28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Je krijgt er zoveel voor terug ....Ja ik heb hier dus helemaal niks aan hè mensen , geen enkele nuttige tip waar ik hout kan halen...
Ik zal nog eens om iets vragen duh ;)
Enfin geen hout , ja ik kan naar Zweden rijden met een vrachtwagen en het daar ophalen maar tis een beetje ver rijden niet waar?

Verder heb ik het druk , of hebben jullie me helemaal niet gemist ?
Druk druk druk , ik heb bij niemand gelezen de afgelopen dagen , maar dat komt goed ik ga het helemaal goed maken met jullie niet bang zijn , ik kom langs dit weekend.

Alleen nu nog even niet want ik ben nog steeds druk , morgen hockeyen er 5 , 2 liggen plat de ganze dag denk ik zoals gewoonlijk .
En ik ben nog steeds wakker om 00,48 uur omdat we op de oudste zitten te wachten die is gaan stappen , dit wordt mijn leven de komende jaren: wachten tot de kids thuis zijn.
Moest ik eerst nog wachten op de laatste voeding , erna nachten eruit want ziek kind of kind wat gedroomd had of slechte slapers.....nu hebben we pubers en die gaan stappen en die komen laat thuis en dus zit oma hier te wachten want ik wil gewoon weten dat alles thuis is en in bed ligt veilig en wel voordat ik in een coma neerdaal.
Pfffff kinderen , je krijgt er zoveel voor terug zei ooit eens iemand tegen me.....uh wat dan?
;) (behalve heel veel slaaptekort en zorgen?)

O ja mensen denk je ik heb nog een tas nodig een mooie leren tas, een échte leren tas, een investering zeg maar in je toekomst , een tas die blijft , dan moet je eens bij tutze gaan kijken , ze zijn moooooiiiiii.
En ECHT leer

Weekend trouwens ik zou zeggen have fun , rust uit, geniet, en tot snel....ga de hondjes uitlaten , Bob en loopse troela Bettie ...slipje uit Bettie we gaan naar buiten !!

10 reacties:

KLEINKINDEREN!!! Die krijg je terug!! Moet je nog effe wachten, hoop ik dan voor jou! En wat heb je een PRACHTIGE spulletjes bij Tutze zeg! Die handdoeken!! Ik ben van de handdoeken, ik kan ze bijna niet laten liggen, ook al puilt mijn kast uit.

10 april 2010 om 08:39  

Kijk Baasbraal heeft helemaal gelijk. KLEINKINDEREN is idd het leuke wat je van je kinderen terug krijgt. En verder kan ik je vertellen blijf je wakker liggen van je kinderen. Hier ook weer. De een trouwt zijn lief op Curacou(die wij dus nog helemaal niet kennen) en de ander verliest zijn baan als art director . En wil weer voor zich zelf beginnen. En nu heb ik het over kinderen die al 37 en 35 jaar zijn. Dus je begrijpt. Die nachten zijn er nog steeds . Vind het trouwens nog wel een redelijke tijd die thuis komend kind aanhoud. Geloof me ik spreek uit een lange ervaring.....Hou je taai en ik ga ook eens even bij tutse kijken. Fijn weekend

10 april 2010 om 09:23  

Oef, ik ben blij dat ik nog geen pubers heb! Tegen tienen vallen mijn luikjes echt wel dicht, namelijk.

Geen wonder dat je het zo druk hebt: mijn bestelling was al na twee dagen binnen. En alles was weer zo prachtig verpakt!

10 april 2010 om 09:58  

even je houtvraag: wij halen altijd bij de schroot...wij halen dat niet zelf , maar bestellen het dan komen ze het met een grote vrachtwagen thuisbrengen...je hebt het daarna lekker warm om het te sorteren en in stukken te zagen. Het zijn geen mooi stammetjes, maar oude planken, pallets, balkjes, ed..
Verder halen wij hout bij een timmerfabriekje dat hardhouten vloeren en tafels verkoopt.. daar valt heel veel plaatmateriaal af..
en mijn man is timmerman. dus ook heel veel houtafval:) bij tijd en wijlen...net zoals ik houten spullen krijg links en rechts om op te stoken.. tja het is even zoeken en hard werken maar dat is 2 keer warm dus..:)

ps.. die ene tas.....geweldig...maar ik heb geen spie meer te missen deze maand:)

grt

10 april 2010 om 10:34  
Kari zei

Tja kinderen ,,ik zeg niets,,,zucht,,
Wij halen bij het grof vuil hout op tegen betaling van appeltaarten!!!!
Misschien te proberen bij jou in de buurt.
Succes Karin

10 april 2010 om 11:52  
lia zei

Weet je Ilse, bij mijn oudste lag ik ook te wachten. Maar op een gegeven moment dacht ik, ja en ben morgen brak en zij blijven de hele dag op bed. Dus als er iets gebeurt dan heb ik de huistelefoon en mijn mobiel naast bed. En verder leer je wel dat je je kind kunt vertrouwen. En inmiddels twee eruit en als de jongste uitgaat ga ik nu gewoon slapen en laat de deur wel open zodat ik hem hoor. En als ze naar een of ander dance feest gaan komen ze vrolijk om 7 uur 's ochtends thuis. Wel zeg ik altijd, bel me als je geen bob hebt. Maar je gaat er echt wel aan wennen. En echt, je krijgt er wel veel voor terug hoor.

Die tassen heb ik gezien super... Maar ik heb me net laten gaan voor een paar zomerschoenen.

fijn weekend, lia

10 april 2010 om 14:30  

Net zo druk dus, hier ook. Ik werk me drie slagen in de rondte!

Ik zei dat laatst toevallig ook tegen iemand: ik weet zeker dat ik wakker blijf tot de pubers thuis zijn....gelukkig heb ik nog een paar jaartjes: eerst lig ik nog wakker van Popeye die rot slaapt....

Ben trouwens direct naar je tassen gaan surfen en ze zijn mooi! Maar ik heb net twee nieuwe tassen gescoord....dit kan ik echt niet vernatwoorden naar mezelf! Grinnik....De Brandmeester ziet me aankomen...

10 april 2010 om 15:42  

Welkom in de wereld die pubermoeder heet.... *kreun* En dat duurt láng.... niet normaal meer...! Hihihihi ;-0 Komt goed, Ilse. Komt goed!! Enne... hout? Nee, ik heb echt geen idee....
p.s. we gaan richting Breda, helaas niet naar H'wijk. Of manlief moet overgeplaatst worden richting die kant, maar dat zit er niet echt in denk ik... :-( Jammer hè?!

10 april 2010 om 16:00  
inge zei

slaaptekort en zorgen.
amen.

; )

tutze ziet er goed uit! leuk! loopt 't al 'n beetje?

10 april 2010 om 19:14  

Ik denk dat ik dat wakker liggen tzt wel aan vriendje over laat. Tenminste, dat hoop ik.
Mooie tassen inderdaad, maar ik ben gruwelijk verknocht aan mijn enige eigenste tas.

10 april 2010 om 20:34