28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Week is weer begonnen...


Nou mijn dochter is vertrokken met super gladde benen gisteren en omdat we toch bezig waren heb ik meteen haar bovenlip ook maar gedaan.
Geen meid die het leuk vind lijkt me , om daar iets te hebben staan.
Het was natuurlijk rood en ze was zeer bezorgd hoe lang dat rood ging blijven en wilde niet de straat op.
In de auto met haar pa op weg naar Limburg belde ze me na 3/4 uur dat het helemaal niet meer rood was, pfff gered dus. Ik blij, dochter blij, iedereen blij.
Ze was helemaal blij en het goede nieuws moest nog komen.
In Limburg heb je nl kindervakantiewerk week. Dat zijn vrijwilligers die dan een week in de zomervakantie in samenwerking met basisschool een week organiseren waar kinderen zich voor kunnen opgeven tegen een kleine vergoeding en dan gaan ze de hele week van maandag tot en met vrijdag leuke dingen doen. Een dag naar een pretpark , een dag fietstocht, een knutseldag, een dropping en zelfs 1 overnachting voor groep 7 en 8.
Mijn zus had even een rondje gebeld en mijn dochter mocht nog meedoen.
Geweldig natuurlijk,  want nu gaat ze niet alleen een week logeren bij haar nicht maar ook nog de hele week leuke dingen doen.
En dat zonder overtollige beharing dus niks meer om je voor te schamen , live is good !

Wij zijn weer gewoon aan een week begonnen inmiddels, schilder is volop bezig en ik laat even een steigerhouten schutting neerzetten. Ideaal om dingen aan te hangen .
Ben ook druk met datum 's aan het uitzoeken voor de fairs. Want ik ga 2 fairs in eigen huis geven , eentje net voor de kerst ergens  begin december....en nog eentje in oktober ergens.
Maar ik moet dat goed plannen want wil dat natuurlijk wel doen in een weekend dat ik geen 7 kinderen heb ...en alles moet binnen zijn natuurlijk qua bestellingen.
Maar ik hoop dat alle blogvrouwen komen, leuke gelegenheid om dan eens met elkaar kennis te maken en ik zorg natuurlijk voor koffie , thee en wat lekkers....10 reacties:

Snik, snik,........ over beharing boven de lip kan ik niet meepraten en ook al niet op je fair komen snik.............. zucht!

:( (((hihi...)

27 juli 2009 om 19:27  
Ilse zei

@bellavien: kan best hoor gewoon naar NL komen...;)

27 juli 2009 om 19:34  

ik heb nooit dochters gemist.....tot dit bericht. Zo mooi omschreven hoe je je dochter dingen leert, hoe je je dochter ziet.....prachtig!

Niet jaloers, wel ontroerd...

27 juli 2009 om 21:09  
Kari zei

Hoi Ilse,
De noordermarkt is in amsterdam.
Alleen op maandag morgen.
Van 8 tot1 uur.
Het heet ook wel de maandagmorgenmarkt.
Een klein antiekmarkje midden in de jordaan.Heel erg gezellig..
Er is nu ook een super mooie winkel bij gekomen,De Weldaad met allemaal oude spullen echt een aanwinst..

groetjes Karin

27 juli 2009 om 22:00  
Door zei

Als je de data voor de fairs weet, laat het weten, dan ga ik kijken of ik kan komen. Ten eerste om je te ontmoeten, ten tweede om leuke dingen voor in huis aan te schaffen!

Ik verheug me erop!

27 juli 2009 om 22:41  

de weldaad kun je trouwens op mijn blog vinden, heb er een hele fotoserie (nou ja een kleintje) van gemaakt en ook van hun kleine winkeltje op de prinsengracht.

28 juli 2009 om 00:39  
Anoniem zei

Goeie Morgen Ilse, Als ik kan komen, breng ik L...B....mee voor je uit het zuiden....

28 juli 2009 om 10:07  

Als het lukt en zusdus en ik kunnen iets organiseren, komen we. Graag dan we een hele dag voor ons alleen reserveren omdat er veel bij te praten valt....;o)

28 juli 2009 om 11:32  

Meid, wat ben je goed bezig. Met alles!

28 juli 2009 om 12:09  
Soes zei

Jajaja!! Ik kom ook. Leuk.
Hoezo zijn er dan geen kinderen, die wilde ik ook ontmoeten....

30 juli 2009 om 11:05