28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ik ben geweest...


Ik ben naar de kapper geweest.
Ja echt.
Het was denk ik een jaar geleden of nog langer dat ik bij een kapper was geweest.
Mijn pony knipte ik zelf een beetje bij, 2x heb ik manlief mijn haar laten knippen dit jaar.
Vorig jaar zomer in Bali was de eerste keer omdat ik het niet meer trok met die hitte om lang haar te hebben.
Eraf moest het : METEEN. En ik doe niet moeilijk hoor: " hier schat een schaar gewoon recht knippen dat leren ze je op de kleuterschool al dus dat moet lukken".
En het lukte hij knipte er een dikke 15 cm af en ik was opgelucht dat dat haar niet meer zo lang tussen mijn schouders hing...
Mijn haar groeit snel toen gelijk op met de kilos en dat was snel kan ik je vertellen en dus moest er in de winter weer geknipt worden. Maar toen lukte het dus niet en knipte mijn lief het VEEL TE KORT. 
Ik was not amused en hij sliep niet meer,  bang als ie was dat ik hem in de nacht zou kortwieken want je denkt toch zeker niet dat ik die actie ongestraft voorbij liet gaan hè?
En nu dus maanden later was alles weer lang en dus moest ik toch echt eens naar de kapper, wassen, highlights erin, föhnen en lekker ontspannen en kletsen...ach en ik zie er toch zo goed uit mensen, het is weer top. 
En ik heb een goede kapper gevonden dus:  "Friends For Hair"...
Want ik ging eerst bij een andere kapper hier in de regio, die stond nogal bekend als zijnde DE kapper ,  maar daar is het succes een beetje naar zijn kop gestegen en op den duur was meneer meer niet dan wel aanwezig reisjes naar Ibizaen nadat ze me 3x verkeerd gekleurd hadden ging ik niet meer , vandaar dat ik dus al tijden niet meer bij een kapper was geweest.
Maar nu dus wel, deze kapper zit ook nog gewoon om de hoek dus ik had makkelijk met mijn highlights even naar huis kunnen gaan ware het niet dat vriendin S en manlief het helemaal eens waren met elkaar dat dat echt niet kon met zo'n kop over straat... (20 meter meer is het niet,  wat maakt dat nou uit?? ik heb er wel eens erger bij gelopen hoor , kan mij dat nou schelen...)
Enfin, ik ben weer "sortable"  zoals de Fransen zeggen...


22 reacties:

Met je highlights over straat...tsss...! Kún je éindelijk eens even chillen en bijkomen, wil ze naar huis als ze bij de kapper zit! Wat moest je doen dan thuis? Dozen uitpakken soms? ;o)

Maar fijn dat je weer lekker opgepimpt bent, dat voelt zó goed! En fijn dat je er dus op 20 november een beetje leuk uitziet...ik zal voor die tijd ook ff naar de kapper!

14 oktober 2009 om 07:20  
Anoniem zei

De meest dichts bijzijnde kapper is vaak gewoon het beste, de onbekende ;-)

Wat dacht je, dat ik niet raar stond te kijken toen mijn Lief nu 3 jaren geleden ineens met Zijn kappersspullen voor mijn deur stond? hahahaha Wist ik toen ook niet, surprise!

Heerlijk overigens als het gewoon thuis kan en altijd! Een deel van Zijn spullen staat gewoon hier in de kast namelijk :D

XXX

14 oktober 2009 om 07:57  

Oh wat zal jij je lekker voelen. En we hebben het toch af en toe ff nodig, nietwaar? Lekker tutten bij de kapper en er nog van opknappen ook. Ik laat het groeien; zusdus heeft 2 weken geleden de achterkant recht afgeknipt (ook geleerd op de kleuterschool) en hoef dus eigenlijk voorlopig niet ( maar wil wel graag, alleen al voor het idee)

14 oktober 2009 om 08:04  

Oooh heerlijk, ik moet ook maar weer eens een afspraak maken. Het kleuren sla ik dit keer maar over. De tijden zijn bar en om dan even 70 euro stuk te slaan bij de kapper, dat gaat even niet. Toch maar even zo'n zelfblondeerdoosje halen bij de drogist.

14 oktober 2009 om 09:04  

Aan zo'n log heb ik niks zonder foto!
;-)

14 oktober 2009 om 09:46  

Foto, wil wel het eindresultaat zien!

14 oktober 2009 om 10:00  
lia zei

Oh, ik dacht nu komt de foto, jammer hoor. Maar dat was vast genieten, of jij niet. Ik heb korter haar en dan moet je wel om de 5 weken naar de kapper, ook om te kleuren want ben anders behoorlijk grijs. En dat wil ik dus niet hé.

groetjes Lia

14 oktober 2009 om 10:53  
inge zei

een goeie kapper vinden is pittig man. sinds we hier wonen er al tig geprobeerd, nergens nog echt tevreden vandaan gekomen... : S

maar nu, foto!!!

14 oktober 2009 om 11:28  

mwah,.na die kerstengel van gisteren had ik hier wel een goeie voor en na foto verwacht,..voor gaat niet meer lukken, na moet toch mogelijk zijn??

14 oktober 2009 om 11:58  
Toet zei

Ooh heerlijk Ilse. Goed van en voor je!!

14 oktober 2009 om 12:12  
Soes zei
Soes zei

P.s. we gaan je toch zien in 'dat blad'... in de kersteditie. Dus.

14 oktober 2009 om 12:13  
Inge zei

MMm, ik zie niks!!! Geen foto gemaakt?? Ik ga nooit naar de kapper, de kapper komt bij mij.....!

14 oktober 2009 om 12:28  

Net als de anderen wil ik een foto !
hihi
Fijne woensdag, Elise

14 oktober 2009 om 13:43  
Anoniem zei

Hahaha jij bent echt leuk.
Zo wat jij heb meegemaakt is zeldzaam. Top bij de kapper vandaan.
Ik zong laats van narigheid.
The sun'll come out
Tomorrow
Bet your bottom dollar
That tomorrow
There'll be sun
Tomorrow!
Tomorrow!
I love ya!
Tomorrow. Heb namelijk rood haar met beetje krul. en zelf vriend zag de gelijkenis...snik

liefs karin

14 oktober 2009 om 13:53  
Kari zei

toch niet geïnspireerd door de mevrouw op je vorige foto mag ik hopen he...

14 oktober 2009 om 15:07  

Foto. Nu.

Goede kappers zijn goud waard.

14 oktober 2009 om 21:41  

Voordat ik mijn man mijn haar laat knippen...echt niet. Heb je zijn haar gezien..milimeterwerk. En ik ben bang dat hij zou vergeten dat dat niet de bedoeling is met mijn hoofd...niet echt het summmum van vrouwelijkheid.
Ik moet dus ook maar eens naar de kapper ... er zit er hier op de hoek. En dan zonder vriendin die me tegen houdt als ik even naar huis wil. ;)

15 oktober 2009 om 00:41  

vind het volkomen logisch dat als je 20 meter van je huis naar de kapper gaat dat je dan tussentijds even naar huis loopt. Of is dit raar?. Ik zou het prachtig vinden als het zo kon!!!!!! En zou dan ook trouw gaan.

ps: is het heel raar dat ik zeg dat zondag me een betere dag lijkt voor je open huis. ( het is in ieder geval eigenbelang) vrijdag is spits voor de mensen van ver!!!!! Maar ZOndag is heerlijk op de snelweg. Of zeg ik weer iets stoms. Wij hadden als kaartclubje graag willen komen. Maar de eerstvolgende zijn we er bij. Als ik nog niet ingestort ben dan he!

15 oktober 2009 om 00:50  
Door zei

Waarom geen plaatje van je nieuwe coupe?

15 oktober 2009 om 08:43