28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

1 ding komt nooit alleen....


Gisteren moest de auto naar de APK en dat vind ik nooit zo fijn want ja het is altijd maar hopen dat het je geen bakken met geld gaat kosten.

Nou dat was dus wel zo , 2 nieuwe voorbanden en een reactiestang moeten vervangen worden, nu is dat nog niet zo erg ware het niet dat ik 2 weken geleden ook al een fikse vervanging aan de auto had , pfff enfin wat mot dat mot.

Maar dat was gisteren , een dag dat we alleen maar aan het racen waren tegen de klok, pakketten gemaakt tot 5 uur, postkantoor om diezelfde pakketten te brengen maar er moesten er een paar naar de USA en dan moet je allerlei papieren invullen dus stond ik daar echt te stressen want om half 6 moesten we op school zijn voor een 10 minuten gesprek en ervoor moest ik nog die auto halen, 5 minuten te laat kwamen we op school aan om te horen dat (stief)zoonlief zijn huiswerk nooit in orde heeft en zijn punten niet al te best zijn en omdat ie maar om de week hier is is het altijd moeilijk om een kind dan altijd te begeleiden , je kan het alleen maar aanpakken in die ene week dat ie er is natuurlijk en wat ie de week erna doet... , toen naar huis racen , eten maken, eten, puinruimen want om 8 uur kregen we klanten die een nieuw huis aan het bouwen zijn en graag willen dat ik de boel inricht en dan wil je natuurlijk een goede indruk maken dus puinruimen , kids naar boven verbannen onder dreigementen dat ik ze echt HEEL VEEL straf ga geven als ze vanavond ruzie maken en de tent afbreken boven, dan zelf snel nog in de douche om om 8 uur volledig relaxed de deur te openen .....

En dan sta je op om 7 uur op vrijdagochtend:
  • ruzie met dochterlief die al de hele week hetzelfde vestje aanheeft en niet begrijpt waarom dat niet kan "ik doe er toch een schoon shirtje onder??"
  • ruzie met zelfde dochter omdat ze haar brood voor school niet wil maken
  • zij boos en vertrekt al deuren slaande naar school
  • zoonlief die zijn fietssleutel kwijt is en dus in paniek want eerste uur heeft ie SO
  • allemaal zoeken naar sleutel, school van dochter gebeld of zij hem heeft dit is namelijk echt een streek van haar om broerlief te jennen maar ze had m niet zegt ze.
  • ik trek de la open om te kijken of we nog een reservesleutel hebben, is een pot met plaksel van de kinderen helemaal leeg gelopen in mijn la en zitten alle reservesleutels van de fietsen erin vastgeplakt
  • dus naar de auto: accu leeg want lampen vergeten uit te doen (AARRGGHHH)
  • weer naar huis , kind op mijn fiets weggestuurd met een briefje voor school dat ie er echt niks aan kan doen dat ie te laat is.
  • en toen was het nog maar half 9 , moest de dag nog beginnen.......
Half 9 snel het formulier halen bij dr voor manlief die moet bloed laten prikken (is nogal moe d laatste tijd) en toen ik het hem overhandigde zei ik: "Je moet ook poep inleveren dat gaan ze onderzoeken" Hij knikte , keek verbaasd en ...(Ik lag inwendig helemaal in een deuk want ik zag hem al met een grote bak in het ziekenhuis arriveren en daar zijn poep afleveren.) nog geen halve minuut later had ie al door dat dit vast weer een grapje van mij was en dus helaas is hij er niet ingetrapt . Niet erg de voorpret was al heerlijk.

Morgen zaterdag: dus 5 kinderen die moeten hockeyen en wie heeft er bardienst?? Juist ja , nu weet zoonlief nog niet dat ie bardienst heeft dus dat moet ik even heel lief gaan melden :)
want mijn lieve vriendinnetje S die wil het niet van me overnemen whoehahaha , snapt u dat nou? Wie wil dat nou niet , op zaterdagochtend bardienst draaien???
tsss ik snap het niet hoor.


16 reacties:

Ik dacht al: je zult wel druk zijn, want ik miste al een blogje. Nu weet ik ook waarmee en kan ik je alleen maar sterkte wensen en hopen voor je dat dit weekend heel snel voorbij is.
En hahahaha, wil S geen bardienst draaien? Ik snap het wel, ik zou het ook niet willen, kun je je buurman niet sturen? ;-)

26 maart 2010 om 13:47  
Anoniem zei

weeeeh wat ben jij een viezerik joh met die foto hier. En...manlief is er niet ingetrapt (in de poep) jij blij anders moest je weer schoenen poetsen? Haha ik word al knettergek als ik het allemaal lees, waar jij de hele dag mee bezig bent joh...pfffft

26 maart 2010 om 13:55  
Anoniem zei

Onsmakelijk!Kotst over haar keyboard.

26 maart 2010 om 14:39  

Nou dat is mooi dat anoniem nu aan de kots is, kan ze ook niet meer op haar keyboard en hopelijk ook niet meer op haar pc.
Ik word niet koud of warm van een beetje poep hoor, heb tenslotte m'n koter ook zindelijk gekregen!

26 maart 2010 om 15:08  

Ach ja, shit happens!
(bardienst, ieeeeeek)
Karin

26 maart 2010 om 15:14  

Sjemig, wat een binnenkomer die foto! Bah!!!!

En verder: adem in, adem uit et cetera! ;-)

26 maart 2010 om 15:30  
Door zei

Geen wonder dat je lief moe is de laatste tijd:-)

Serieus; ik hoop dat het niks is natuurlijk en dat ie gauw weer topfit is! Fijn weekend!

26 maart 2010 om 17:11  

Unbelievable zeg, dat S geen bardienst wil draaien!
Idd ook wel een heel onsmakelijk plaatje die drol zo pontivicaal in beeld, maar ja het laat wel zien wat voor dag je had/hebt.
Fijn weekend... of zeg ik nu iets stoms?

26 maart 2010 om 17:36  

Oh ik heb zo'n ontzettend zin in morgen!
Ga ik lekker op de hockey aan de bar hangen terwijl JIJ achter de bar staat.
Wat zal dat kopje thee lekker smaken!
En ik ga natuurlijk hele vervelende dingen vragen, zoals een warme tosti enzo.
mmmmm wat een heerlijk vooruitzicht!!!! hahahahahahahahaaha

dikke doei!
S.

26 maart 2010 om 18:19  

Pffft....je wordt er als lezer al moe van. ;)
Ennuh...is het sleuteltje nog terecht gekomen?
Toitoi morgen met je bardienst..maar ik zie net dat je madampebbles aan de bar krijgt. Dat wordt dus wel gezellig.

26 maart 2010 om 19:40  

Ooooo die foto. Maak me gek man. Ik ontdekte dit gisterochtend in de prullenbak in onze spreekkamer. Had m'n cliënt op zitten bouten. ECHT WAAR!!! Manman, het kantoor heeft de hele dag gemeurd en we hebben plàt gelegen van het lachen.

En verder klonk het als een gezellige ochtend. Ik weet na jouw logjes altijd dat ik STOP met baren na dit kind. Echt.

26 maart 2010 om 20:17  

Als ik dit lees ben ik blij dat ik de kinderen van mij echtgenoot niet in huis gehad heb .. dan had ik er ook 5 gehad ..pfff

Afijn je hebt weekend en probeer er toch van te genieten ahah

fijn weekend meis

Elise

26 maart 2010 om 21:03  
Anoniem zei

Believe me, mijn stress is anders, mijn gemoedstoestand hetzelfde a la nu!

26 maart 2010 om 21:56  

ongelooflijk.. dat je dit allemaal kan overkomen....daar denk je toch bij de verste verte niet aan..ik kan me voorstellen dat je tegen het plafond vlieg... maar weet je Ilse... vandaag schijnt de zon weer..ook voor jou...neem even de tijd om te genieten dit weekend

grts

27 maart 2010 om 09:35  
Toet zei

Succes vandaag. En gauw een nieuw blog plaatsen graag, gaat deze foto iig wat uit beeld, blegh! :)

27 maart 2010 om 12:10  
Anoniem zei

Ben het Toet eens....haha: hij is echt goor!

27 maart 2010 om 12:31