28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

WeekendZaterdag dus ..
Ik stond op met mega wallen onder mijn ogen , paniek , wallen die had ik al een keer eerder gezien op tv bij tv makelaar en dat wil je niet .
Dus halve tube sperti onder de oogjes gesmeerd
laten intrekken
en een dik uur later. weg wallen .
Make'up erop , in de kleren en daar gingen we met mijn kids naar de show van Paul de Leeuw...
Maar eerst nog een discussie met puber die op een dag met 20 graden in een dikke trui liep, omkleden probeerde ik nog maar pubers....die luisteren niet dus ging puber in de trui die hij al 3 dagen aan had mee naar Paul. Lekker warm .
We mochten weer als eerste naar binnen , in de speciale ruimte met drank en veel snoep mochten we wachten . Daar zat ik naast een jongetje die met zijn moeder was en die dus vertelde dat zijn wens was blote tieten zien.......
Een groep meiden die er ook zaten die vertelde ik dat en zei ," je snapt dus wel waarom jullie hier zijn en dat Paul altijd wensen combineert" , haahhaaa hilariteit alom , meiden helemaal in de stress echt van die 17 jarige giechelkippen , het was erg gezellig tijdens het wachten.
Mijn puber die wist niet wat ie hoorde bij de wens van het 12 jarige jongetje , dus ik zei tegen puber ga maar naast die jongen zitten dan zie je nog eens wat....
Gemist? KLIK (begin van de show meteen en aan het einde het lied...)
De show was wederom heel erg leuk en wij vonden ons lied allemaal geweldig , en gezien alle reacties op onderstaande blog met de tekst van het lied jullie dus ook.
Mijn ma niet, die vond het een vreselijk lied want zo praat je niet over je kinderen volgens haar.
Ach er zijn mensen die begrijpen de ondertoon en de knipoog wel en er zijn altijd mensen die zien nooit nergens de humor van in.
So be it .

En gisteravond nadat we de kinderen hadden gehaald in Weert en mega lange files hadden gehad en we ons geradbraakt voelden , keken we KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER.
DE film.
Mijn god mensen , zakdoeken bij de hand hoor, wat een film!
Ik heb het boek heel lang geleden gelezen en kon me niet herinneren dat ik het toen zo heftig vond als ik nu de film vond.
Janken !!!!! Ik heb na de film gewoon nog dik een half uur zitten najanken..............
Heftig , heel heftig !
HIJ is gewoon een vuile klootzak , iets anders kan ik er niet van maken . Zij is geweldig , Carice speelt de sterren van de hemel.
Ik miste heel erg het kind in de film , ik kan me niet voorstellen dat als je weet dat je nog 6 maanden hebt dat je dan met manlief de wereld gaat verkennen zonder je kind.... die tijd wil je toch juist zoveel mogelijk met man en kind zijn, lijkt me...
Voor de rest een prachtige film , echt prachtig ! Te huur op DVD nu.

8 reacties:

inge zei

toch ga ik 'm NIET kijken.
vond het boek (de boeken, de weduwnaar ook) al erg zat.
ga wel binnenkort my sister's keeper kijken, die zie ik hier steeds rechts staan =)

en je lied, ja, geweldig. ik zeg gewoon nog een keer, link. of, nog beter, zing zelf en neem 't op hihi ; )

26 april 2010 om 10:07  
inge zei

o ja en een wens van een 12-jarige om blote tieten te zien en dat zo'n ouder dan zegt, je leuk, ik neem je mee?!!

?!!

?????!!!!!!

ik weet dat ik vooroorlogs kan zijn, maar vaag. echt. net zoals (idd) wat je zegt over kevbdd, met manlief op pad en kind? kind? tja, kind.
vaag!

wat deed paul met die blotetietenwens?

26 april 2010 om 10:08  

Uiteindelijk is het allemaal meegevallen bij Paul (pak tena lady staat weer in de kast) heb je er een op maat gemaakte tekst aan over gehouden en een ervaring rijker.
Het boek heb ik niet gelezen (op advies van zus) en nu de film op DVD uit is denk ik misschien durf ik te kijken, helemaal in mijn eentje met een grote doos zakdoekjes.....misschien.
Fijne week!
Karin

26 april 2010 om 10:25  

Oh dat verklaart de weemoedige blik in de ogen van je puber (die ik meende te zien) toen dat ventje van 12 in die tent verdween! ;-) Als ik die moeder was geweest dan had ik gezegd: ik neem je in de zomer wel een dagje mee naar het strand, dan ben je meteen genezen van al die ouwe hangtieten die je daar voorbij zwabberen!
En ik snap écht niet dat mensen dat lied niet leuk vinden, dan hebben ze zich écht niet in je gezin en in jóu verdiept hoor, het klopt gewoon precies! Hou je taai meid! Knuf!

26 april 2010 om 12:50  
lia zei

Ik heb intussen het lied gehoord, en vind het helemaal top. Knap dat het zo echt voor jullie is gemaakt en zo passsend ook.

Ik was de eerste week al in de bios met die film. Een megazaal hier van 1000 mensen. Kun je nagaan als het voor 2/3 vol zit met snotterende vrouwen. Maar wel mooi hoor.

26 april 2010 om 13:05  
Zara zei

Ja belachelijk dat lied. We hebben toch allemaal de godganse week 7 kinderen om ons heen en ik snap niet waar jij je nou zo druk over maakt... 7 kinderen maar... Tsss, wees blij dat je er vd 7 maar zelf 3 hebt gebaard anders liep je er niet zo soepel bij als nu.
;-)

Ik snap dus echt niet dat mensen zich niet kunnen inleven in jouw situatie. Ik ben met 2 etterbakjes (waar ik zielsveel van houd!!!) al soms total-loss in combi met mijn wrakkige ega. Daarbij was het ook hartstikke leuk om zelf eens een wens te kunnen doen bij Paul.
Ik zeg maar zo: zeg maar nix...

26 april 2010 om 16:43  

Wat supergaaf zeg, ik moest even bijlezen en vooral bijkijken, maar ik vind hem leuk. En ach ja, sommige mensen hebben gewoon een ander gevoel voor humor. Ik krijg soms mailtjes over mijn log, en dan denk ik, sorry maar jullie hebben het echt niet begrijpen...

26 april 2010 om 19:38  

Ach, verschil in humorbeleving zal er altijd blijven nietwaar?
Die reactie van Inge, zo denk ik er ook wel een beetje over. Alles moet maar kunnen tegenwoordig. Of is dat dan ook weer humor? ;-)

Ik moet zeggen dat ik in de film meer begrip op kon brengen voor Stijn dan toen ik het boek las. Bij het boek vond ik het een aso eerste klas, in de film vond ik het toch wel een beetje meer begrijpelijk eigenlijk, zijn gedrag.

26 april 2010 om 20:20