28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

En....


Ik wilde weer eens een heerlijke klaagmaandagochtend blog plaatsen maar goed inmiddels weet iedereen wel hoe ik over de maandagochtend denk , denk ik.
En dus gaan we het eens over iets anders hebben.
Ik las een aantal logjes en die vond ik zo herkenbaar en aangrijpend die wil ik toch eigenlijk wel even delen hier
Bijvoorbeeld deze O JA BLOG
En deze is heel triest maar ook zo waar en zo herkenbaar KLIK


En verder:
 • Hadden er twee de hele ochtend ruzie hier en gingen apart naar school, doen ze nooit normaliter zijn juist die twee altijd samen en hebben nooooooiiiitt ruzie maar goed kleine meisjes worden groter...
 • En stond er weer een aanrecht vol zooi.
 • En had een van de kinderen de broek vergeten aan te trekken bij Bettie en ligt dus mijn hele vloer vol bloedspetters, grrrr.
 • En duurt het nog 3 weken en dan is het MEIvakantie.
 • En duurt het nog 12 weken en dan is het zomervakantie.
 • En is het nog steeds erg koud buiten , vooral 's ochtends.
 • En moet ik nu de vloer gaan dweilen en nog zo'n 5 machines met was draaien en heb ik er al 6 gedraaid dit weekend, dus kunt u zich een beetje voorstellen hoeveel strijk er ligt.
 • En hebben we gisteren 40 vissticks gebakken met 4 kilo gebakken aardappelen en 2 bloemkolen en dat was dan alleen voor de kinderen , dat zijn 7 kinderen porties (flink etende puberporties zeg maar) , dus kunt u zich een beetje voorstellen hoe dat hier iedere dag aan toe gaat.
 • "Herrie in de keuken", wij lachen erom, dat is hier gewoon dagelijkse kost.(nou ja bijna dan)
 • En moest ik gisteren echt het programma van Peter R afzetten omdat ik die vieze vuile Koos te walgelijk voor woorden vind, en gewoon misselijk werd.
 • Moet ik echt de film "De gelukkige huisvrouw" zien want hij schijnt supergoed te zijn.
 • Word ik ergens deze week weer ongesteld (opgepast dus voor mijn geweldige humeur)
 • Hebben we de kinderen 2 weken achter elkaar en dan een week niet om vervolgens weer een week mei vakantie erachteraan te sluiten
 • Gaat mijn zoon binnenkort 3 dagen met school naar Newcastle
 • En dat is heel wat voor mij: mijn oudste zomaar zonder mij naar Engeland , ik moet echt een slag maken hoor...
 • Gaat mijn middelste een week op schoolverlatersdagen naar Schiermonnikoog
 • Heeft middelste verkering jaja echt waar .
 • En ga ik nu aan de slag, see you...


13 reacties:

Oh ja, ik werd halverwege ook onpasselijk van die vieze gore gluiperige Koos.
En volgende week gaat dochter een midweek naar York, dus ik weet wat je voelt..
En 4 kg aardappelen voor 7 kinderen? Dat is meer dan een pond per persoon! Het lijken wel kliko's die kinderen van jou! ;-)
Enne...ik bedoel dus...sterkte vandaag en deze week! *Knuf!*

12 april 2010 om 10:34  

lieve Ilse... ja allemaal vreselijk herkenbaar hahahaha maar wel in een ver verleden... gelukkig niet met zoveel pubers al hoewel.. het leek hier vaak de zoete inval...
Opvoeden is loslaten, dat is een open deur...maar ik roep altijd opvoeden is vertrouwen op jouw eigen opvoeding.. jezelf verplaatsen, onvoorwaardelijk liefhebben en dat is niet eens echt moeilijk..:)..
Zet hem op deze week..het wordt vanzelf weer weekend..

grts

12 april 2010 om 10:50  

Pfff, steeds meer respect voor jou met 7 kids.
Ik ren me rot met 2. Alhoewel die wel iets hulpbehoevender / jonger zijn. Ben nog in de ff-wennen-en-zoek-ritme-fase. Maar toch... 4 kilo aardappelen. Pfff. Koop je die dan geschild of ben je daar even zoet mee?
En die Koos. Nou nou nou, wat een klerelijer. Gatver.

12 april 2010 om 10:50  
Anoniem zei

De broek vergeten bij Bettie, bloedspetters, heb ik iets gemist?
Groetejs, Sarah

12 april 2010 om 11:30  

hahah de was staat hier ook nog, maar die heeft geen haast. De afwas deed manlief gisteravond dus de keuken is netjes.Strijkgoed ligt nog lekker verstopt in de kast.Geen zin in vandaag, maar dat kan gerust ook wachten.Oh wat een boel strijkgoed zal jij hebben...geen kans dat de kids het zelf gaan doen of doe je t liever zelf? ik waste en streek uit vrije wil vanaf mijn 15e zelf mijn spullen.Vond t teveel voor mijn moeder toen we met 5 kids thuis woonden. Maar kan me voorstellen dat jouw kids het druk hebben hoor met van alles en nog wat.Jammie vissticks!Het weer gaat nu wel de goede kant uit toch en hopelijk wordt t de meivakantie een beetje beter?
hahaha ik ga hier achterzoonlief aan die crackers uit de keuken pikt voor de hond die almaar door kan blijven eten!En dan toch maar eens een was draaien..misschien droogt het nog wel goed buiten

12 april 2010 om 11:53  

Wat een walgelijke man die Koos H, vind het dapper van Peter R dat hij het toch heeft uitgezonden. Privacy voor daders tis te zot voor woorden. Laatst bij de rechtszaak van de zaak waar ik bij betrokken was (zie blog) kreeg de dader ook lieve vragen, of hij een lunch pakketje had gekregen, of hij lekker zat.. GRRRRRRR
Wat een drukte van belang bij jou he, hebben de kids het leuk gehad in Walibi.

Ik heb trouwens een giveaway dus als je zin hebt om mee te doen, kom langs.
Groetjes en een fijne dag, Madelon

12 april 2010 om 12:19  

Die Koos H heeft nog meer ruimte in de nor dan een gemiddelde verpleeghuispatient! Het moet niet gekker worden hier in NL! Heel goed dat ze het toch hebben uitgezonden, wat een eikel zeg!
En de middelste verkering? Kan niet intrekken bij haar schoonouders als ze ruzie blijft maken? ;-)

12 april 2010 om 13:22  

Kijk 'ns aan, zijn we weer helemaal op de hoogte. Ik kijk sowieso niet naar Peter, zag hem zojuist wel bij Boulevard, dus helemaal ontwijken gaat niet.

12 april 2010 om 19:44  
inge zei

koos, koos? heb ik ff gemist dan. verder stond ik ff te kijken van hebikjoudaar, 4 kilo aardappelen, 40 vissticks! als ze allemaal zo zouden eten als Kleuter had je aan de helft genoeg. wat zeg ik, over ; ) hahaha mag niet klagen, kiend at z'n mihoen vanavond op alsof 'ie nooit anders eet =)

12 april 2010 om 20:06  

Je wordt vast heel boos op me, maar ik moet altijd erg grinniken om je felheid in je logjes als je ongesteld bent, dus kom maar op!

40 vissticks....***wow****

12 april 2010 om 22:08  

Ik vind het, net als Repel, heerlijk als jij je ongi dagen hebt .. je schrijft dan prachtige stukjes haha

Meid, geniet van je kids, ze zijn gezond !

Fijne avond, Elise

12 april 2010 om 23:48  

Wij leven dus met z´n tweetjes en dan ben ik ook nog eigenlijk de helft van het jaar alleen. Dus ...40 vissticks en 4 kilo apies...dat zie ik van z´n nooit van z´n leven in één keer in de keuken. En dan ben ik ook nog niet een superchef. Ik zou geloof ik hysterisch worden als ik die hoeveelheden zou moeten koken (en moeten inkopen). Ik pas zo nu en dan op de 5 kinderen van mijn vriendin en het zweet breekt me dan aan alle kanten uit tegen etenstijd. Je bent mijn held! ;)
En gooi die PMS-ellende maar gewoon in de groep. We kunnen wel tegen een stootje ondertussen. ;-)

13 april 2010 om 00:07  

Ik sluit me aan bij de vraag van Linda: wie schilt die vier kilo aardappels? Of waren het krieltjes? :-)

13 april 2010 om 03:50