
Die site heb ik bekeken want ik vond het een vreemd adres van iemand die mailt en dacht al dit klopt niet .
Enfin misschien wilde die persoon haar emailadres niet prijsgeven kan ik ook nog inkomen !
Dus ik mailde terug ! Want ik ging natuurlijk even in het telefoonboek kijken want ik wil dan ook wel weten wie dat is waar ik dan naar ga antwoorden ik ga niet de eerste de beste zomaar mailen



(adres en tel nr heb ik weggehaald voor de privacy van de mensen )




Waarop onze Marianne mij antwoordde :


Nou dat klonk geloofwaardig maar na alle gedoe van de laatste weken ben ik nogal paranoia geworden en dacht oké dan bel ik je even !

Sandra nam op en haar man ja die heet wel Jacko maar nee ik heb jou niet gemaild alle andere info klopt wel die de mevrouw schrijft maar wij zijn het niet !
Ik beloofde haar de mail door te sturen want ze is not amused dat mensen in hun naam mailen, haar mans naam erbij zetten zijn moeders naam ! en dan zich vervolgens voor iemand uitgeven die er niet is ! Dat vond de familie niet prettig en het is ook strafbaar om iemand zijn naam te misbruiken voor dit soort praktijken.
Dus ik mailde de mail door en de mevr zou me nog op de hoogte houden en het hiet niet bij laten en gaat actie ondernemen !
Ik besloot toen om dit ook tot de bodem uit te zoeken en we gingen op zoek naar het ipadres wat ook bij deze mail gewoon is meegestuurd ! Bovenin zie je dat het de mail van marianne betreft met haar ip adres omcirkeld.

Ip adres :



mensen je ziet ! je bent dus altijd te traceren ook al denk je anoniem te mailen en zelfs via anonieme sites mails te sturen , je eigen ip adres wordt altijd meegezonden !!! Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen !

Nu had ik dus van al die mails het ip adres . Ik was ook echt met stomheid geslagen dat overal hetzelfde ip adres stond!
Je kan dan naar de pagina gaan : www.mijn-ip.net
Daar kan je ip adressen ingeven en dan zie je precies waar de locatie is .



Dan weet je dus waar de persoon zich bevindt , dan weet je verder nog niets ..........alleen als je een mail van die persoon hebt , want de mails van die persoon hebben dan hetzelfde ip adres !

En die had ik natuurlijk en ik ken niet heel veel mensen die Ellen heten en in St Gallen Zwitserland wonen dus pakte ik haar mail erbij en controleerde





En ik ben me kapot geschrokken haar had ik never nooit niet gedacht temeer omdat we deze week een heel prettig mail contact hadden samen, we nooit enige shit hebben gehad samen en dan dit ?
Ik heb de achternaam weggehaald al heb ik ook met mijn volledige naam op haar site gestaan in een reactie , ik wil niet hetzelfde doen .
Ik ben wel verbaasd maar vooral teleurgesteld erg teleurgesteld want zoveel moeite doen zoveel liegen, zo lang bezig zijn met dit soort dingen en dan zo twee gezichten kunnen hebben !!!!
Ik zal er wel nooit aan wennen dat mensen zo kunnen zijn , ik wil wel dat dit stopt en ik denk dat keiharde bewijzen zoals dit het enige zijn .
En als er ooit nog iemand wat te melden heeft over me : kom gewoon naar me toe en spreek me aan maar ga niet lopen dreigen mailen zieken en anoniem reageren !