28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Nog 6 weken...


Vrijdag , de week is voorbij , nog 6 te gaan en dan is het herfstvakantie.

YEAH
De laatste twee weken zijn redelijk snel omgevlogen maar ja als je het druk hebt gaat alles snel hè?
Vandaag worden de kids opgehaald en hebben wij vanaf vanmiddag half 4 dus weer een kinderloos weekend. Maar genoeg te doen hoor, ik hoef me niet te vervelen.
Meer dan de helft van de dozen staan inmiddels in de opslag, en van alles staat 1 exemplaar hier op de tafel.
Een paar dozen gaan terug want dan bleek de kwaliteit of kleur tegen te vallen en dan stuur ik het terug, shit verkopen ze zelf maar en grijs is grijs en geen blauw.
Maar er moet dus nog gefotografeerd worden en veel en het is nou niet echt mooi weer wat wil zeggen dat ik belabberd licht heb en ik wil nooit met flits werken omdat ik dat niet mooi vind dat krijg je harde foto's en ik hou van zacht .
omdat ik zelf zo'n zacht ei ben natuurlijk,  daar komt dat van en ook omdat ik gewoon niet zo goed ben met een flitser

Gisteren keek ik bij haar op de blog en dat eerste filmpje mensen wat heb ik me daar een partij zitten janken zeg. De man gaat zingen om het jochie van zijn broer (overleden aan  longkanker) trots te maken, de man zelf en zijn broer waren dikke maatjes en ohhh kijk zelf maar anders ga ik weer janken . ik moest zo janken omdat ik dan aan anderen denk die hun man en pa moeten missen en ook omdat ik ongesteld ben en dan ben ik zo verdomde emo mensen, zo'n verschrikkelijke jankbal

Gisteren keek ik Expeditie Robinson ( we volgen niet veel maar dat kijken we elk jaar) en dit jaar is het echt geweldig. Ze hebben 2 kampen van vrouwen gemaakt (mannen komen later) en ja duw een groep vrouwen bij elkaar en het is meteen hommeles hè , vrouwen zijn gewoon heel erg onder elkaar en ik heb genoten echt en me dood lopen ergeren aan eentje die zichzelf echt geweldig vind en daar een beetje loopt te zeiken en te zieken brrrrr, eng mens.
Maar wat een gezeik met vrouwen onder elkaar, echt geweldig om te zien gewoon en eentje kon na een dag haar biezen al pakken , dat lijkt me echt zuur, afscheid nemen van iedereen omdat je 2 maanden vertrekt (kinderen voorbereiden op het grote gemis) naar een onbewoond eiland haha en dan na een dag al terug moeten , oooo wat een afgang. 
En dan tegen je kindertjes moet uitleggen dat ze je niet zo lief vonden, weg respect.
"Hallo mensen daar ben ik weer,  niemand kon me uitstaan dus moest ik terug" ...
"Het waren allemaal bitches maar ik ben de grootste", ach je kan maar een titel hebben toch? Kijken maar een paar miljoen mensen naar dus wat maakt het uit gnagna moet er wel een beetje om lachen maar niet te hard want ik verschijn nog ergens dit jaar en weet nog niet hoe dat uitpakt dus ik hou me een beetje gedeisd

En toen ik keek had ik zo zin in zon en warmte en komt die herfst weer zo hard aan ineens.
Ik verzet me er nog steeds tegen, loop nog gewoon op Birkenstocks alsof er niets aan de hand is, ik zit nog in de ontkenningsfase , in complete denial.
Lekker toch die zomer?? Heerlijk gewoon.21 reacties:

Ik heb dus helemaal niets met expeditie robinson (soms als ik me heeeeeeel erg verveel kijk ik wel eens, maar ik verveel me gelukkig bijna nooit LOL) en als het nu dan allemaal vrouwen zijn, hoef ik helemaal niet meer. Hell no, ik heb een secretaresse-opleiding gedaan was al erg genoeg hahahaha.

Fijn weekend Ilse!

4 september 2009 om 10:15  

De birckenstocks heb ik toch maar in de kast geflikkerd. En mijn laarzen aangetrokken. Maar dat is omdat ze zó gaaf zijn dat al een week zat te springen om ze aan te kunnen :-).

Expeditie Robinson kijk ik eigenlijk nooit. Alleen op maandag Private Practice en af een toe een misdaadserie. En natuurlijk de roddelshows.

4 september 2009 om 10:32  

Dat is nou één van die programma's die ik nog nooit heb gezien, hahaha moet kunnen, en ik zie best veel al is het één keer om te zien wat het is, maar expeditie dus nog nooit, wordt tijd dan ;-)

De zomer, het blijft zomer in jouw ziel, dan is de herfst er gewoon niet :P

XXX

4 september 2009 om 10:49  

Ik keek ook naar ER gisteren.
En ik had alweer meteen een hekel aan een paar vrouwen.
Mooi he?!
Wel too bad dat Ernst-Paul er niet meer is. Hij was toch wel mister Robinson...

4 september 2009 om 11:07  
Anoniem zei

Goeiemorgen Ilse, Maar janken is toch heerlijk: ik doe het onder de douche....en tegenwoordig kijken mijn grote, volwassen kinderen bij mij gewoon de kunst af als ik emotioneel in de tranen schiet...er is ook zoveel in het leven, dat ons raakt...gewoon laten gebeuren..dat is een uiting van Het Hart op de Goede Plaats dragen.
Veel liefs en heel fijn en verstild weekend voor jullie beide

4 september 2009 om 11:52  

Oh ja! Dat is familietraditie hier: ER! We lopen al weken van tevoren af te tellen en we zaten om 8 uur al klaar omdat we niets willen missen! En alleen vrouwen: een grotere ellende kun je je niet voorstellen. Ik zat me daar plaatsvervangend te schamen om het vrouwelijk geslacht hoor. 'Gelukkig ben ik een leuke vrouw!' roep ik dan thuis en doe ik dus niet mee, moet er niet aan denken die spinnen, zandvlooien enzo. En vlooien heb ik thuis ook bij m'n beesten daarvoor hoef ik niet naar een onbewoond eiland.

4 september 2009 om 12:22  

Hey ilse, ik keek ook altijd expeditie robinson maar het is me ontgaan dat het weer begonnen is. Bedankt voor de tip, ga volgende week ook kijken.En wat die birkenstocks betreft volgens mij kun je daar de hele winter op lopen. Ik krijg er namelijk geen koude voeten in. Heb ook moeite met de herfst, ik wil licht, warmte en ruimte om me heen. geniet van je weekend saampjes.

4 september 2009 om 13:05  

Jeetje Ilse, als je nog eens iets weet.... klik ik dus nietsvermoedend door naar Toetje, denk bij mezelf: nou ja, ik ben in ieder geval niet ongesteld, dus hoe emotioneel moet je worden om te kunnen huilen bij een youtube filmpje...? Tranen met tuiten!!! Ik kan niet meer ophouden.... Daar zit ik dan... snikkend, rode ogen, zwarte mascara over mijn wangen, en over een half uurtje komt er een klantje bij me.... *zucht* nu moet k dus weer gezicht gaan wassen, tranen gaan deppen, mascara gaan smeren.... *zucht*

Enne.... expeditie robinson?? Ge-wél-dig!!!!

4 september 2009 om 13:34  
Soes zei

Nou, Ilse, geniet van je weekend. Ga ik ook doen. Je kaartjes heb ik net afgeleverd bij de post.
Yeah. Weekend.

4 september 2009 om 13:38  

Ja, jij bent een lekkertje...ik ook klikken natuurlijk met in m'n achterhoofd "Oh Shit, ik heb diezelfde hormonen maar dat kan ik vast wel hebben" Nou niet dus, ik heb me een ongeluk gejankt!!
Maar ik klikte nog wat filmpjes verder en wat een spetterende audities zég, dat scheelt nogal wat met Nederland waar je eerst naar 300 sukkels moet kijken voordat er wat talent naar voren komt.
Zelfs de 'non'talenten in Engeland zijn nog stukken leuker als hier! haha
Anyway, alles is hier weer opgedroogd en mischien hebben we vanavond onze eigen hollandse tranentrekker!

grtjzz Heidi

4 september 2009 om 14:51  

ER kijken wij ook altijd! Geweldig om mensen te zien uithongeren op een onbewoond eiland. En ja, die Eva is gelukkig nu al naar huis; werd ik ook niet goed van. Vanavond trouwens Gooische Vrouwen... voel ik me ook zo bij thuis.
Fijn weekend zonder de kids. Nu naar Toet om het filmpje mee te janken...

4 september 2009 om 17:52  
Toet zei

Oooh men, ER, die vrouwen. Aaaaargh. Ik bedenk dan wel altijd hoe ik het zou doen op zo'n eiland. Misschien heeft iedereen binnen drie uur ook wel een hekel aan mij. Grinnik :)

Geniet van je weekend en succes met fotograferen voor je mooie webwinkel!!!

4 september 2009 om 18:07  

Ik heb nog nooit Robinson gekeken. Vanavond Gooische Vrouwen opnemen, dat dan weer wel. Vind ik een topserie!

4 september 2009 om 18:45  

Gewoon blijven doen alsof het nog zomer is. Dat helpt!

4 september 2009 om 20:02  

He bedankt he. Ik had het te druk om vandaag te kijken bij de Toet. En net die ene keer wijs je me op haar log. Net die ene keer. Ik ben niet eens ongesteld. Maar wel emotioneel.

Ik snif met hele grote sniffen.

4 september 2009 om 21:30  
kwan zei

Ik heb oooook zitten blerren bij dat filmpje bij Toet!!

*zucht*

4 september 2009 om 21:52  

jahhh wat een stom wijf was dat zeg, met haar perfekte leventje (VOND ZE ZELF HOOR) donderde ze toch mooi van haar voetstuk nadat ze als een varkentje aan t spit was rond gedragen haha.... vreselijk ze bleef maar door tetteren en wist alles beter... bah op geruimd staat netjes daaaaaaaaaaggggggggg......Ik heb dezelfde tik als jij en zit ook nog steeds op licht te wachten voor wat fotos. Ik moest elke dag werken dus tegen de tijd dat ik weer thuis ben is t alweer bijna avond... bahhhhhh ik wil naar de zon.. vandaag heb ik voor t eerst in weken weer eens schoenen aangehad.... maar dinsdag word het weer zomer hoera!

4 september 2009 om 23:19  

ik had 't nog nooit gekeken en keek dus voor het eerst. en man. of vrouw.en. wat een kippetjes bij elkaar of wat!
weet niet of ik 't ga volgen hoor, had behoorlijklast van plaatsvervangende schaamte voor de soort ; )

5 september 2009 om 21:53  

ik had 't nog nooit gekeken en keek dus voor het eerst. en man. of vrouw.en. wat een kippetjes bij elkaar of wat!
weet niet of ik 't ga volgen hoor, had behoorlijklast van plaatsvervangende schaamte voor de soort ; )

5 september 2009 om 21:53  
Toet zei

Oh ja oh ja oh ja, vergeet ik steeds te vragen, maar nu dan dus alsnog: vertel vertel vertel, waarin verschijn jij dit najaar nog?????????????????????????????????????????

6 september 2009 om 21:06  

Ik heb het ook gekeken, en je zou je schamen voor je eigen sekse...

Overigens draag ik ook nog steeds Birkensstocks, maar ik heb wel koude voeten...

9 september 2009 om 11:34