28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Walrussen en kinderen: beide drukPoe poe
Ik heb zowat de halve nacht niet geslapen door een dikke, vette, fluitende walrus.
Nee, niet de buurman , ietsjes verderop: het dolfinarium daar hebben ze dus walrussen en die fluiten , die fluiten eigenlijk zowat de hele dag lijkt het wel maar die van gisteravond die floot wel heel erg hard.
Die vond het ook welletjes geweest met de kou denk ik en floot voor lenteweer of zo , hij/zij deed in ieder geval zeer zijn/haar best .
Ik hoor ze altijd wel maar dan let je er niet op . Want ga je er op letten ja dan kan je dus niet meer slapen .
En dan die kleine *&^%$#$%^& brommertjes die hier door de straat scheuren , ik HAAT die dingen echt, een POKKE herrie maken die , daar kunnen mijn zenuwtjes niet tegen, het is ook een soort van geluid wat ik niet kan verdragen, TE hard, TE agressief op de een of anderen manier. Ik ben dus VOOR de afschaf van brommertjes, is er nog een politieke partij die daar aan mee wil werken?

Gisteren de kids weer naar Weert gebracht, dat was gezellig, dit gelooft u toch niet hè?
Dit keer dachten we slim te wezen en namen de DVD speler mee, filmpje erin, rust dachten we. Niks rust dus.
Want van de drie wilden er twee film kijken en van die twee was er eentje die de koptelefoon niet paste dus dat ding niet opzette waardoor wij dus 1,5 uur Mary Poppins aan ons hoofd hadden, daar tussendoor een hoop gezeik over een zak chips en iemand die de baas wilde spelen over die zak , waardoor de zak scheurde en de inhoud in mijn auto lag, die auto die ik net die week helemaal gecleand had van binnen en van buiten.
En er was file, file en nog eens file want het regende en regen/sneeuw/hagel daar kunnen we in NL niks mee dan hebben we meteen files dus reden we ipv 2,5 uur 3,5 uur erover .
Toen kregen ze nog ruzie en mepte er vrolijk op los en na die chips hadden de dames dorst en moest er gestopt worden en wel meteen en dat gezeur van dorst tot we bij een tankstation waren aaarrgghhh.........toen reden we dus lekker door, want wie zeurt en zeikt krijgt niks en toen was het dus even stil totdat we wel stopten en de dames drinken hadden en meteen weer begonnen met zeiken.
Eenmaal aangekomen moesten ze de honden even uitlaten en dat deden ze onder luid protest en toen de hond na 5 minuten binnenkwam en hun bij hoog en laag beweerden dat ie echt gepoept en geplast had vertrokken ze naar hun pa die 50 mtr van mijn ouders vandaan woont en de hond: die draaide een dikke drol op het tapijt van mijn moeder.
Die was not amused en nog minder toen ie ook nog 5 plasjes deed. Pff toen vertrokken we weer richting Harderwijk en waren rond half 12 thuis, leuk hè "even" de kids naar ex brengen...

Zaterdag vandaag: rustdag ! Geen kids, boodschappen zijn gedaan, zometeen even de stad in met zijn tweetjes, filmpje halen voor vanavond en dan een gezellige romantische rustige avond voor de boeg.....
Fijn weekend .12 reacties:

Volgende keer weer met de trein zou ik zeggen. En een drol op het tapijt bij je moeder dat wil je echt niet zeg! Maak je geen goeie beurt mee. Geniet lekker van je weekend met je verloofde maar haal hem niet open met je ring ;-)

6 maart 2010 om 14:06  

Nou, nou. Ik wordt al moe alleen van het lezen. Toe maar, eindelijk rust zullen we maar zeggen. Geniet ervan saampjes want een weekend is zo weer voorbij. (Fijn hoor, een vent die met je mee wil shoppen in de stad...)
Groetjes, Karin

6 maart 2010 om 14:43  

Wat ik me nu afvraag... komt ex die kids eigenlijk nooit bij jullie ophalen en/of brengen?? Ik lees altijd maar dat jullie ze wegbrengen... Kan hij niet een keer met die vechtende blagen in de auto?? ;-)
('tis maar een vraagje hoor...)

6 maart 2010 om 15:49  
Door zei

Volgende keer kids in de trein!

6 maart 2010 om 16:00  

Oh mèn die r**kinderen! En je vader natuurlijk over de rooie vanwege die hond met die drol op hun tapijt.....! Je zou er van aan de valeriaan moeten om ergens nog rust te ontdekken. Ik zou je kids volgende keer gewoon een komkommer geven hoor, dat kruimelt weer niet zo. ;-) En nu rust aan je hoofd....zul je zien, word je vanavond om half 8 ongesteld....

6 maart 2010 om 16:00  
lia zei

Ja, ik moet eerlijk zeggen dat ik ook moe word van het lezen. Tjonge, knap dat je dat zo volhoud. Maar moet je ze nu ook nog gaan halen?
Nou goed, dat is voor later zorg eerst een heel fijn romantisch weekend samen.

groet Lia

6 maart 2010 om 16:59  

Gelukkig heb je een romantisch weekendje voor de boeg, dan kan alle ergernis een beetje zakken. Volgende keer ga je gewoon de kinderen bij je ex vandaan plukken om ze ZELF de hondenpoep te laten opruimen bij je moeder.

6 maart 2010 om 18:18  

Geniet van deze rust ! fijne avond Ilse !

Groetjes Ria

6 maart 2010 om 18:48  

Gaat het weer een beetje...?

Fijn weekend,
groetjes Petra

6 maart 2010 om 19:33  

Maar ex brengt de kinders op zondag terug naar Harderwijk neem ik aan?

7 maart 2010 om 00:03  
Anoniem zei

Wat grappg: wist niet dat die beesten zoveel kabaal maakten!

En sinds ik naar werk fiets (32 k/dag) heb k een gezonde haat ontwikkeld tegen brommers. Ik meen het!

7 maart 2010 om 19:59  
inge zei

was maar goed ook dus dat de film zo goed beviel hahaha ik benijd je niet met tig kids in de auto, vind die 3 uur naar m'n schoonouders met 1 kind altijd al lang duren..

7 maart 2010 om 22:21