28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Loopse teef

Nee dit is niet BettieGisteravond zeeg Bettie neer op een wit kussentje , mevrouw stond op en het kussentje was rood.
AAARRGGHHHH
Bettie is loops .
En dat is nou net wat ik NIET wilde
Een loopse teef in huis
Met een mannetje erbij
En nu?
Kussentje is inmiddels gewassen maar wat doe ik met die hond?
Ik ga maar eens met de dierenarts bellen of mevrouw ook gesteriliseerd kan worden tijdens haar ongesteldheid .
Hope so...
Die vieze troep wil ik niet meer, broekjes aan trekken , bezorgers die denken dat dat vieze bebloede maandverbandje van mij is wat de kids bij de deur hebben laten liggen , nee nee nee.
Ik wil dit niet.
Dus suggesties? Kom maar op...
Bah, loopse teef in huis
en het wordt 20 graden
Ja dat heeft er geen bal mee te maken maar ik wilde het toch even melden
Voor het geval u het nog niet wist
Ik heb ook een pukkel op mijn voorhoofd
Ik heb nooit pukkels op mijn voorhoofd , dus waarom nu wel?
O ja en de wereld is gek aan het worden
Multimiljonair Wassenaar doodt zijn vrouw waar hij net 6 maanden mee getrouwd is.
Een moeder slaat haar 3 jarige dochter dood omdat ze een gedicht niet foutloos kon opzeggen.
Ik snap het niet meer hoor
De wereld is gek aan het worden...
O ja had ik al gezegd dat Bettie loops is?
Nou Bettie is loops .


12 reacties:

20 graden... ja daar verheugde ik me ook op, maar het trekt hier aan de ijssel aardig dicht :(((
En? Is het bij jou vandaag dinsdag? Of heeft Bettie gelijk de week helemaal maar gehusseld voor jou? Lief beest is het toch, maar zo'n telefoontje naar de dierenarts had ik allang gedaan! Bloederige toestanden in huis daar hou ik niet van! Groeten, Corine

7 april 2010 om 10:54  

Ik ben weer helemaal achter met het nieuws. Ja, de wereld is gek aan het worden en jij mag geen beren meer verkopen..... Alleen Betty gaat normaal door waar ze bij gebleven was.

7 april 2010 om 11:18  

Sorry, geen hondentips. Maar las hieronder van de kika-beren. NAJA. Wat is dat nou voor iets raars. Hoe meer beren hoe beter toch?? Bovendien zitten die verkooppunten nou niet direct bij iedereen in de buurt. Echt heel jammer. En voor mij ook onbegrijpelijk.

7 april 2010 om 11:37  

Sorry, geen hondentips. Maar las hieronder van de kika-beren. NAJA. Wat is dat nou voor iets raars. Hoe meer beren hoe beter toch?? Bovendien zitten die verkooppunten nou niet direct bij iedereen in de buurt. Echt heel jammer. En voor mij ook onbegrijpelijk.

7 april 2010 om 11:37  

Klopt de wereld is gek aan 't worden en bij dit soort verhalen vallen mijn problemen in het niet. Maar toch, vanochtend te horen gekregen dat (ivm reorganisatie) mijn functie to be een overschot laat zien van 43%! Dat betekent een hele procedure die doorlopen moet worden, assesments, gesprekken met leidinggevenden en dan maar afwachten of ze je nog goed genoeg vinden. Is toch een vreemd gevoel na zoveel jaar. Ja de wereld wordt steeds gekker. :o(
Karin

7 april 2010 om 11:38  

Ja gatver ik ben dat ook zo zat en dan idd dat broekje. grrrrrrrrrrr Ik haat loopse honden. Zit hier er ook op aan te sturen. Dat ze gewoon geholpen word. Niet om dat loopse alleen maar ook de dame (teckel) word wel héél dominant.
Tips heb ik helaas niet voor je.Ik erger me ook aan het steeds gekker worden op deze wereld. Ik had van de week een akkefietje met een,, moeder,, die liet haar kind in het gemeente plantsoen bossen narsissen plukken. Ik riep zo van Hallo mag ik weten waar dat voor nodig is??? Zei die DOOS ,,is maar een kind hoor.,, O die gevleugelde woorden ik haat ze. Daarom zei ik ook. Juist daarom die moet je opvoeden. Dacht nog waar ben ik mee bezig maar later dacht ik nu zijn het narcissen maar straks weet ze echt niet wat wel en niet kan. Dus vanaf nu ,, ga ik klein beginnen misschien hebben ze er over wat jaar toch nog plezier van. Heb niet naar die vreselijke docu gekeken van die moord in Zoetermeer. Ook zoiets... die moeten ze afschieten die vent. Dacht toen ga mijn mandje maar in want ik krijg wel hele hoge bloeddruk van dit soort dingen. Nou toedels maak er wat van vandaag.....

7 april 2010 om 12:00  

Ik had die loopse hond van jou gelijk met dat kussentje, zó in de wasmachine gemieterd! Eens kijken of ze daarna nog loop is.... ;-)
En ik las het ook van die Wassenaarse kerel en die moeder....echt, ik ben blij dat jij en ik (nog) niet gek zijn! ;-)

7 april 2010 om 13:19  
inge zei

sorry hier ook geen tips het zou ook gewoon verboden moeten worden #bennudusongesteld

wat stom trouwens, van die kika beren. echt stom. zo gaat dat te vaak, dat het goede doel lijdt onder de mensen die zich er zo graag voor inzetten. kromme bende. om nog maar te zwijgen over die moorden waar je nu over schrijft.
#hetiseengrotekutzooimaardezomerkomteraan ; )

7 april 2010 om 14:02  

Als Bettie uitgebaard is, dan het mes erin zou ik zeggen. Hoppa, geen kleine mormels er meer bij. En die eikel die zn kersverse bruid aan het mes heeft geregen, is hier op spuugafstand vandaan! Misschien heeft Maxima haar wel horen gillen (en nix gedaan). Trouw dan niet als de stront zo kort aan het hart zit... (zou mn moeder zeggen)

7 april 2010 om 17:03  

de wereld is zeker vaag... had het er net met mijn schoonzusje over dat die kindermoordenaar in de cel allerlei vunzige troep ligt te kijken en (voor zover we weten) niets mankeert en (in dit geval) mijn zusje dus gewoon dood moet gaan aan die kut ziekte, anders zou ze vandaag jarig zijn geweest... t is niet altijd even eerlijk en een loopse hond is gewoon bloed (haha) irritant.

Katten trouwens ook, ik droomde dat ik een teiltje vol kattebrokken neerzette omdat ik altijd ziek wordt van dat gezeur om eten.. alleen in mijn droom zag mijn kat t aan voor een kattebak.. terwijl die die niet eens heeft... hij plast namelijk asociaal in de plantsoenen (of de tuin van de buren ;)
x desiree

7 april 2010 om 18:03  
lia zei

Nou ik weet weer het een en ander als ik bij jou ben. Van die moeder en multimilj wist ik nog niet. Ja en Bettie moet er toch maar aan geloven. En die 20 graden lijkt me heerlijk, maar heb vandaag alleen een ziekenhuis van binnen gezien en toen ik thuis kwam was de zon ook weg. Maar ondertussen is het morgen al wel weer Donderdag, toch of bij jou vrijdag. Gelukkig trouwens dat die kids bij je ex ook eens vervelend waren. Goed gevoel, denk ik.

7 april 2010 om 18:28  

Dat nieuws van je is allemaal aan mij voorbij gegaan gelukkig. Want shoppen en dat was gezellig!

En mag hondlief binnenkort onder het mes?

7 april 2010 om 21:30