28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Waterdichte laptop


Ik heb een waterdichte laptop/notebook/Mac nodig want telkens als ik in bad lig heb ik de beste ideeën , weet ik precies welke blogjes ik ga schrijven, heb ik zoveel goede zinnen bedacht, onderwerpen, etc.
Ik kan wel een boek schrijven, in bad dan, want zodra ik uit dat bad stap is het weg.
Foetsie.
Verdwenen.
En niks komt terug hoor,  neehee weg is weg.
Net als het badwater : GONE.

Ik hoorde ook nog een tip als je je kinderen niet uit huis krijgt als ze in de twintig zijn en je denkt nu word het toch eens tijd,  maar hun vinden het wel handig zo bij paps en mams .
Dan moet je in je nakie gaan lopen, in je nakie koffie pakken 's ochtends, in je nakie beetje door het huis banjeren, op de bank een boek gaan zitten lezen. 
Dat vinden kinderen schijnt het ranzigste wat er bestaat op die leeftijd: blote ouders . Zijn ze zo weg !
Hee da's een goeie hè ;)

Debat


Gisteravond heb naar het DEBAT zitten kijken van onze fractievoorzitters en ik moet zeggen: het waren net een stel kinderen.

Ze laten elkaar niet uitpraten, schreeuwen door elkaar heen, alle aanval was op Wilders gericht, er waren hele slechte verliezers nee ik zeg niet dat dat het PVDA was maar die waren het natuurlijk wel , en een vrouw die echt zo in en in vrouw was dat ik me gewoon schaamde voor het hele vrouwelijke geslacht Kant heet het mens en wat kan die krijsen zeg , en dan nog een kleuterleider presentator die nauwelijks orde in de meute kreeg.
Nu wil ik even zeggen dat me dit weer zo'n typisch debat leek als we al gehad hebben een aantal jaren geleden toen een nicht (dit is heel positief bedoeld hoor ) een partij had opgericht , die homo die niemand serieus nam , die iedereen tegen de schenen trapte, niet bang was om het beestje bij zijn naam te noemen en ineens zonder dat iemand het aan had zien komen , immens populair was en als ie niet door een loslopende gek was neergeschoten had ie wellicht nog de nieuwe minister president geworden ook.
En waarom ? Hetzelfde wat hier gebeurt, hoe harder je tekeer gaat tegen iemand met zijn allen hoe meer steun die man krijgt, hoe dat werkt ik weet het ook niet maar het werkt bleek gisteravond maar weer eens.
Wilders is niet alleen maar slecht , hij heeft best een paar goede punten wil ik daar eerlijkheidshalve nog even aan toevoegen maar ook een paar hele slechte.
Ik heb niet op Wilders gestemd hoor voordat iedereen dat weer denkt want hier word soms zo in hokjes gedacht of op spelfouten gelet...
Maar als ik dan die doos van het PVDA,  Mevr Hamer heet ze,  hoor zeggen als ze het heeft over het Marokkaanse tuig wat Wilders bedoeld zegt zij: allerlei mensen die hier wonen....Mens noem het beestje gewoon bij zijn naam, schijtluis. Niemand zit te wachten op vaag geneuzel.
Agnes Kant die alleen maar loopt te krijsen om haar gelijk te halen en Femke Halsema die alleen maar zichzelf veren in haar kont zit te duwen ........ik vind echt dat er meer vrouwen moeten in de politiek maar DEZE vrouwen.....NEUH.
De heren kwamen een stuk overtuigender over gisteravond hoor. Shame on you ladies.