28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Druk

De leentafelHet sleutelkastje


Gisteren was ik vooral heel druk met mijn huis.
Eindelijk kwam het kastje wat we hadden laten maken voor de stereo....en het sleutelkastje zodat de kinderen hun sleutels kunnen ophangen en ze niet overal rond slingeren en meteen naast de ingang zodat ze hem niet on the road verliezen, dat gebeurt hier nogal eens namelijk.
Het sleutelkastje hangt , het stereo kastje hangt, de garderobekast is voor de helft klaar de andere helft komen ze vrijdag doen dus eindelijk hangen ook alle jassen en zitten alle wanten, mutsen en sjaals nu in lades en niet meer in kartonnen dozen, staat veel leuker zo'n kast ipv een paar stapels dozen.
Toen dat allemaal geinstalleerd was kreeg ik ook nog een leentafel in de woonkamer zodat ik in ieder geval een tafel heb totdat de definitieve komt, ook fijn.
Ik ben meteen begonnen met de styling, alles een beetje leuk neerzetten, accessoires toevoegen.
Ja het wordt wel wat, het wachten is nog op een zuil die ik heb laten maken voor mijn immense Boeddha, de definitieve tafel en dan is ons huis AF.
Gisteravond hebben we echt zitten genieten met zijn tweetjes, heerlijk zitten genieten van ons huis wat lekker "af" (bijna) was.
En van de hond , Bettie haar schijnzwangerschap is ten einde, waar we dat aan merken?
Bettie is een gekke hond barstensvol energie die het heerlijk vind om als een konijn rond te rennen door het huis en gek te doen, gekke spelletjes etc.
De laatste 3 maanden was het alleen maar liggen in de mand en een ieder die in de buurt van haar speeltje (baby) kwam die kreeg een agressieve snauw, ze bewoog amper, lopen vond ze maar niks en lag eigenlijk gewoon depri te wezen de hele dag, en een tepels...mensen wat een tepels.
Vrouwelijke hormonen , hate them.
Maar she's back!!! Helemaal weer de oude hoor, gisteravond echt een uur met haar gespeeld en zij maar rennen en gek doen...lekker beest.


Bettie, die rieten mand kan echt niet meer he?? Is zo passé, vinden jullie niet? Een beetje hond slaapt toch gewoon in een mooie koeienhuid canapé, n'est ce pas?
;)


8 reacties:

Ja, nu weten we het wel :-). Ga die blitse canapé maar gauw voor Bettie kopen!

18 juni 2009 om 11:31  

Joh, die hond is/was gewoon zwaar depressief van haar aftanse hondenmandje! Dat zie je toch zo? Het arme beest zie je denken: woont mijn baasje in een prachtig huis, maar ik lig nog steeds te verrekken in die jarenoude gammele mand! Vlug bestellen dus! ;)

18 juni 2009 om 12:01  

het sleutelkastje, tsja daar sta je met een klein gezin niet eens bij stil, toch heb ik ook een hanger naast de deur voor 2 bosjes, hahaha, maar in jullie geval, ja lijkt me een zeer goed plan :-))

Ziet er super uit allemaal, heerlijk gevoel is dat, als je (bijna) alles hebt zoals jij het wil.

XXX

18 juni 2009 om 12:28  
Ilse zei

@Natas en Madelief: Dank jullie wel , ik wist het wel , jullie vinden die mand dus ook niks ;) dus jullie vinden alhoewel je het eerst belachelijk duur vond Madelief nu toch ook wel een goed idee
xx ;)

18 juni 2009 om 14:29  

Mijn zegen heb je!

18 juni 2009 om 16:22  

Wat een afgrijselijke hondenmand heb je staan! Arme Bettie. Maar wacht even met bestellen van je nieuwe mandje tot Bettie is uitgelekt. Zou zonde zijn als ze straks met lekkende tepels en muts in je nieuwe mandje ligt te drijven.

18 juni 2009 om 19:12  

Bettie was helemaal niet schijnzwanger, ze had gewoon de pé in dat ze in zo'n lelijke mand moet wonen!

18 juni 2009 om 21:56  

Je bent onverbeterlijk!! Hahahaha... je praat die arme hond nog een trauma aan!! Hahahaha

20 juni 2009 om 13:18