28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

K*TdagIk heb een kutdag
Dat jullie het maar even weten
Soms sta je op en dan weet je het al: dit wordt niet mijn dag.
Nou dat had ik vanochtend , meteen al, toen ik mijn ogen opende.
En het gekrijs van kinderen hoorde buiten op straat welke gek laat zijn kinderen om half 8 al los rondlopen op straat , sukkel
En toen hoorde ik de papierophaaldienst en laat ik nou HEEL VEEL papier hier hebben staan, alleen waren we vergeten dat papier aan de straat te zetten kunnen die lui niet gewoon even bellen de dag ervoor zodat we weten dat het papier aan de straat moet, of na tienen komen zodat ik echt wakker ben dus nu staat het me nog 2 weken in de weg, FIJN weer.
En toen waren de zusjes ruzie aan het maken over een truitje, mijn truitje, nee mijn truitje, nee....en dat ging zo even door , voor de een is het een truitje voor de ander een tuniek.
De rechtmatige eigenaar krijgt het morgen weer terug heb ik geregeld en vanaf dan mag kleine zus het niet meer aan die heeft truitjes/tuniekjes genoeg namelijk.
En toen de kust veilig was lees: kinderen allemaal de deur uit waren dacht ik , ik sta maar eens op , koffie heb ik nodig . Maar toen kwam ik in een keuken met een aanrecht waar boter,vlokken, lege melk glazen, melk, vuil bestek, kruimels etc lagen en ging ik eerst boenen want ik kan geen koffie drinken op mijn gemak als het een puinhoop is , en toen dacht ik: ik ben toch bezig laat ik die volle zak eens uit de prullenbak halen en er een nieuwe indoen en toen druipte de hele inhoud over de vloer en moest ik die ook nog gaan dweilen en toen was mijn humeur al helemaal tot nul gezakt.
En toen ging ik aan de koffie , ben nu aan bakje nummer vier en heb alleen maar blogjes nog gelezen en mijn gal gespuit in een mail naar dotje.
En nu bedenk ik me ineens dat Bob dik vier maanden is en dat wil zeggen dat Bettie dus over een dikke maand a twee maanden weer bloed gaat druppen en dat wil ik niet !
Dus moet ik manlief vandaag zien over te halen dat beest te laten steriliseren ik wil namelijk geen nestjes meer, ja ja schattig en leuk en heel erg lief maar ik wil TIJD , TIJD TIJD TIJD. En met een nestje heb je geen tijd meer , dan ben je DRUK DRUK DRUK.
Dus mes erin graag en misschien kan de dierenarts meteen een buikwandcorrectie doen want er hangt een slap velletje onder mijn hond , een uitgelubberd slap gerimpeld velletje.
Ik kijk net in de nieuwe Hema folder en er staat een leuke tuniek in en een skinnybroek voor mijn dochter , maar ja het is mijn dag niet hè mensen, dus waarschijnlijk is dat allemaal al uitverkocht tegen de tijd dat ik bij de Hema aankom.
O enne ik besef met terdege dat dit een rommelig druk blogje is maar ik ben rommelig druk en in een KUThumeur dus dat kan kloppen .
Vandaag hoop ik dus ook dat niemand me gaat bellen en aan mijn kop lopen zeuren want dat is niet het moment hè mensen, niet het moment , totaal niet.
Zo en nu ga ik dus echt wat doen want ik heb werk .32 reacties:

Ik denk in ieder geval dat je wel genoeg koffie op hebt. ;)
Verder zou ik gewoon lekker even gaan kijken bij Hema, het is hier in ieder geval heerlijk weer, koud maar zonnig. Daar knap je vast van op. Sterkte ermee, en nu ga ik snel weer weg voordat je boos op me wordt haha.

10 maart 2010 om 10:25  

Ik durf bijna niet te reageren.. Maar vooruit ik doe het toch, bellen mag niet maar een blogreactie wel denk ik dan maar, meis ik hoop dat je werk je uit deze put haalt, op naar de top zou ik zeggen:)) Groeten, Corine

10 maart 2010 om 11:08  

Als je gezond bent heb je geen K dag.

Groetjes Petra

10 maart 2010 om 11:24  
Anoniem zei

dan zal ik ook maar niet reageren, dan ...

10 maart 2010 om 11:29  

toch maar alles wit verven dan... goed voor je humeur + je ziet er aqlles nog beter op haha

10 maart 2010 om 11:29  
Ilse zei

@Petra: nou kijk daar ben ik het voor een gedeelte mee eens. Ik heb wel degelijk een k dag en ik ben gezond maar mag dat dan niet onder het motto ik ben gezond?
Ik heb meerdere kdagen gehad , toen mijn dochter ophield met ademen bv 8 jaar geleden, toen mijn moeder op sterven na dood was een jaar geleden, toen mijn nichtje op 50 jarige leeftijd stierf terwijl ze net oma was geworden, mag dat ook niet onder het motto dat ik toen gezond was?
Ik heb nu een k dag en niet alleen om de dingen die ik hier opsom maar ook om andere dingen die ik niet op een blog zet maar die er wel zijn en ik denk dat je dus niet kan oordelen of iemand wel of geen kutdag mag hebben.
Iedereen heeft zijn eigen leed en of je nu wel of niet gezond bent maakt niet uit er zijn ook andere dingen die maken dat je een kutdag hebt .

10 maart 2010 om 11:31  

Nou sterkt dan maar Gr. Petra

10 maart 2010 om 11:55  
Anoniem zei

Ik regeer nooit zo gauw op een blog maar nu wel.
Ik vind dat je je als vrouw wel heel goedkoop neerzet. kun je je taalgebruik niet een klein beetje matigen? ik vond dit geen proper stukje!!!!!!!!!!!!!!!

10 maart 2010 om 12:49  
Astrid zei

haha, volgens mij is je dag meteen goed na die reactie hierboven... tutututut geen proper stukje Ilse.

En verder. Die vuilniszak. Dat had ik dus laatst ook. Men. Dat is zo smerig.

En nu ga jij naar de HEMA. Je dag omdraaien in een topdag. Omdat je én de tuniek én de broek gaat vinden. Ja. Echt waar. Dus sjusju. Op naar de HEMA jij.. :)

10 maart 2010 om 13:00  
Anoniem zei

Geen proper stukje, de keuken is toch weer gekuisd?
Zet um op Ilse, morgen weer een dag.
Sterkte.
x Fon.

10 maart 2010 om 13:18  

'Geen proper stukje'..... Nee maar soms zijn de dingen die je overkomen ook niet echt proper te noemen en soms neemt dat je hele denken en doen in beslag, nietwaar Ilse? Zoals wachten op een slechte uitslag van je moeder bijvoorbeeld... En alle andere shit waar Dotje-dear straks wel even privé op gaat reageren en niet hier. Maar jij mag een K-dag hebben, anders ben je morgen ál je haar kwijt, nietwaar? En als mensen vinden dat je geen K-dag mag hebben, dan slaan ze je blog maar over.

10 maart 2010 om 13:26  

DON'T MESS WITH THE QUEEN MUM, especially today!

10 maart 2010 om 13:35  
Anoniem zei

Alles gezond en proper daar? Jee mensen....wat een rare reacties zeg. Ik ben ook gezond maar af en toe een k-dag komt voor. Het ligt er maar aan in welke situatie je net even zit hoor. Iemand in Haiti zou zeggen: Wat kan mij die gezondheid sehelen, geef mij maar een partijtje nierstenen daar kan ik mijn huisje wel van opbouwen.

10 maart 2010 om 13:40  

En, oh ja, by the way nog eens even iets: Bettie. Die wil dus een buikwandcorrectie. Ik zeg: doen! Anders is ze volgende week van de stress ook al haar haar kwijt en dat willen we niet hè? ;-) En dan met die buikwand correctie meteen die broedmachine eruit laten slopen en haar oogleden laten liften, desnoods haar oren nog een eind naar achteren laten trekken en highlights in d'r vacht. Maar dan moet ze verder niet meer zeuren, afgesproken? ;-D Whoehahaha!

10 maart 2010 om 13:44  

Mag ik wel antwoorden of is je humeur zo kut dat dat ook niet mag??
Gatver wat kan je soms een bui hebben he Gelukkig heb jij de kinderen nog thuis waar je tegen kan zeiken. Hier is iedereen de deur uit. Dus nu is mannetje de l.l. 1 tip mijn moeder had vroeger een mattekloper. En als ze dan zo'n bui had(zei noemde dat een rot humeur Wij gewoon een kutdag) dan ging ze op een mat hengsten met dat ding. meestal hielp dat. Meid ik wens je sterkte. En doe morgen de dag gewoon over. Knuf Leni

10 maart 2010 om 14:26  

En...........gaat het weer een beetje?

10 maart 2010 om 14:53  

hoezo geen proper stukje?...iedereen kent dat wel... een k**dag.. mag je daar dan over schrijven.. wat moet je dan zetten..ik voel me niet zo gezellig? nou dat haalt het dan op lange na niet

ah daar is mijn leerling..
grts

10 maart 2010 om 15:39  

oke, ik begrijp dat jij voortaan een vaginale dag hebt :-D is dat proper genoeg?
en als ik bovenstaande theorie goed begrijp heb ik vandaag in volle gezondheid doorgebracht en DUS een goede dag,..yeah sure! zou dat even toppie zijn?

ennieweeee, ik heb hetzelfde syndroom als jij; kan niet rustig iets gaan zitten drinken midden in de zooi. heel irritant.

hoe is t trouwens met jullie hondenbestand? had je er nou 1tje gehouden of niet? en mocht t zo zijn dat je bij een sterilisatie een gratis buikwandcorrectie kreeg zoals jij voorstelt, dan denk ik dat er geen man meer onder het mes hoeft....

op naar morgen!

10 maart 2010 om 15:41  

Gelukkig dat je een blog hebt waar je je op kan afreageren...... Bij ons in Puttershoek was vroeger een man die had een teil in een boom hangen aan een touw. Als hij dan zo'n dag had, nam hij een schop en dan ramde hij zo hard hij kon tegen die teil aan een aantal keer, liefst om drie uur 's nachts. Dan was het hele dorp wakker! Kan je het beter op je blog zetten...... Knap maar lekker op meid en denk aan Kopenhagen.

10 maart 2010 om 15:41  

Ik was een uurtje geleden in de Hema en helaas, ballonjurkje dat ik voor jongste wilde kopen was ook al weg. :-(

Mooi qudt dus!

10 maart 2010 om 15:59  

Ik moet eigenlijk vooral lachen om zowel je logje als om sommige reacties. En je mag best weleens een k*tdag hebben hoor. Dat mag echt.

10 maart 2010 om 18:02  
lia zei

Oei, oei. Nou hoop dat de dag toch een beetje goed verlopen is.
Sterkte dan maar.

10 maart 2010 om 18:32  

@ baasbraal, ik lach me rot om wat je schrijft, en wat leuk dat je oorspronkelijk uit puttershoek komt, dat is hier heel errug dichtbij namelijk.

Gaat het al beter met je Ilse?
* Dikke Knuffel *

10 maart 2010 om 19:12  
Marleen zei

KUT, dat is toch de afkorting van Kwalitatief Uitermate Teleurstellend?

10 maart 2010 om 22:20  
Petra T. zei

Op naar Kopenhagen !!!!!!

Groetjes Petra T.

11 maart 2010 om 02:02  

Zeg grappenmaker hahaha.... goedemorgen! Hoe gaat het vandaag?

Hoop dat je rot dag voorbij is en dat je, je vandaag weer helemaal top voelt, Kan ik dit nog zeggen top of is dat helemaal not done hahahah...

11 maart 2010 om 08:26  
Door zei

Haha, een buikwandcorrectie. Vraag effe aan de dierenarts of ik mee mag komen, wil je?
Have fun in Kopenhagen!

11 maart 2010 om 08:58  
Soes zei

Hè, gelukkig is het nu 11 maart.

11 maart 2010 om 09:00  

Hoe is het vandaag ? kon je maar een knop omzetten he. ..

Nog even geduld want dan kun je naar Kopenhagen, groetjes ELise

11 maart 2010 om 09:58  
Anoniem zei

Ik moet elke keer weer gniffelen om je stukjes. Leuk!
En dan die reactie's en je hilarische feedback hier weer op!
Echt lachen.
Jolanda uit Zaandam.

11 maart 2010 om 10:00  

Zo, ben ik effe blij dat ik niet gisteren bij je was, maar de dag ervoor.
Toen was het heul gezellig!
Ik zeg maar zo: gewoon doorademen.
Meer kan je er vaak toch niet aan doen.
Succes!
Groetjes,
Simone

11 maart 2010 om 11:00  

Ik heb echt enorm de neiging om nu even flink te gaan reageren op 'als je gezond bent, heb je geen k dag'. Vind zo'n opmerking namelijk echt nergens op slaan. Alsof alleen 'zieken' dagen mogen hebben waarop ze klaar zijn met alles en iedereen en je, als je gezond bent, maar altijd blij moet zijn. Maar ik denk dat dat niet zo goed is voor mijn bloeddruk. En aangezien dat een van de dingen is aan mijn lijf die nog wel normaal functioneren, hou ik me maar even in.

Ik hoop dat je een fijne kutdag hebt gehad gister. Dat is soms (of wat vaker) gewoon nodig. En lekker. Altijd maar een lach op je gezicht moeten plakken. Dat houdt toch geen mens vol?

En deze blog heb je toch ook om even af te reageren. Daar mag je schrijven in de woorden die je zelf kiest. Als een ander dat dan niet wil lezen, dan moet hij/zij dat ook niet doen! Volgens mij kan je de dag niet properder beginnen dan met het schoonmaken van de keuken. Notabene nog voor je eerste koffie.

Gewoon lekker blijven bloggen! In je eigen woorden, over dingen die jij van je af wil schrijven!

11 maart 2010 om 15:48