28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ga er even voor zitten...


Kijk na 8 weken te hebben doorgebracht met de kids vanaf de zomervakantie waren/zijn we echt toe aan een kinderloze week. Ik weet, niet iedereen begrijpt dit, maar geloof me , 7 kids is zwaar. Dat is hard werken, geen tijd voor jezelf, je wordt geleefd, je bent alleen maar aan het zorgen of aan het overhoren of politieagent aan het spelen en elke avond plof je rond een uur of tien elf pas in de bank. en dan heb ik het nog geeneens over de stress en onenigheid die we hebben onderling met de kinderen of met elkaar omdat we gewoon helemaal kapot moe en gestresst zijn

Dus zaterdag gingen wij ze goedgemutst wegbrengen: FREEDOM.
Een hele week geen kids betekent, wakker worden wanneer je wil, om half 9 eens lekker voor de tv kunnen zitten, sex wanneer je wil en waar je wil niemand die immers rondloopt en roept "Gatver bejaardensex" als we een keer zoenen , alleen voor jezelf hoeven zorgen, een schoon en opgeruimd huis etc etc...
Nou dan ben je als een kind zo blij en huppel je de week in.

En dan zit je niet te wachten op je "HAPPY" period, NET IN DIE WEEK. Want ik ben dan helemaal NIET HAPPY...NOT
NEE niet happy nee, wie verzint dit nou ook? Van alle weken van het jaar moet het uitgerekend deze week zijn. En happy is het laatste woord wat in me opkomt en ik wil echt, echt, echt niet zeuren en zeiken maar ik heb buikpijn en rugpijn en hoofdpijn en voel me zoooohooo zielig.
En als leuke bijkomstigheid mocht ik ook nog parkietenzalf gaan halen , maar omdat ik echt niet weet wat ik moet antwoorden als de mevrouw van de dierenwinkel vraagt of het voor de snavel is van de parkiet en waar de parkiet dan last van heeft? , ben ik gewoon maar naar de apotheek gegaan.
Zo en nu ik eens flink heb zitten klagen ga ik zometeen eens lekker naar Greys kijken en ontspannen want ik ben zielig en eigenlijk moet ik gewoon aan een kilootje of 5 witte (melk mag ook) chocolade ware het niet dat ik nog steeds op dieet ben en dat is dubbelzielig dus want ik kan mezelf niet eens bevredigen met een dikke vette plak overheerlijke chocolade of een flesje witte wijn.
Leuk zo'n weekje ....

***************************************************


Ik zat toen straks even in bad , ik dacht ik ga even een warm bad nemen en dan zakt die buikpijn misschien .....toen hoorde ik dit op de stoep voor mijn huis en voor het raam van de badkamer.
WHAAAAAAAAAAHHHAAAAAAAAAAAA OEEEEEHAAAAAAAAA WEEEEEEEEEHHHHH
MAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAAAA
schatje toch wat is er dan? Wil je speentje?
WHAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAA AAARGGGGHHHHH NEEEEEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Wat dan schatje een koekje?
WEEEEEHHHEEEEEEEEE NEEEEHHHHEEEEEEE AAAHHHHHHHOEEEEHHHHHH
Lieverdje wil je in de buggy zitten? of je speentje?
(Het monster zette de knop even nog een toontje hoger)
NEEEEEEEEHEEEEEEEEEEEEE MAMA STOUT WHAAAAAAHAAAAAAA WEEEEEEEHHHHH
Schatje zal mama dan toch je speentje even zoeken?

Nou toen ging ik maar uit bad en dacht : Een flinke corrigerende klap voor die billen TRUT dat zou hem goed doen ipv dat softe gedoe.
Kijk daar zit ik nl ook niet op te wachten op vervelende kleine jankende snotapen met een watje van een moeder voor mijn badkamerraam in mijn kinderloze week als ik net in mijn happy (die niet happy is) period zit.************************************************************

Wat vinden jullie?
Hier in de straat , niet zo ver van ons vandaan , woont een echtpaar .
En die twee kunnen me toch ruzie maken.
En schelden en schreeuwen (vooral ZIJ, HIJ zegt nooit veel).
En het zijn niet de buren hoor maar verder weg en we horen ze altijd tot bij onze voordeur.
Moet je ze daar nou attent op maken of niet?
Even laten weten dat wij het precies kunnen horen waar ze haar echtgenoot allemaal voor uitscheldt? voor slappe zak onder andere, de rest is echt niet voor herhaling vatbaar
Of is dat gênant? (voor hun dan, niet voor mij)
Of zou dit blogje genoeg zijn, dat het echtpaar dit misschien wel leest en zich herkent en dus misschien de toon omlaag kan brengen (zij dan want hij ondergaat dit altijd geruisloos).
Wat denken jullie?
21 reacties:

Anoniem zei

wat ik denk? dat je na grey's maar eens vroeg moest gaan slapen!
;)
truste

groetjes
fem

19 oktober 2009 om 21:28  

Ik wil eigenlijk alleen maar weten wie het echtpaar is!

19 oktober 2009 om 21:36  
Anoniem zei

Ik heb echt medelijden met je, heb zelf geen kinderen en dat komt vast omdat ik uit een gezin kom van 6 kids...En ik snap steeds beter waarom mijn moeder heel vaak ontplofte. Mischien dat ik het daarom niet eens durf om kinderen te willen, en jij maakt het er ook niet makelijker op hahahaha.
Ik vind het wel super dat je, nadat je zo een tegenvaller heb daar beneden! en dat je bijna iedereen wel wat kunt doen, geen chocolade neemt, dat noem ik nou eens karakter!!! Want ik lig steeds dikker te worden in de chocolade papiertjes en daar word je uitein10kiloextradelijk ook echt niet blij van...dus ik weet niet hoe je het precies schrijft maar SHAPO..

19 oktober 2009 om 22:20  

ik dacht even dat t tweede stukje stiekem ook over jou ging .... hihi

19 oktober 2009 om 22:42  

Gooi 's nachts een briefje in de bus dat je hun getier zat bent. dat het tijd wordt dat ze hun stemmen een beetje dimmen en dat er pleisters bestaan die je op kindren hun mond kunt plakken .. zoiets

En meid ik wens je een heerlijke week 1

Liefs ELise

19 oktober 2009 om 22:42  

Ik denk, mooi klote dat je nu net ongesteld bent. Maar het duurt toch geen negen dagen bij jou??? Dus, komt allemaal nog goed met die seks en zo. Toch? En denk ook, niets zeggen tegen dat echtpaar.

19 oktober 2009 om 23:15  

Och arme, dit gaat me echt aan het hart hoor. En ik benijd je discipline, want ik had met mezelf allang verwend met chocolade hahahaah.

En wat het schelden betreft, afgelopen zomer ging het hier bij de buren tekeer tussen buurvrouw en zoon niet normaal en ik zou bbq-en met een stel vrienden!! Ik ben dus gewoon heengegaan en heb gevraagd of het misschien iets zachter kon, dat de hele straat mee kon genieten (wat dus ook echt zo was) en dat ik toch wel graag in rust achter mijn wilde kunnen zitten bbq-en. De boodschap werd overgebracht (kameraadje van de buurjongen kwam beschaamd aan de deur met de mededeling dat ze een "beetje"ruzie) hadden en binnen 2 minuten was het stil.
Dus gewoon doen ;-)

lieve groet
Brigitta
oh hier nog 1 voor het lijstje, sommige mensen hebben stemmen in hun hoofd, ik altijd liedjes, hele vreemde liedjes ;-)

20 oktober 2009 om 06:36  

In het eerste geval, waarom kun je niet seksen, zijn aandacht voor jou aan de buitenkant met een yoni massage kan zeer ontspannend en pijnstillend werken, een orgasme is dan juist zeer pijnstillend.

Geval twee, ben ik met je eens, het moet eens ophouden met zacht zijn in deze tijden, zo ontstaan ettertjes.

Geval 3, ik zou het tussen neus en lippen een opmerking maken als ik haar tegen kwam, goh jij hebt een lamzak thuis hoor ik zo af en toe, waarom blijf je dan nog bij hem, als je van elkaar af gaat is het meteen een stuk stiller in de straat... oid.

Geniet ondanks je period toch maar even van de stilte :-)) en de rust

XXX

20 oktober 2009 om 07:10  

Wat ik denk! Tjaaa hier in Zweden is het ten strengste verboden om je kind een tik te geven zelfs op zijn achterste. Er zit zelfs special iemand op school die noemen ze ¨Curator¨ en daar kunnen ze altijd terecht voor het geval je ouders hebt met losse handjes.

Ten 2de denk ik pfffff wat ben ik blij dat ik op het platteland in Zweden woon om het geruzie van de buren te kunnen missen als kiespijn ahahaha.....

Ps. de kandelaar komt idd. niet van Ikea ;)

20 oktober 2009 om 08:33  
Inge zei

Je kunt alles nog zo goed gepland hebben en je ergens enorm op verheugen, er zijn altijd wel weer andere dingen die jouw leven weer door de war maken......balen joh!
Gelukkig is het nog maar pas dinsdag, wie weet hoe de rest van de week verloopt en waarbij je toch kan genieten?
En wat betreft die buren.....bel ze anoniem op (zonder nummerherkenning) en zeg wta je denkt of gooi een brioefje door de brievenbus!!!

Strekte meid en knap lekker op!

20 oktober 2009 om 09:08  

Meid, durf je geen parkietenzalf te halen? Als ze vragen waarvoor het is, zeg je toch gewoon: Mevrouwtje, het wóórd zegt het al: het is voor de parkiet!' En als ze vragen voor welk onderdeel van de parkiet: zeg je gewoon z'n poten of z'n snavel, dan zit je altijd goed. Het hielp mij beter dan Sperti.

Degene die 'happy' aan het woord period heeft gehangen, is vast een man geweest, er is niets happys aan.

20 oktober 2009 om 09:46  
lia zei

Jammer dat je rustige week een beetje tegen valt. Maar de week is nog niet om hé. En kan je vertellen dat ik ook nooit blij was met mijn period maar neem van me aan die overgang is ook niks hoor. En jij moet afvallen en ik moet eten omdat ik anders teveel afval en van iedereen weer moet aanhoren dat ik er slecht uitzie.

Kinderen heb ik altijd geweldig gevonden maar heb ik er dan ook 7. Maar ik ben wel voor de 3 R's

En die buren, dat moet je gewoon netjes zeggen. Ik heb sinds 2 jaar jonge buren, nou die konden een kabaal maken maar dan niet met ruzie maken maar met sex. Echt dat is ook niet om aan te horen en iets dat je niet wilt horen. En heb het dan ook netjes gezegd en waren heel blij dat ze het wisten. En ik heb ze nooit meer gehoord. En ze hebben het wel gedaan hoor, want ze is zwanger......hihhi.

Komt allemaal goed schatje.

20 oktober 2009 om 09:59  

Manman, het is ook wat. Eindelijk tijd voor leuke dingen, krijg je die stomme period er weer bij. Ik moest bij je stukje denken aan dat logje van Joel, over die reclame van je Happy Period... Dat was echt zo hilarisch.

Maar life sucks. Als je in bad zit met een blerend kind op de achtergrond, een bloedend lijf (he gatver, nou klinkt het nog viezer) en een schreeuwend bejaard stel. Misschien een briefje in de brievenbus doen? Of een kaartje sturen? Met een tekst als 'make love, not war' ofzo.

20 oktober 2009 om 10:30  

Och arme, wat ontzettend ruck dat je net nu ongesteld bent. Heeft McDreamy de klap nog een beetje kunnen verzachten :-)?

Ik zou het gewoon zeggen tegen de buuf. Dat jij ongehinderd mee kunt genieten met haar gescheld. Of anders een anoniem briefje door de brievenbus!

Heel knap hoor, dat je jezelf niet hebt volgevreten. Ik zou het niet kunnen!

20 oktober 2009 om 10:33  

Balen dat uitgerekend deze week rood moet zijn! Bah!!! Vind het wel super dat jij de chocola kan laten liggen, dat vind ik nog eens wilskracht.

Heeft de (bijna) buurvrouw je blog al gelezen...?

20 oktober 2009 om 10:46  

gossie,..je happy period,..ach ja degene die die term bedacht heeft adverteert ook met botsautootjes in je broek/cq maandverband, dus misschien moeten we ze niet TE serieus nemen.
Zou zeker eens een aardig briefje door de bus doen bij de kibbelburen (niet anoniem hoor!)
daarna jezelf een flink stuk chocola tracteren (ik adviseer bonbonblok truffel puur,.werkt altijd).
" omdat je t waard bent!" om dan toch maar even in de reclamecode te blijven ;-D

20 oktober 2009 om 12:45  

De positieve kant is toch dat je nu heerlijk kunt toegeven aan je "happiness", de kinderen lopen je niet voor de voeten en vragen niet om aandacht.. Gewoon tijd en aandacht voor jezelf nu het kan! (en een beetje voor je wederhelft)Groeten, Corine

20 oktober 2009 om 13:25  

Oh no, het zit je ook niet mee, precies in die week! Hoop dat je nog even lekker kan relaxen zonder buikpijn. En neem gewoon een stukkie chocolade, helpt echt ;)

20 oktober 2009 om 16:59  

Hé balen voor je ...ik leef met je mee... dat het nu net deze week is.. tja moeder natuur laat niet met zich sollen..
En ach chocolade helpt maar even dus je hebt groot gelijk dat je het laat liggen..

En wat die buurvrouw betref daar durf ik je geen advies in te geven.. altijd lastig dit soort zaken.. en wie weet leest ze inderdaad je post...En lost het vanzelf op.

20 oktober 2009 om 17:50  

"Slappe zak". Dus. Misschien scheldt ze hem niet uit maar heeft ie een slappe zak en meldt ze dat gewoon net iets te hard. Zo kunnen toch?
Je moet jezelf af en toe ook belonen hoor, nu je al zoveel bent afgevallen. Dan houdt je het beter vol en ieder mens heeft af en toe iets nodig waar ie van kan genieten. Helemaal als je niet van bil kan nu de kids weg zijn. Dus: aan de chocola, een klein stukje, daar knap je van op en wie weet G. ook wel.

20 oktober 2009 om 17:59  

Hé is de parkietenzalf truc bij jou ook bekend? Heb het toevallig gister op 't werk nog geadviseerd aan 'n collega. Werd wat meewarrig aangekeken maar het is écht geweldig. Echt.

En die ruziënde buren. Wij hebben dat ook. Terwijl de huizen technisch vrijstaand zijn (dubbele geïsoleerde spouw of zoiets..) kunnen we ze nog horen ruziemaken. We durven er niks van te zeggen.

En die kinderloze week: méns ik kan het me voorstellen. Ik vind 1 kiddo soms al pittig, laat staan 7 van die figuren.

20 oktober 2009 om 20:09