28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Woensdaggekte


Nou nou nou , half 11 is het en ik heb het gevoel dat ik er al een dag op heb zitten.
Gisteren heb ik de hele dag administratie gedaan , men wat haat ik dat , maar ik ben weer bij, iedereen kan de deurwaarders weer terug fluiten Ilse heeft betaald.
Gisteravond : ouderavond, 10-minuten gesprekken. Van 4 kinderen , de andere 3 zitten op voortgezet onderwijs dus dat is een andere keer. Nu zaten we er van 7 tot 9 uur.
En we waren best tevreden over wat we hoorden op een paar kleine dingen na maar niets noemenswaardig behalve bij mijn oudste dochter (die de middelste is van alle kinderen maar van de meiden de oudste , snap je het nog?) die in groep 8 zit.
Het kind heeft de brains van d'r moeder natuurlijk duh maar de motivatie ontbreekt needless to say van wie ze dat heeft ;), (dit is een grapje hoor voordat iedereen weer denkt dat ik dit meen)
En het kind is vol van Loverboys momenteel , nee niet in het echie (gelukkig) maar een boek wat ze leest: Loverboys en soaps dat ook maar daar mag ze niet elke dag naar kijken
voor de rest is leren volgens haar volstrekt zinloos omdat je alles toch op internet kan opzoeken ??, geschiedenis is saai en geweest dus waarom moet je dat nog weten dat is niet meer... (zucht)
En haren doen, make'uppen en kleding is veel/ veel / VEEL belangrijker dan studeren (bah vies woord, ze moet er bijna van kotsen)
En IK weet het even ook niet meer want voel me met zo'n tante met ZO'N karakter soms geheel machteloos staan. Wat ze niet wil doet ze niet, en probeer het dan maar eens haar het wel te laten doen, nou dat is een heel gevecht waar ik niet elke dag de energie voor heb. Vaak wel maar ook vaak niet. Dan denk ik bekijk het maar ik kan niet de komende 10 jaar elke dag met jou samen je huiswerk gaan maken , je moet zelfstandig worden...
Kijk en als je niet kan kan je niet dan is het gewoon zo maar als je er *&^%$%^(&*^%^$%^& de hersenen voor hebt gebruik ze dan. AAARRRRGGGHHHHHHHH
Ik vind het gewoon dood en doodzonde als ze zometeen, omdat ze er dit jaar met de pet naar gooit, naar TL moet terwijl ze Havo/VWO makkelijk zou moeten kunnen halen.
Desperate word ik ervan en dan mail ik het naar haar pa , die ex van wie ik niet mag schrijven over hem of over zijn nieuwe vriendin en wat ik daarvan vind , die ja kijk ik ben rebels ,zeg mij dat het niet mag en ik ga het juist doen of er elke keer mee klieren, het is sterker dan mij , kan het niet helpen omdat ik soms gewoon vind dat je er met 4 dagen per maand wel heel gemakkelijk mee wegkomt .dat is dan weer mijn frustratie
Oh en ik mag er niks over schrijven over hem maar hij zet zichzelf op het net en daar mag ik toch wel naar verwijzen toch?? KLIK KLIK zou ik zeggen , en ik zeg ook hier NIETS over, my lips are sealed, kijk zelf maar....ik zeg niets , nee... hint: hij is kaal

En vanochtend ging ik naar de dierenarts om een röntgenfoto van Bettie te laten maken , nou dat hielp a lot moet ik zeggen want wisten we met de echo dat er 3 misschien 4 pups in zaten .... nu weten we met de röntgenfoto (twee keer genomen maar liefst omdat de 1e te wazig was) dat er 3 of 4 pups in zitten omdat ook de 2e erg wazig was en hij dus nog niets met zekerheid kon zeggen. Dus nee dat schiet lekker op. Nu weet ik veel en veel meer en ben 60 euro armer. Hoera voor de wetenschap.
Hoofdpijn heb ik ervan of zou het de straling zijn?

Toen kwam ik thuis en trof voor de honderdste keer een onopgeruimde kamer aan van 2 jongens hier , de twee middelsten, ...en heb ik wederom (gisteren ook al) de hele inhoud van de kamer op een hoop gegooid zodat ze wat te doen hebben als ze straks thuis komen sommige zijn hardleers en dit blijf ik doen totdat ze elke ochtend hun bed opmaken en hun kleren opruimen, hun zooi en die raam dichtdoen zodat ik niet voor de kat zijn *PIEP* zit te stoken ....
Gek word ik van die rommel en nog gekker van de kou .

Voor de 300e keer deze week kon ik het aanrecht weer eens schoonmaken, tafel van kruimels ontdoen en de 4e machine was aanzetten voor vandaag. O ja en dan heb ik ook nog mijn werk (zou het bijna vergeten met die lui) dus dat ga ik nu doen .
En mensen mijn schouder gaat stukken beter , echt stukken beter, er ligt gewoon 20 uur per dag een kersenpitzak op (loeiheet) en nu is het al veel beter.
O ja ik heb ook een elektrische deken gekocht voor mezelf, voor mijn kant van het bed. Want lief hier die houdt er van in de kou te liggen 's nachts en ik totaal niet als ik dat leuk had gevonden had ik wel een eskimo aan de haak geslagen dus ik lig gewoon te blauwbekken de hele nacht met TWEE extra plaids nog bovenop mij , en dat is niet prettig dus heeft deze oma een elektrische deken gekocht die ik vandaag ga installeren en dan meteen maar op de hoogste stand zet zodat ik vanavond heerlijk warm mijn bedje in kan stappen.
Vannacht was het nl zo erg dat ik wakker werd een stuk of 8x omdat ik HEEL nodig naar de wc moest maar ik vond het zooooo koud dat ik het gewoon de hele nacht heb op liggen houden en dus steeds wakker werd omdat ik gewoon dat bed niet uit wil . Het is 18 graden op onze slaapkamer als we naar bed gaan , 's nachts is het dus nog kouder , dat is toch niet normaal man 18 graden, ik vries dood. dat geeft de thermostaat aan maar ik geloof er niks van het is vast veel kouder ga er maar eens een los thermometertje neerhangen

O en het is woensdag , dat betekent dat ik de monstertjes allemaal rond half 1 kan verwachten.
Ach het is zo leuk mij te zijn vandaag...
ja heus , ik moet nog honderd dingen doen, kids zijn hele middag hier en het is KUTweer dus ik kan ze niet eens met goed fatsoen naar buiten jagen en dan moet ik toch echt , ze hebben me net WEEER gebeld de 47e keer mijn hele 2008 aangifte spul naar Ernst en Young sturen want die aangifte moet toch echt weg we zitten immers eind 2009 wat zoveel inhoudt als dat ik dus over enkele maanden, slechts, die van 2009 weer moet inleveren....kijk dat heet nou op schema liggen mensen , dat is georganiseerd zijn, dat is karakter.
Ja ja ik ben goed ik weet het , u hoeft niet te klappen , daar word ik verlegen van, stop met applaudiseren maak gewoon maar een buiging dat is ook goed ;)

(o enne die schoenen die wil ik dat zijn Jimmy Choo's denkt u nu who the hell is Jimmy Choo, ik weet het ook niet hoor maar de schoenen zijn wel hot , nee op lopen kan ik niet , ik doe ze gewoon in bed aan)28 reacties:

Weer een superleuk verhaal (voor een buitenstaander dan toch hé)!

"Schoon lieke" trouwens!

4 november 2009 om 12:09  

Hoi Ils,
Jij mag niks over L. schrijven, maar ik toch wel? hahaha.
Die grote fransman met die schattige limburgse tongval heeft wel hele mooie kindjes gemaakt en hij zingt toch ook niet echt onverdienstelijk (ik weet meteen van wie Y. die 'dancemoves' heeft).
Dan moet hij maar eens met K. een gesprek hebben hoor, dat ze anders bij de Dirk achter de kassa komt ofzo.
En Bettie, die lieverd, is er gelukkig bijna.
Zelfs ik kan niet wachten (maar Bettie is dan natuurlijk mijn grote vriendin).
Verder heb ik medelijden met je met al die monsters in huis, maar dat wist je al.
Anders stuur je K. maar hierheen vanmiddag, heb je er in ieder geval 1 minder...
xxx
Simone

4 november 2009 om 13:34  

Kan hij zijn nieuwe vlam niet ook eens op het Internet zetten? Tja zo'n dochter als jij heb ik als zoon gehad. Ik kan je aanraden: wees streng, maar zeg er altijd bij dat je het doet omdat je teveel van haar houdt om het te laten gaan. Grijp de kans aan om haar eens een keer (de anderen hebben dat trouwens ook nodig)focused attention te geven, een keer iets apart met haar doen zonder de andere kinderen. Ik weet dat dat niet mee valt met zeven kinderen, maar het is echt nodig en het hoeft niet zo vaak, hoogstens een keer in de twee maanden. succes er mee, liefs

4 november 2009 om 13:35  

Zo, weer een geweldig verhaal Ilse. Je krijgt het iedere keer weer voor elkaar om me met een glimlach te doen lezen, terwijl je heel interessante dingen schrijft die eigenlijk heel serieus zijn. Pfft, lastig van je dochter, hopelijk wordt ze (snel) wijzer. Had je die link naar dat filmpje niet al eerder geplaatst? Kan me zoiets herinneren. Lekkere vent, wel. Heel anders als die krullen van G volgens mij.

4 november 2009 om 13:46  

Zo, weer een geweldig verhaal Ilse. Je krijgt het iedere keer weer voor elkaar om me met een glimlach te doen lezen, terwijl je heel interessante dingen schrijft die eigenlijk heel serieus zijn. Pfft, lastig van je dochter, hopelijk wordt ze (snel) wijzer. Had je die link naar dat filmpje niet al eerder geplaatst? Kan me zoiets herinneren. Lekkere vent, wel. Heel anders als die krullen van G volgens mij.

4 november 2009 om 13:46  

Nou, ik ben weer helemaal op de hoogte en 'k was al moe na een rotochtend werken, maar nu ik jouw verhaal gelezen heb, kun je me wegdragen. Wat ben je druk met alles. Je hebt gelijk: alle rotzooi op één hoop te gooien en achter de kont van je dochter aan te zitten omdat ze beter kan dan dat ze nu doet. Het hoort er ook volgens mij wel bij hoor, dat je je kinderen achter de vodden aan zit. Fijn dat je schouder beter gaat! En: 20 november wél die schoenen aan hè, als je ze dan hebt! Desnoods met een rollator!

4 november 2009 om 13:46  
Kari zei

haahahaha sorry maar ik vindt het leuk...en ex-manlief krijgt gelijk heel veel kijkers,,,,hij zingt leuk...deed vroeger zeker te weinig voor je....of is dit alsnog voor jou bedoelt...hihihihi
nogmaals sorry.....
ene wat dochter betreft zet als zaterdagbaantje maar een tijdje bij de kassa van een of andere supermarkt...wedden dat ze wat beter haar best gaat doen...

4 november 2009 om 13:55  

Meid, wat ben je druk, hou je nou eens een keertje op anders kom je maar een weekje bij mij in Zweden hoor. Bij Ikea hebben ze hier een super, super, super dik dekbed met zijdenhoes, hebben ze die wel in Nld. ?!?!?!?!?

Bestand voor de Zweedse kou.

Hahahaha... ik zoeken, moet ik maar niet half lezen en gokken wie nou jou Ex is, Kaal en met tepel jeuk toch hahahaha....

Ps. je hebt toch wel je warme sloffen in bed aan?

4 november 2009 om 13:58  

Is jouw ex die kale? Die is g*dverdomme wel lekker hoor. Maar ja, verder is het wel makkelijk ja, vader zijn van 3 voor 4 dagen per maand.
En nee, ik wil jou niet zijn vandaag. Maar jij mij ook niet. Woonde je maar nog in weert, dan konden we de hele middag bij elkaar op de koffie en zeiken. Was het daarna weer goed.
Kus

4 november 2009 om 14:00  

HA ha lieve schat wat een verhaal. Kon zo van mij zijn ... Gelukkig hebben we dit al jaren achter de rug. Heb ook ff naar je ex gekeken, maar vind nieuwe love ff leuker zeg maar. Weet je ik ben een stuk ouder en ik zeg altijd tegen meiden die het niet meer zien zitten met hun kinderen ,, let op mijn woorden,, over 20 jaar zitten ze op eiken. Negen van de tien kan je inderdaad later lachen om deze zorgen. En o ja wat een pestzooi kunnen ze maken he. Hier leken de kamers van de jongens wel een ezelstal vooral na bier en shoarma. Mens wat stinkt dat als ze uit geweest zijn. Nu hoor ik mijn oudste weleens zeggen ,, wat maken die kinderen een troep,,. Ik glimlach dan maar zo'n beetje.Dus meid ik weet het zeker komt allemaal goed..........Liefs Leni

4 november 2009 om 15:53  

O ja die eeuwige rotzooi. Ik kan er ook steds minder goed tegen. en af en toe flikker ik dan ook alles op een hoop die ze mogen uitzoeken.
Morgen weer donderdag en bijna weer een kids-loos weekend toch?

4 november 2009 om 16:32  

Goed verhaal weer. Zullen de jongens het snel doorhebben of kun je nog maanden zo met ze doorgaan.......
Leuke ex-lief heb je, alleen jammer dat hij zo trots met z'n tepel loopt te spelen!

4 november 2009 om 17:02  

~*~ Even iets anders:
Zag je bij mijn reacties nog dat Fleur http://fienefleur.blogspot.com/ graag op je blog wil maar dat het niet lukt?
Of je haar ff wil toelaten svp... ~*~

4 november 2009 om 19:46  
lia zei

Jeetje Ilse, wat een verhaallijn heb je weer vandaag. Schitterend om te lezen maar denk toch soms. word je nu niet doodmoe. Ik zou het niet volhouden. Gelukkig voor mij hebben mijn jongens de opruimtic van hun moeder geerfd. De nieuwe vriendin van mijn zoon [die het huis uit is]zei tegen mij dat ik hem pietje had moeten noemen. Ik zei hoezo????
Nou hij wil alles altijd opruimen.
Dus voor mij geen opruimstress.

Maar die ex van je kan wel mooi zingen, dat mag ook gezegd worden.

groetjes Lia

4 november 2009 om 19:49  

Jaha zuhettutgevonden hoor!

En wat moet ik daar nu toch op zeggen?
Coole sjoes!
Geweldig je klikkerdeklik naar ex. Heb ook gekeken. Niet helemaal af. Hij zal zich wel afvragen waar al die belangstelling door komt.
En je dochter....pfffff.

Hopelijk vanavond wat rust. O nee, die van jou zijn natuurlijk zo oud dat ze net zo laat naar bed gaan als jij.
Nou ja, iig heb jij een verwarmd bedje. Dat dan weer wel!

4 november 2009 om 20:10  

Net als Toaske moet ik altijd wel lachen om jouw stukjes, je weet de seroieuze dingen altijd met een lach te brengen.

Motivatie, iets wat ik ook heel moeilijk vond om over te brengen. Ik heb eigenlijk vanaf het begin gezegd dat ik geen zin had om ze steeds te controleren, dat ze naar school gingen om iets te leren en dat doen ze niet voor ons maar voor zichzelf. Ik heb al een baan waar ik mezelf mee kan onderhouden, ik was niet afhankelijk van een man. En als ze niet leren, tja dan zullen ze latern ook niet echt veel verdienen want de goedbetaalde banen vroegen om mensen met goede diploma's. Het heeft geholpen want ik heb nooit hoeven zeuren dat ze hun huiswerk moesten maken .. gelukkig.

Succes meis met je dochter

4 november 2009 om 20:39  
Anoniem zei

tjezus wat is het vermoeiend om jou te zijn.


femke

4 november 2009 om 20:47  
Anoniem zei

o en sorry maar wat een vreselijke hoerenssandalen zijn dat wahahahha wat moet je daar nou mee?

fem

4 november 2009 om 20:48  

14 nov....H&M....you go girl!

Maarreh...ik vind het geweldig hoe jij niks schrijft en je mond houdt. Dat doe je heel erg goed ;-)

Je schrift top....zware dagen zijn het en je schrift het 'entertainend' van je af....ik zou er bijna van genieten...

Mijn kinderen zijn nog niet eens in de buurt va de pubertijd...ik heb respect voor je.

4 november 2009 om 21:19  
Ilse zei

@Soraya; ja lachen haha voor jou ;)
@simone: ja idd jou kan ie het niet verbieden.. ;)
@baasbraal: we zijn 3 uur in de weer geweest vanmiddag om haar 10 regels aardrijkskunde te laten leren...
@toaske: dat was een ander filmpje, ja hij krijgt er niet genoeg van zichzelf op het net te zetten maar o wee als ik iets schrijf ;)
@madelief: hahhahaa ja achter de rollator das leuk met mijn hoerenshoes
@kari: ze is helaas nog te jong 11 dus moet nog even wachten met die baan achter de kassa...
@bellavien: wat dacht jij die heb ik zeker aan.... enne ik naar zweden, weet wat je zegt daar krijg je spijt van hihi
@oma leentje: leuk vooruitzicht na de zooi komt er dus nog jaren stank ook...pfff ik ga denk ik toch maar naar Zweden, Bellavien ik KOM !!!
@Nicolette: YES no kids dit weekend pffff HAPPY weekend dus
@Bienvenue: ik mag niks zeggen maar idd dat was echt een afknapper die tepel maar ik zeg niks hoor nee ik zeg niks
@lia: soms ben ik ineens doodmoe , raar he? maar dan kan ik na een weekend opladen er wel weer tegen hoor, moet alleen nooit iets ergs gebeuren want dan stort ik in.
@fleur: welkom welkom lieve Fleur
@elise: ik moet het allemaal lachend bekijken anders word ik pas echt gestoord
@fem: de hoer spelen dus ja haha wat dacht jij dan? nee serieus ik ben totaal het type niet voor deze schoenen hoor echt niet, past absolutely not bij mij maar soms denk ik wel eens ik wou dat ik ze aan kon maar zelfs dan steken die schoenen nog braaf af bij mij, braaf meisje he??? ;)
In mijn dromen ben ik superslank met spillebenen (en geen voetbalkuiten) en draag ik ultra korte jurkjes met dat immens perfecte lijf van me en dan heb ik dit soort schoenen aan en ik ben dan STUNNING en dans de hele nacht en iedereen bewonderd me en ligt aan mijn voeten (in mijn dromen hè in mijn dromen)

4 november 2009 om 21:19  
Ilse zei

@repel: geniet geniet voor je het weet zijn ze groot en .... nee die van jou worden niet lastig die blijven gewoon zo ontwapend als ze nu zijn en die zijn zo slim die hoeven niet te leren dat gaat vanzelf....jij bofkont bah oneerlijk is het.

4 november 2009 om 21:22  

Die schoenen wil ook!

Die prépuber mag je houden :-).....

5 november 2009 om 10:54  

pffffff ik was al moe, maar nu helemaal hahahaha. Je mag er wel eentje naar Groningen sturen hoor, het huis is wel heeeeeel erg stil sinds dochterlief op kamers woont ;-)

5 november 2009 om 11:38  

Wow Ilse, jouw ex "rocks" én ziet er niet slecht uit...totaal niet slecht!Niet voor niets dat je mooie kids hebt...tuuuurlijk een combi van jou erbij!
Sex on fire van de Kings of leon vind ik goed en hij zingt het nog lekker ook!
Zong hij het nummer voor jou ook altijd???? LOL
grtjzzz

5 november 2009 om 11:58  
inge zei

eerlijk is eerlijk, ze coveren wel een heel tof nummer!
en zo'n dochter, ja, zo eentje was ik ook, liever lui dan moe, maar uiteindelijk kwam het toch nog goed, helpt dat? ; )

5 november 2009 om 14:32  
Soes zei

Nou. Ik mag zeker niks over die neus zeggen. *grijns*

Maarruh....'k vind G. leuker.

5 november 2009 om 16:52  
Toet zei

:) Zo leuk om steeds niets over je ex te lezen! ;-)

Mag je vanavond een keer met je voeten omhoog op de bank? Doe het voor mij. Ik word doodmoe van die blogjes van jou. En ik voel me er ook lui door! :)

5 november 2009 om 16:58  
Iben zei

Tjongejonge, moet ik eerst dat hele gezeik van je lezen om erachter te komen wat er met die schoenen is!
En dat puber-gedoe van je dochter is natuurlijk te herkenbaar. Hier ook 2 stuks van vwo naar havo omdat uitgaan en jongens leuker zijn dan school. Achja, je had het slechter kunnen treffen, het komt goed en het duurt alleen nog een jaar of 8. Dus dan weet je dat.

8 november 2009 om 22:18