28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

KomischIk ben een boek aan het lezen , ja heus , in 3 dagen tijd heb ik nog maar 20 pagina's gelezen omdat ik steeds weer dingen bedenk die ik ook nog wil/moet doen....maar toch.
En ja ook tijdens de paasdagen werk ik dus druk aan de winkel , maar alleen als G aan het sporten is of aan het lezen hoor , ik kan het gewoon niet laten , het is sterker dan mij maar dat vind ie niet erg , daarnaast doen we allerlei leuke ontspannende dingen zoals lezen, wandelen, films kijken, beetje fröbelen in huis ....
Maar dit boek is LEUK . Het is HEEL LEUK .
 • David Sedaris  David Sedaris (26 december 1956) is een Amerikaanse auteur. Veel van zijn humor is autobiografisch en zelfspottend over zijn grote familie, Griekse afkomst, vele baantjes en zijn leven in Frankrijk met zijn partner Hugh Hamrick.

  Het is HEEL LEUK dus , echt komisch, de man schrijft dus over zijn familie , heel gevat en zeer humoristisch.

  Ik zou ook heel veel kunnen schrijven over mijn familie hier op dit blog , natuurlijk niet zo goed als David hier maar stof genoeg, alleen iets in mij zegt me dat dit niet op prijs zal worden gesteld, iets in mij zegt dat, denk ik zo. Ik denk dat mijn familie daar de humor niet van in ziet.

  Dus doe ik het maar niet. Of zal ik toch? Hmmm

  Verder is het heel rustig hier in huis en genieten mijn lief en ik INTENS van die rust en zijn we ons zeer bewust van de rust, en wilden we dat dit nog een week of twee drie vier vijf aanhield die rust.......het blijft ook zo schoon het huis, zo netjes.

  Maar ja keep on dreaming de monsters zijn vanavond weer in the house en dan ruikt het hier weer ouderwets naar zweetvoeten, liggen her en der schoenen/jassen/tassen/boeken verspreidt, verdwijnen mijn pennen en scharen weer , struikel ik over dingen, zoekt iedereen weer naar de hondenriemen (omdat niemand ze op hun plek legt), is het weer lawaaierig in huis tot een uur of 10 's avonds, hoor je weer gestommel/geschreeuw/ruzie boven je hoofd , kan ik elke ochtend weer een slagveld schoonmaken op het aanrecht, moet ik dingen weer tig keer herhalen, stapelt de was zich op en het strijkgoed, moeten er weer heel veel boodschappen worden gedaan, wordt er weer tig keer per dag mama geroepen, of honderd keer van zolder naar beneden gebeld, moet ik weer gaan opvoeden en tig keer uitleggen waarom studeren echt wel belangrijk is , en waarom het leren van geschiedenis ook al is dat al geweest toch wel interessant kan zijn , is het gedaan met deze overweldigende rust in mijn huis en hoofd.

  Maar ik hou van die monstertjes hoor en kan niet zonder ze maar een paar dagen rust is zalig , is nodig in dit drukke gezin anders word je denk ik overspannen.

  Maar ik vind de maandag vrij eigenlijk wel heel relaxed, ik haat maandagen namelijk maar zo niet , dit is heerlijk.

Rechts is David Sedaris

17 reacties:

Hoi Ilse, geniet er nog even van...ik weet precies wat je bedoelt hoor! En probeer toch nog effe te lezen...ik heb een prachtig boek uit gister en vanmorgen: het Winterpaleis. ik ga er deze week een stukje op m'n blog over zetten dus dan kun je kijken of het iets voor je is.
Fijne dag nog en lieve groetjes Jolanda

5 april 2010 om 11:47  

haha wat ben je toch een maf wijf... rechts is David !! Je zou natuurlijk alvast aan je memoires kunnen beginnen, tegen de tijd dat je monsters dan volwassen zijn heb je vast een boek vol geschrieven, al vermoed ik dat het al eerder zal zijn gezien de stroom aan verhalen die je hier al publiceert..

Geniet van je rust en no thanks voor de reclame van je tutze... die armband past gewoon geweldig bij mijn post!
fijne uurtjes nog!

5 april 2010 om 12:16  

Ha die Ilse,
Ik zal het boek ook eens gaan lezen. In de volgende vakantie ofzo. Ik kan nl. niet meer stoppen met lezen als ik eenmaal in een boek begin......
Geniet nog lekker van de uurtjes met zn twee!
En daarna weer van de kids....
groetjes

5 april 2010 om 12:26  

Heerlijk voor jullie die rust. Zag die foto net van de auteur van het boek . Mijn man roept altijd als ik me weer eens druk maak haal die aap van je schouder. En zie hier zit hij dus. Ben blij dat hem kwijt ben.....

5 april 2010 om 14:22  
Anoniem zei

ik ben nu wel erg benieuwd naar dit boek. Maarach, ik weet van mezelf dat ik de tijd niet neem nu om te lezen. Ik heb nog 3 ongelzen exemlparen liggen...ik log liever ;-)

succes met de herintredende drukte!

5 april 2010 om 14:41  

Ik zag pas iets bij DWDD over dit boek. Daar waren ze ook al laaiend enthousiast.
Nou, geniet nog even van de rust!

5 april 2010 om 16:18  

Hahahaha! 'Rechts is David'.... ja, dát zie ik ook! ;-)
Nou meid, nog even genieten van de rust (of zijn de monsters er al weer?) en dan bof je, want morgen is het al dinsdag!
Ik ga de titel onthouden van dit boek: dit wil ik ook lezen!

5 april 2010 om 17:18  

Ik heb inderdaad ook al iets gehoord over dit boek. Misschien moet ik het toch eens gaan lezen...

5 april 2010 om 17:46  

Een tikje jaloers zit ik hier toch wel.. 4 dagen met alleen manlief thuis, het huis netjes, geen geschreeuw enz. enz. enz...
Wij hebben er hier twee + een + aanhang, dus er is altijd wel iemand at home..gezellig maar zo'n tweepersoonsweekend lijkt me top:))
Groeten, Corine
PS of is de rust al weer voorbij?

5 april 2010 om 18:18  
Zara zei

Heerlijk als ik lees dat jullie lekker lang met z'n 2-tjes geweest zijn! En niet bloggen over je familie? 'Waarom niet?' zou ik zeggen. Beginnen we samen een blog, want dan hebben we echt iedere dag stof om over te schrijven...
Ik las ook een boek en was lekker een nachtje bij mn moeder deze pasen.

5 april 2010 om 19:10  

Ben blij dat je er even bij zette wie David was! Ja, die drukte, dat leven, het is zeer vermoeiend, maar LEUK!! Hoewel je je daar achteraf pas van bewust bent! Klaag maar tegen ons aan hoor! Wij kunnen er wel tegen....

5 april 2010 om 20:38  

Lekker zo'n kinderloos weekend .. je weet dat ze het daar ook goed hebben daarom kun je er ook van genieten.
Lekker he, lezen en ontspannen.

Fijne avond meis, Elise

5 april 2010 om 20:56  

Lekker zo'n kinderloos weekend .. je weet dat ze het daar ook goed hebben daarom kun je er ook van genieten.
Lekker he, lezen en ontspannen.

Fijne avond meis, Elise

5 april 2010 om 20:56  
inge zei

ik kan me er niks bij voorstellen, zoals ik al eens eerder zei, 7 kids in da house!! maar ik dénk dat ik me wel kan voorstellen dat je dan onwijs kan genieten ook van even zonder =)

5 april 2010 om 21:35  
Toet zei

"rechts is David Sedaris"
Grinnik.

Succes met Het Gareel!

6 april 2010 om 02:29  

Heej, dat boek kreeg mnalief dit weekend! (Voor als de bevalling te lang duurt... :-( )

Succes met de herintredende drukte!

6 april 2010 om 09:44  

Oooh, ik dacht de linkse :-).

Maar ik zal goed naar je luisteren en 'm aanschaffen voor mijn e-reader. Want die krijg ik van Joost.

6 april 2010 om 14:39