28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Oppersmurf en trouwen


Mensen mensen
Hebben jullie iets meegekregen van het songfestival drama? Ik had het niet gezien maar iedereen heeft het erover dus ik heb even op youtube gekeken naar wat fragmenten.
Laat ik beginnen dat ik niet snap WIE O WIE heeft bedacht dat shalaliela of weet ik veel hoe dat vreselijke liedje gaat van de opa van de smurfen, dat het dat liedje moest zijn? Welke gek heeft dat bedacht , het is totaal niet meer van deze tijd.
En dan die vertolkingen, uit welke grot halen ze die mensen?
Maar goed dan denk je dat dat het ergste was? Nee, het kon nog erger. Het eindigde in gelijk spel en toen moest de Oppersmurf een keuze maken en dat wilde hij niet......DUH.......hij kon niet kiezen vond ze beide even slecht goed en weigerde maar Yolanthe (je weet wel die onzen Jan heeft ingeruild voor een smurf) die kreeg door via haar oortje dat Oppersmurf toch echt moest kiezen of ie nou wilde of niet maar hij wilde niet en uiteindelijk gilde ie wat en liep weg, zeer professioneel allemaal van Oppersmurf.
En alsof dat allemaal al niet erg genoeg was zijn wij (Nederland) nu DE aanfluiting van komend songfestival en word er in Europa geroepen dat we veel te veel aan de drugs zitten hier met zijn allen , PARDON .
Ik weiger dus even op de smurfenhoop gegooid te worden ja want als het aan mij had gelegen hadden we natuurlijk nooit het liedje van Oppersmurf gekozen mogen dat duidelijk zijn.
Mocht je dit nog even willen zien: een twijfelende Oppersmurf KLIK KLIK

En in China is een vrouw vermoord van 21 die zou gaan trouwen en dat zijn ze ook alleen lag zij dus in de kist, ik weet niet wat ik hier nu van moet vinden....KLIK KLIK
Ja dat ik het diep en diep triest vind voor beide natuurlijk ....

Dries Roelvink gaat trouwen : whoehhaahhaahhahaahahahaahahaha , sorry maar dat kan je toch niet serieus nemen *proest* whoehhahaaahahahhaa16 reacties:

inge zei

wtf? die chinese gekte?!!
en oppersmurf zal ik zo 's kijken. heb er nog niks van meegekregen, behalve in logland/twittersphere ; )

nu ga ik even vogeltjes spotten hahaha ; )

10 februari 2010 om 22:00  

Volgens mij zijn wij nederlanders niet alleen die geen die gek zijn ( songfestival is toch uit de tijd?) ,maar dat van china ken toch ook ech nie!!! brrrrrrrrr eng eng!!

En wat betreft de drugs.........sh....het is niet gelukt met me partijtje valentijn rozen !! ............hahahahah!! volgend jaar beter !

Mischien mag ik het bruidsboeket van dries wel maken?? !!

10 februari 2010 om 22:26  

Ik heb ook helemaal niets gezien van dat songfestivalgedoe, ik heb er inmiddels wel al heel veel over gehoord. En dat filmpje, dat kijk ik uit principe dus niet!

Oh wat erg zeg, dat van dat Chinese stel.

10 februari 2010 om 22:46  

Ik ben het H.E.L.E.M.A.A.L met je eens! Het is verschrikkelijk! Horrible! Wie verzint dit????

10 februari 2010 om 23:05  

Dat komt omdat de NOS het niet meer doet maar de TROS wel en dat is meer van Gezelligheid kent geen tijd. Mochten we hier wel mee scoren laten we dan alsjeblieft nooit meer meedoen. We schamen ons toch rot?

Van die trouwerij wordt je bij elk plaatje misselijker.

Groeten, Petra

10 februari 2010 om 23:18  

Ja, en dat moet dan doorgaan voor het gemiddelde Trospubliek hè, die dat liedje leuk vindt. Nu snap ik ook waarom ik niets met de Tros heb... wat een drama zeg!
En Dries? Die ouwe verlepte Dries? Hoeishetmogelijk? Met wie? Iemand uit het klooster zeker die hem nog nooit heeft horen zingen?

11 februari 2010 om 07:01  
* zei

Heb natuurlijk even gekeken, snel er even door heen! Wat een dieptepuntvertoning dat Songfestival, lang geleden toen ik nog mini was, was het een heel gebeuren, op zaterdagavond bakkie chips en cola: spannend hahahaha...

Liefde kent geen grenzen!

liefs bellavien

11 februari 2010 om 07:43  

Oh wat moet ik weer lachen om je blogje over de smurfen! Ik heb het even allemaal gemist dat songfestival gebeuren. Ik weet alleen dat het irri shalalie wel in mijn kop blijft hangen dus dat is dan wel weer songfestival waardig. Enfin, wat sad van die trouwerij, vreselijk!

11 februari 2010 om 08:49  
Door zei

Songfestival? Was er een songfestival??

11 februari 2010 om 08:53  

Ik wil de ouwe smurf niet meer zien poeh... wat een vertoning zeg!!en dat stomme wijsje blijft ook nog in je hoofd hangen als je het eenmaal gehoord hebt.
En dan die trouwerij hoe gek kan je zijn?????
Dries...... daar heb ik echt geen worrden voor.

11 februari 2010 om 09:51  
Anoniem zei

He, off topic: ik heb inderdaad denk ik maar een derde van mijn haar over, maar ik spotte vadag allemaal nieuwe donshaartjes bij mijn pony. Heb jij dat ook? Over 10 jaar is het dan weer net zo lang als het nu is....zucht. En daarbij kotm bij mij het meeste grijs terug....

11 februari 2010 om 09:53  

De as vrouw van Dries heet Honoraria of zoiets. Deze Hono blijkt echt stekeblind te zijn, want Dries is voor mij net zoiets als de Oppersmurf maar dan anders. Want Oppersmurf Bram was echt een blamage, net als het liedje. Het kind denk ze het gaat maken, maar ze zal ws niet eens door schmink komen en nog voor de halve finale terug naar de kassa bij de Jumbo kunnen!
Dan nog die dooie bruiloft: dat kan alleen in China. Vreselijk toch!

11 februari 2010 om 10:00  

k moet dat liedje toch echt eens gaan beluisteren, want het verhit de gemoederen behoorlijk! Ben zo langzamerhand erg benieuwd.

11 februari 2010 om 15:05  

ophhh houd op... word gek van dat nummer. en weet je wta het ergste is.. heb het paar dagen in mijn hoofd gehad en nou was het net weg nou begin jij weer.
Moet wel altijd lachen met jouw titels. Ik zie dan altijd alleen de titel en de foto er onder. maar die titels die kunnen ook over hele andere zaken gaan. Met het gevolg dat voordat ik aan het lezen ben ik al mijn eigen verhaal heb gevormd. En die zijn nooit hetzelfde;-)

11 februari 2010 om 15:32  

ach wil er eigenlijk geen woord meer over vuilmaken..over het songfestival en het optreden van vader abraham..dus dat doe ik dan ook niet meer..trouwen met een dode? volgens mij kan dat wettelijk helemaal niet...dan trouw ik wel met een of andere net overleden hele rijke stinkerd...hahaha.. kan ik zo mijn driewielfiets kopen...
en Roelvink trouwen? waarom niet.. het is toch ook gewoon een mens?

grts

11 februari 2010 om 17:03  

Had het hele songfestivalgebeuren ook niet gezien en/of gevolgd, maar je werd later doodgegooid met de scène van Oppersmurf en Yolanthe... Tjonge, jonge, wat een amateuristisch gebeuren zeg... Ik ergerde me dood en was zoooooo blij dat ik het niet in het echie had gezien!!

12 februari 2010 om 10:35