28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Q dayOm 6 uur stonden we naast ons bed mensen, 6 uur , en het is dan al licht ...ja dat wist ik niet want ik sta nooit om 6 uur op.
Nu dus wel, tafels naar buiten , huppakee , alle zooi die we nog hadden liggen en gaan met die banaan.
Nou ja veel zooi hadden we niet meer want we hebben een jaar geleden alles verkocht op de koninginnemarkt en in een jaar tijd hebben we natuurlijk niet zoveel zooi verzameld dat we weer aan de slag konden. Maar wat oude boeken, kinderboeken, knuffels, glaswerk dat soort dingen hebben we allemaal kunnen verkopen.
Het was KOUD ! En REGEN ! En om 3 uur hebben we de boel opgeruimd want toen hadden we er echt geen zin meer in. Het was genoeg geweest ...en een volk op de been zeg, Zoveel mensen door de regen , brrr om zooi van een ander te kopen , je moet er maar zin in hebben...

Het is weer voorbij, we hebben nu maar liefst TWEE weken vakantie , tenminste de kids hebben 2 weken vakantie . En wij dus ook een beetje , kuch kuch.
Vandaag gaan we inslaan , je wil niet weten wat 7 kids kunnen eten........

8 reacties:

Heb je twee !!! weken 7 kinderen Ilse???

Pfffffffffffffffffffffff................

Sterkte groetjes Ria

1 mei 2010 om 10:30  

Nou fijn dat alle troep weer verkocht is, je snapt niet waar mensen al blij mee kunnen zijn hè? Wij hebben het vroeger toen de kinderen klein waren ook gedaan, maar zijn er rap mee gestopt toen de kinderen rond 10 uur zeiden: 'We hebben geen zin meer' en vervolgens de stad ingingen en pa en moe achter hun kleedje zaten. Nee, als we nu goed willen opruimen gaan we gewoon verhuizen, dat ruimt ook lekker op......Hahahaha!

1 mei 2010 om 10:31  

Wat een pech voor jullie, dat slechte weer!

Lange rit he, twee weken: wij moeten ook elke meivakntie weer kijken hoe we al die dagen moeten rondbreien met verlof en oppas en zo. Vreselijk.

En ik vermoed inderdaad dat ik iets minder boodschappen dan jij insla! Jij hebt er ook nog pubers tussenzitten, die eten echt de oren van je hoofd!

1 mei 2010 om 13:01  
lia zei

Ja, het is snel licht. Hier 5x om 6.15 op. Nou gelukkig zijn er dan mensen die wel de troep van een ander willen, anders had je alles weer mee kunnen nemen.

1 mei 2010 om 13:01  

Ach jij bent je zooi tenminste kwijt. Ik heb er weer wat bij, zoonlief kwam weer met vanalles thuis van de kindervrijmarkt. Alsof hij nog niet genoeg (troep) heeft :o(
Ja lekker he, 2 wkn vakantie. Hoeft even niet alles op uur en tijd!

1 mei 2010 om 13:02  
inge zei

elk jaar denk ik weer, o ja, op de markt gaan staan, zut verkopen. maar dan denk ik aan dat vroege opstaan en het weer (vaak valt dat tegen ; ) en nou ja, we hebben lekker weer nóg meer spulletjes gescoord voor die ene keer dat we wel moeten hahaha!

1 mei 2010 om 17:09  

Ik heb twee keer op een rommelmarkt gestaan en me toen prima vermaakt (en nog lekker verkocht ook). Hebben jullie een goede opbrengst gehad?
Succes (of sterkte?) met de vakantie! ;-)

1 mei 2010 om 20:40  
Anoniem zei

O maar ik weet heel goed hoeveel 7 kinderen kunnen vegwerken op een dag, heb er zelf 7 ( jongste is 10, oudste is 20)
Henriette

2 mei 2010 om 01:32