28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gefeliciteerd dames !!


De tweeling is vandaag ergens in de veertig geworden , het is ze niet aan te zien hè?
Verder ga ik lekker druk doen vandaag.
En heb ik weinig te melden.
Want ik werk en werk en werk en maak weinig mee verder. De kinderen die zie ik amper en niet omdat ik zo druk ben maar omdat zij zo druk zijn.
De een bleef bij een vriendin spelen/eten/slapen. De ander die vegeteert op zijn kamer en komt enkel om te eten uit zijn hol. De kleinste die moest kadootjes kopen in de stad, toen in de hockeykleren springen naar een vriendinnetje om samen naar hockey te gaan en na het hockeyen kreeg ik telefoon van haar. Ik zei meteen Nee je komt thuis eten , waarop ze stil was en zei oke mama....want ze eet nl het liefst elke dag bij haar vriendinnetje en niet omdat ik zo vies kook hoop ik . Maar na een weekend bij pa wilde ik mijn dochter ook wel eens even thuis hebben.
Gisteravond gingen we naar bed en heb ik nog tot een uur of twee liggen draaien, ik kon de slaap niet vatten, en vanochtend was ik ook meteen wakker. Lente: het doet me goed !!!
Ik zat zowat in een dikke vette winterdepressie.

Gisteren keek ik TV Makelaar en ik kreeg het me toch een partij benauwd mensen, want de mensen die ze gisteren hadden geïnterviewd die hadden een soort van tik als ze praatten, zenuwen natuurlijk , maar o god laat ik normaal doen op tv, please laat me niet 1000x knipperen met mijn ogen , schokkende bewegingen met mijn hoofd maken , please please please...nog een week .... lief en ik keken elkaar aan en dachten hetzelfde, we kregen er meteen een soort van hysterische lachbui door verder gaat het goed met ons hoor, we kruipen in een hol volgende week en gaan denk ik niet kijken whaaaaa.
En 1 april opent onze nieuwe webwinkel ! Een winkel waar je blij van wordt geloof me.
En daar ben ik natuurlijk ook giga druk mee, tis me wat, maar geloof me , het is prachtig en mooi en superkwaliteitje.....