28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Kaart zoek


Vanochtend belde de kleinste weer, gisteren ook al.
Kind wil echt heel veel meer zakgeld denk ik en belt zodoende steeds maar weer om te zeggen hoeveel ze me mist.
Ze belt want ze heeft een kaart naar ons gestuurd, 2 zelfs en wil weten of ze al zijn aangekomen.
Ja schattig hè zo zijn kinderen, die kunnen niet wachten die willen meteen weten wat je er van vond haha.
Vanochtend was er 1 aangekomen en de ander niet en dat is natuurlijk bizar want ze zijn beide tegelijkertijd gepost. Vreemd , kind snapt het niet, wil dat ik even bij de TNT ga informeren waar die andere is , tuurlijk schat zometeen ga ik naar TNT en eis dat de hele postkamer doorzocht word naar je kaart en als ie daar niet ligt gaan we gewoon naar de centrale postkamer daar waar alle post uit Frankrijk binnenkomt en zoeken we verder en als het moet gaan we naar La Poste in France om verder te zoeken kan ik meteen dat bureautje ophalen wat er inmiddels 2 zijn geworden ja echt waar , de ander in Bretagne , och is maar een klein stukje van  Marseille waar die ander is, die van Lyon is niet meer , ja lang verhaal maar ik heb er nu 2 de een in Marseille en de ander in Bretagne, pfff zelfs ik word moe van mezelf maar leuk dat ze zijn ......

Vandaag ben ik futloos, niet vooruit te branden, pffff wat heb ik het zwaar mensen. Dat is of dat ik geveld ben door de hitte, of de terugslag van gisteren toen ben ik van 8.30 uur tot 24.00 bezig geweest met mijn winkel, of ik heb een griepje onder de leden kan ook ( dan hoop ik dat ie NL praat en geen Mexicaans.)
Ik ga nu maar eens even op de bank liggen want ik moet zo naar TNT .


4 reacties:

Welja! Bretagne en Marseille dat ligt op spuugafstand van elkaar!... Volgens mij is Bretagne vanaf H'wijk ook minstens 1000 km.? Nou goed afijn, kun je onderweg kijken of die kaart van je dochter ergens in een wijnstok is blijven steken. ;)

15 augustus 2009 om 17:43  
Kari zei

Ja waar heb ik geen last van,het zweet drupt spontaan van me af,voelt alsof ik koorts heb,s,nachts bloedheet wakker worden,niet meer kunnen slapen...dood en doodmoe zijn,overdag en dan ook nog zwaar depri zijn,gewoon opknoop neigingen(niet echt hoor)maar af en toe kan ik wel gillen,,,,wordt je taille ook nog steviger ..wauw..kortom wat een ellende,vandaar dat ik ook zwaar aan het lijnen ben,..slik nu de pil weer en hoop dat dat helpt...want dit trek ik echt niet langer...

Kan je niet een hotelletje boeken voor een weekendje en daar manlief mee verrassen ,lekker romantisch en onder tussen je tafeltjes ophalen.
..

15 augustus 2009 om 18:33  
Door zei

Ik lach me rot om jou, nu weer twéé bureaus! Ik wil dat verhaal van die ene in Lyon wel horen hoor. Je kunt het altijd smakelijk vertellen, dus kom maar op :-)

15 augustus 2009 om 21:55  

luxe probleem zo te horen ;P

16 augustus 2009 om 21:00