28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Goede acteurs en kerstfeest


De mensen die waren komen kijken naar onze pups wilden een mannetje, toen ze hier waren twijfelden ze ineens en later kreeg ik een mail dat ze toch een vrouwtje wilden Izzie dus.
Enfin heel veel vage mailtjes nog gehad en vandaag verneem ik van een fokker dat ze daar ook zijn geweest en nog bij een andere fokker , daar hebben ze ook allerlei vage verhalen opgehangen en wilden de hond kopen op afbetaling.
Ik denk dus dat we met Bonnie en Clyde te maken hebben gehad of zo.
Pfff ze wisten het wel goed te verkopen hoor, met zijn tweetjes, ze hadden al een franse bull die net een kindje van hun was en ze zijn er zooooo gek mee en ze wilden nog een tweede erbij etc etc , ik geloofde het gewoon , heb geen moment getwijfeld aan hun verhaal.
And the oscar goes to...
Nou blij toe dat de babies nog zo klein zijn en ze niet weg mochten nog en de volgende keer dat ze mailen zal ik ze wel eens vertellen dat hun er never nooit eentje krijgen van ons.
Wel vind ik het dus heel moeilijk om de volgende te geloven en mails dat ik krijg van we willen een hond maar kunnen het niet betalen maar gaan er zeer zeer goed voor zorgen etc etc hele verhalen krijg ik .... misschien wel waar ook maar ik vind het toch moeilijk...
Ik moet er dus niet aan denken dat een van mijn babies hier bij mensen terecht komt die er alleen maar aan willen verdienen en die honden duurder weer door verkopen en ik never nooit meer weet waar die schatjes van me zijn.
Ik vind het heel heel erg dat ik zelfs bij zoiets nog argwanend moet zijn over wie en wat .

Vanavond is het kerstdiner op de school van mijn kids en bij beide dochters doe ik stokbrood met kruidenboter , ach lekker makkelijk toch? Moet ik het wel nog even halen .
Ik ging net naar de kapper ( o ja daar was ik ook nog vanochtend en ik zie er weer stunning uit mensen !) , de weg ernaartoe (50 mtr) was een survivaltocht, voetje voor voetje. Want de hele week loop ik natuurlijk al op mijn platte laarzen maar vandaag had ik het goede idee mijn hakken aan te trekken , net nu er sneeuw ligt buiten , slim Ilse....denk dat ik dus zo maar eens mijn Uggs uit de kast ga pakken en dan eens op jacht ga naar stokbrood en kruidenboter....
Als mijn zoon thuiskomt wil dat zeggen want ik sta bij de kapper wil betalen , geen pas, die heeft zoonlief nog in zijn portemonnee al 2 dagen want hij ging 2 dagen geleden geld voor me pinnen en sindsdien zit die pas in zijn portemonnee, gelukkig had ie m nog (ik belde hem even op in de les, pffff , was me een hoedje geschrokken). En dan worden de ouders na het kerstdiner van de kids nog op school verwacht voor een kopje soep of glaasje glühwein ook gezellig, alleen is het altijd buiten en ik vind het toch wel ERRUG koud maar ik doe natuurlijk mijn nieuwe jas aan dus dan moet het wel lukken een half uurtje buiten sociaal doen .... want ook daar ben ik niet zo goed in hoor: in sociaal doen, nee echt , tssss hoor ik nu iedereen denken maar echt mensen ik ben eigenlijk een niet sociaal persoon, kijk altijd de kat uit de boom en als ik iemand goed ken kom ik pas echt los....en ik ken ze niet , die ouders op school omdat ik er nooit kom , ja een paar dus die ken ik een beetje en die worden vanavond lastig gevallen door me want ik ga natuurlijk niet in een hoekje zielig staan wezen helemaal alleen met lief duh... lief is ook een niet sociaal persoon dus dat schiet lekker op met zijn tweetjes haha. Of vonden jullie me wel sociaal overkomen toen jullie me zagen??? (eerlijk zijn eerlijk zijn , het is bijna kerst je mag niet liegen)


16 reacties:

Oh, dit vind ik een leuke...ik vond je errug sociaal... aangezien ik ook een niet sociaal persoon ben en ook de kat uit de boom kijk! whahaha
Maar voor 2 NIET sociale mensen konden we toch best best 'sociaal' overweg met elkaar! Tóch??? dubbelcheck! hahaha
Van de andere kant, mijn mannetje is 'wel' sociaal ik vond jouw mannetje ook sociaal, hij was juist heel makkelijk in de omgang vond ik dan(als niet sociale!)
Anyway, dat gaat helemaal goedkomen vanavond met je sociale praatjes en dan ook nog stokbrood met kruidenboter...jouw dag kan niet meer stuk! whahaha

17 december 2009 om 14:24  

Och, ben ik de hondjes vergeten...voortaan dubbelcheck voor je ze wegdoet hé!
Straks komen ze bij van die engerds terecht die zichzelf mooi voordoen maar ze verwaarlozen, moet je toch niet aan denken!

17 december 2009 om 14:26  

Wat vervelend dat het zo gaat zeg, bah!!! Tja, ik heb wat hondjes betreft heel duidelijk te horen gekregen van mijn cardiologe dat ik pas een hondje mag als ik een vaste partner heb, die het hondje uit kan laten op de momenten dat het niet zo lekker gaat met me (en die momenten gaan in de toekomst vaker komen) maar ik ben inmiddels al 7 jaar single, kan me niet voorstellen dat daar de komende tijd enige verandering in komt dus dat hondje krijg ik waarschijnlijk pas in het bejaardenhuis, kan de verpleging er mee gaan wandelen LOL.
Me maar vergapen aan die hummels van jou dus en dromen dat ik er stiekem toch eentje van heb ;-)

hugs zonder ugs uit een heeeeeeel wit Groningen ;-)

17 december 2009 om 14:34  

Nou Ilse, ik vond je zéér sociaal, en G. ook! Gaat je vast lukken vanavond....
Wat erg zeg dat mensen liegen en bedriegen voor een hondje. Kan me voorstellen dat je niemand meer vertrouwd. Succes ermee! Ik hoop met je mee dat ze allemaal een liefdevol tehuis krijgen.
Groetjes Ineke

17 december 2009 om 14:52  

Ja natuurlijk ben jij sociaal, daar ga ik het niet eens meer over hebben of erover twijfelen.
Goed, dan is het ook maar verstandig dat dat stel jullie hond niet gekregen heeft, dan was die arme Lizzie veranderd in een fok fabriek en dat wil je haar niet aandoen natuurlijk.
En ik ga thuis nog even een pb-tje sturen naar je met een brandende vraag. Wait and see.

17 december 2009 om 14:57  

Als je geen geld hebt om een hond te kopen, kun je hem dan wel onderhoude???? kost toch ook een paar centen denk ik zo.....vage mails indeed. Gewoon je GBV (gezond boeren verstand) gebruiken Ilse.
En wil je aub dat vieze woord niet meer gebruiken ook al staan ze nog zo leuk onder je (jaja we weten het nu wel) NIEUWE jas!
Veel plezier vanavond, en nee ik had totaal niet verwacht dat jij asociaal zou zijn, dacht dat dat alleen het woordgebruik betrof (hihi)
Karin

17 december 2009 om 15:19  

Wat betreft de hondjes lijkt het me heel simpel: als je geen hond kunt betalen, dan haal je er maar één uit het asiel. Dank je de koekkoek, laat je niet bedonderen hoor!

Enne.... je bent best sociaal hoor. Je kwam in ieder geval niet asociaal over, whahahaha.

17 december 2009 om 15:23  

Die anderen denken allemaal hetzelfde van zichzelf. Iedereen is bang voor dat soort sociale toestanden. één raad: richt je op de anderen, vraag aan hun hoe het gaat en luister. Dan vergeet je ineens jezelf en ben je extra sociaal. Bovendien hoef je dan geen vervelenede vragen te beantwoorden
Wat vervelend van die hondjes zeg! Je weet gewoon niet meer wie je moet vertrouwen! Inderdaad check en dubbelcheck, tenslotte heb je dat nu ook gedaan.

17 december 2009 om 16:20  

lijkt me moeilijk vor je hoor die hele kwestie met de hondjes ;( zieluuggg toch als ze ten prooi vallen aan handelaren! En dat terwijl t bijna kerst is.. ik zou zeggen doe ze een rode kerstmuts op en trek je kerstvrouwen pak aan en breng ze dan net als in die zoete amerikaanse films op kerst avond bij zielege kindertjes die niets krijgen.. ZUCHT... zou dat niet geweldig zijn eigenlijk ;) .... en wat t sociale betreft... ben ik zo sociaal en amsterdams zo niet op mijn mondje gevallen (wij noemen dat gewoon poepie eerlijk hier)dat ik mensen weer schijn af te schrikken, hoewel ik ook hoor dat ik eigenlijk heel rustig ben, terwijl ik mijzelg maar hoor door ratelen dan haha... Tsja wie zal t zeggen ;)

17 december 2009 om 17:55  

Heb jij een nieuwe jas? Jeetje wat leuk, dat wist ik nog niet..............wahahahaaa!

Nou ja zeg wat een lullo's om zo over die hondjes te doen. Goed dat jullie het snel door hadden. Het zijn echt wel scheetjes. Hoe oud zijn ze nu? En hoe is het met Elvis?

In ieder geval veel plezier op school vanavond. Heb je nog nooit gezien, maar ik kan me niet voorstellen dat jij niet sociaal bent!

Claudia

17 december 2009 om 19:07  

Jee, wat vervelend als je van die lieden over de vloer krijgt voor je babies! En wat al werd gezegd... Mijn eerste gedachte was 'als je geen geld hebt om een hond te kopen, hoe kan je hem dan wel onderhouden?'. Kan me voorstellen dat je het nu moeilijk vindt om 'nieuwe' mensen nog te vertrouwen, maar ik denk dat de meeste mensen toch nog altijd gewoon goede bedoelingen hebben. Ze komen vast allemaal goed terecht, dat is jou wel toevertrouwd denk ik.

Succes bij de 'afterparty' op school. Ik heb je nog nooit ontmoet, dus of je sociaal bent kan ik niet beoordelen, maar aan de reacties hier boven te lezen zit dat wel goed ;).

Fijne avond!

17 december 2009 om 19:25  
Soes zei

Ik ga ervan uit dat wanneer je gewoon het bedrag moet betalen wat normaal is voor zo'n hondje, dat je dan wel 3x nadenkt.
Dus een gril, of in een vlaag van verstandsverbijstering beslissen, lijkt me dan wel zo goed als uitgesloten.
Het is toch ook best wel een aanschaf, zo'n lid van een gezin. Daar moet niet lichtzinnig mee omgesprongen worden.
Volg je hart, en geef geen korting. En zoiets kun je best wel uitleggen. Anders voel je je misschien weer een gierig persoon als je het zoveelste zielige verhaal hoort.

17 december 2009 om 19:47  
Soes zei

Ohja, asociaal? Jij? Nee, 'k vond van niet... G ook niet.

17 december 2009 om 19:48  
Zara zei

Jij sociaal? Ja, best wel of je had gewoon een goede dag dat zou ook kunnen en ben je verder helemaal niet sociaal.(Kan me niet voorstellen overigens, maar het zou zomaar kunnen he!?) G. vond ik ook wel te duwen: jullie gaan je vast wel een avond redden op school
En als die mensen geen pup kunnen betalen nemen ze maar een goudvis. Als ze het nu al te duur vinden vinden ze in de toekomst een dierenarts en goed voer ook te duur. Niet aan beginnen dus!

17 december 2009 om 21:50  

Waarom zou je mensen een hond voor niks geven. Ze weten toch dat dieren geld kosten .. als je niks hebt meot je geen dier nemen .. die heeft voer nodig en dierenartsen zijn ook niet gratis. Trap er niet in hoor !

groetjes Elise

18 december 2009 om 00:04  

hahaha lekker weer Ilse allemaal, het einde, twee niet socialen bij elkaar, hoe krijgen jullie het voor elkaar, maar ik denk dat dit best wel meevalt! Het hangt gewoon van de energie van mensen af denk ik die je ontmoet.

Wat betreft de pups, Ilse... ik meen het echt, als mensen nu al beginnen over weinig geld, denk even verder, wat als het dier een dierenarts nodig heeft, wees keihard hierin, direct betalen! En bedrag in één keer!

Ik weet als geen ander hoe het is om een dier te hebben en bijv. de dierenarts te moeten schrappen, en in feite blijven hopen dat hij gezond blijft en dat is maar een KATER... nou ja zomaar... kan ook hoog oplopen gewoonweg!

Niets of niemand die dit opvangt behalve het geld wat er wel is.

Kortom, zielige mailtjes en op afbetaling? sorry... that's a no no zo bescherm je jezelf en jouw dierbare pups!

Ik wens jullie ondanks alles heel veel plezier op school vanaaf ;-)

Oh en die pinpas, hahaha ja had ik gisteren dus ook met mijn tiener.. pfffff

XXX

18 december 2009 om 11:15