28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Snoesjes


Dit kreeg ik van HAAR , o ze is zoooo goed , ik zou alleen al een baby nemen zodat zij mijn geboortekaartje kan ontwerpen...kijk ook even HIER mensen ze is echt goed....

J Dank je wel !!!!!!!


GUUS


BOB


KAREL


IZZIEKAS

Guus, Izzie en Kas

Ma waakt...

Moeder Bettie is heel verdrietig nog steeds en zoekt nog steeds naar Leo.
Maar ze zorgt echt PERFECT voor haar pups en is niet bij ze weg te slaan...

Gisteravond hebben we Leo in een mooi zinken doosje in zijdepapier gelegd , de hele avond heeft hij opgebaard gelegen en de kinderen hebben tekeningen en gedichtjes voor hem gemaakt, vandaag gaan we hem begraven.
Mijn vent 105 kilo schoon aan de haak stond te janken bij de dierenarts , die kleine Leo heeft zoveel indruk gemaakt op ons en we hebben er in zo'n korte tijd een enorme band mee gekregen juist doordat we hem de fles gaven , extra aandacht en toch constant met hem bezig waren dag en nacht.

Nu gaan we ons richten op dit vijftal en zien dat deze mooi groot en stevig worden maar daar hoeven we niet zoveel voor te doen hoor, je ziet ze groeien en ze drinken stevig bij moeders, die overigens nog heel veel last heeft van naweeën .

Zijn het geen schatjes????

Note voor Tom die de volgende reactie plaatste op mijn vorige blog: "Het is maar een hond hoor daar hoef je niet zo droevig voor te zijn. Wat een poeha om een hond"
TOM: Hoe klein is dat pikkie van jou eigenlijk ? Dat je zo gefrustreerd door het leven gaat? Dat heeft trouwens een naam Tom, die aandoening van je: micropenis heet dat. En misschien moet je er mee op de kermis gaan staan kan je er nog geld mee verdienen??Dag Tom.