28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Sinterklaaske

Bob en Karel aan het etenIzzie aan het slapen


Guus en Kas lekker samen aan het ronken


Hoi Sinterklaas,

Hier dan mijn verlanglijstje:

  • een jaar zonder luizen op de hoofden van onze kinderen, daar zou u me een groot plezier mee doen
  • Elvis die poept in de bak met zijn speciaal door mij geselecteerde korrels en die dagelijks verschoont wordt zodat meneer een schoon toilet heeft
  • Kinderen die altijd luisteren en meteen doen wat je van ze vraagt of nog voordat je het vraagt , ja dat lijkt me fijn
  • die Mexicaan; dat die mooi aan onze deur voorbij gaat evenals de buikgriep
  • de rest van mijn leven kunnen eten wat ik wil zonder aan te komen (hosanna)
  • een goede gezondheid voor alle mensen waar ik van hou en vrede op aarde
  • een heel goed tehuis voor de pups

Jaja ik kan nog wel duizend dingen hier neerzetten in de wetenschap dat het toch niet gaat gebeuren want ik weet toevallig dat ie niet bestaat Sinterklaas en iedereen hier in huis ook gelukkig zodat we er niets aan doen aan heel die Sinterklaas niet.
Jarenlang heb ik er al een hekel aan aan die Sint maar dat komt omdat zoonlief het goede idee had 14 dagen later ter wereld te komen dan de uitgetelde datum en zodoende dus op 6 december jarig is en dan is Febe er nog die 7 december jarig is. We vierden dus wat af in een week tijd en nu dus alleen de verjaardagen nog.
Zoonlief weet geeneens wat ie wil voor zijn verjaardag , dat wil zeggen dat ik of een bescheiden jongen heb die tevreden is met wat ie heeft of een verwende stront die alles al heeft , beide opties kan natuurlijk . Maar we hebben het hier over zoonlief en dan is het toch eerder de eerste optie die in beeld komt, hij is altijd al zo , heeft nooit grote wensen en als ie echt wat wil dan betaalt ie het vaak van zijn zakgeld als ma het niet wil betalen . Maar ik stop hem regelmatig wat extra's toe of koop wat voor hem omdat het de enige van mijn kinderen is die altijd zonder morren of mopperen of klagen dingen voor me doet of het nou boodschappen is , hond uitlaten, zus naar hockey brengen of wat dan ook. De rest kreunt, zucht en steunt meestal dus dan is zo'n zoon een verademing dat snap je.
Oh enne mijn hubbie is bijna jarig ook nog , gelijk met Bea , de koningin, dus ik ben al flink bezig met een leuk kado ook voor hem , hij wil het niet weten wat het is , mij brandt het om het te zeggen , ik ben niet zo goed in kadootjes geheim houden , ik wil altijd alles meteen geven ....maar nu moet ik nog 2 maanden wachten o jee of ik dat volhou?
O enne ik plaats maar een leuke pupfoto van die kleintjes, zijn ze niet om op te vreten? Veel beter dan een sint foto..
Lief vraagt wanneer ik die hondjes nou eens het net opgooi zodat ze gekocht kunnen worden, ach nog even wachten, komt wel, ik heb geen zin dat anderen zich al meteen de hondjes toe eigenen, binnenkort doe ik het ECHT.


14 reacties:

Wat een scheetjes! ;-)

29 november 2009 om 16:57  
Soes zei

Ja, daar heeft G. wel een punt.
Als je zo'n hondje wilt hebben is het natuurlijk wel superleuk om hem al zo klein mogelijk te krijgen...

29 november 2009 om 16:57  
Kari zei

Kan me voorstellen dat je geen afstand kan doen van die dotje,s.
Ene wat Elvis betreft.mijn kat en hond kunnen er ook wat van hoor.
De hond plas iedere ochtend in de gang ,maakt niet uit hoe laat hij uitgelaten wordt.
De de kat poept iedere ochtend op de voordeurmat,hoe schoon de bak ook is...
Zucht...

29 november 2009 om 17:22  

Kan alleen maar simpel AAAaah en oooooh uitbrengen als ik ze zie! Weetje dat ik een dubbele hond bent, mijn chinesehoroscoop en mijn assedant (schrijf je dit zo????)))) hahahah... vandaar mijn binding met honden ik begrijp ze of zou het aan hetzelfde denkvermogen liggen deuuuuh ;)

29 november 2009 om 17:50  

Jee, wat goed dat jij het al weet voor je man. Ik moet VOOR zondag een verjaardagskado hebben, brrrrrrrr.
Hier en Sinterklaas en verjaardag vieren.........

29 november 2009 om 18:23  

wat zijn ze lief he die boogschuttertjes... ik ben ook op 7 december geboren en ik zal je vertellen dat dat helemaal niet leuk is! Ik heb er zelfs een klein jeugd traumatjuhhh aan overgehouden.. Mens wat haatte ik het als ik weer eens een kadootje verpakt in Sinterklaas papier kreeg en dan die opmerkingen als je groter bent "Dit is voor Sinterklaas en meteen voor je verjaardag"... de kerst bleek nog net iets te ver weg anders was dat er vast ook nog bij gehaald... en dan kwam je als jarige op school om uit te delen, Nou niemand natuurlijk meer zin in die koekjes in een crepe papiertje met snoep erop... nee iedereen was al volgevreten met pepernoten en chocolade letters.. en interesse in mijn kadootjes?? nee hoor vergeet t maar IEDEREEN had kadootjes gekregen bah!! En dan ben je volwassen en wil je je verjaardag vieren op t weekend dat het dichste bij ligt.. moeten ze allemaal Sinterklaas vieren met de kleinkinderen of weet ik veel wie.... Zielughhh he en dat moeten je zoon en Febe dus ook allemaal doorstaan.

29 november 2009 om 18:30  

De bovenste foto vind ik aanstootgevend met die blote tiet van Betty. Die onderste, daarbij vraag ik me af of die pootjes van Guus niet ietwat aan de korte kant zijn. Gen-defectje ofzo?
En ik weet wat je voor man-lief hebt! Zo'n geweldige zeep-dispencer!!! (ik heb hem inmiddels op mijn Sinterklaaslijst gezet, want die wil ik ook)

29 november 2009 om 18:31  

hahahaha oh geweldig, ja ach, op 6 dec jarig zijn, doe ik al bijna 38 jaren nu :P Ennuh mijn moeder vond het ergens ook wel genoeg en vertelde mij dat hij allang dood was enzo, ik geloofde haar niet, hahaha

Mijn moeder zei pas nog tegen mijn kind.. jouw moeder? Ik dacht, als die straks 65 is dan vertelt ze nog dat hij echt is en gelooft het ook nog ;-)

De pups op het net gooien, dat heb je toch al gedaan? Er zullen vast mede bloggers zijn die ze willen hebben :O

XXX

29 november 2009 om 19:03  
lia zei

Ja, ik heb dat ook wel een beetje meegemaakt. Mijn jongste is 10 december jarig. Dan had je net al die sinterklaas toestanden gehad thuis en op school, en dan moest je weer bedenken wat voor de verj moest/wilde geven. Toen het besef kwam dat hij helemaal niet bestond vond meneer het ook wel makkelijk. Doe het geld maar bij elkaar Mam, dan kan ik een groter kado kiezen. Slimme vent hij lijkt op iemand.
En de pups zo lief, maar ze zullen toch een keer verkocht worden hoor, of wil je ze stiekum allemaal houden.

fijne week, lia

29 november 2009 om 19:46  

Gaat Bettie eigenlijk wel op die 'wc'? Ze zien er geweldig uit, die pups!
Ik vind het sinterklaasfeest helemaal fantastisch. Geniet er altijd met volle teugen van.

29 november 2009 om 19:50  

Ach, wat een poepies.... die ga je nog missen straks!! Enne... zo;n verlanglijstje ken ik ook.... *zucht*
Ook iets in de trant van:
* aub een leuke baan met lieverds van collega's
* een broer die zich niet overal mee bemoeit
* een moeder die niet jaloers is
* een prachtig boekje van mijn hand (eigenlijk met stip op 1....!!)
* en ga zo maar door en ga zo maar door....

;-0

moeilijk hè, om je mond te houden bij geweldige verrassingen????? hahahahahaha

29 november 2009 om 19:53  
Anoniem zei

Ach, echt superlief die foto's weer. Je ziet ze veranderen, zo gaaf! Nee, zijn nog veel te klein om het net op te gaan, nog even voor jezelf houden...
En dat verlanglijstje, erg herkenbaar!!
Was je er al achter wie ik was op het open huis, ik had nog wat aankopingspunten, haha, ik was er op vrijdagmiddag, blond, grijs vest, witte broek, ik kocht ook twee grote bontharten, haha, rara.. Groetjes, Marjet

29 november 2009 om 20:10  

ach joh, over een jaartje of 10-12 is toch vroeg genoeg om ze eens op het net te gooien?
ik heb ook een hele lange verlanglijst, maar die heb ik een heel jaar op een prominente plaats hangen, zodat manlief af en toe wat af kan strepen..
groetjes van jootje.

29 november 2009 om 22:19  

hoi ilse

nou op mijn verlanglijstje van de kerstman staat een puppie!!
dus ik hou me aanbevolen *mits ze niet te duur zijn*
:)

liefs harten-lief ♥

30 november 2009 om 10:54