28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Tom FordIk ben al 2 jaar erg verslaafd aan mijn Tom Ford zonnebril.
Dus toen dat kutkind jochie laatst mij liet vallen omdat ie het goede idee had om zijn skateboard onder mijn voorwiel te duwen vond ik die kapotte broek en beschadigde fiets niet zo erg als mijn bril die van mijn hoofd swiepte en lekker op zijn kop (glazen eerst) over de straat schuurde.
Toen kon ik dat kutkind jochie wel vermoorden op dat moment, wat ik niet gedaan heb want ik weet mij te beheersen en ben goed opgevoed door mijn ouders en weet dus dat een fikse draai om de oren nog net kan maar moorden net een brug te ver is. ;)
Maar het kutkind jochie heeft ouders en die ouders hadden een verzekering dus kon ik daar mijn factuur naartoe sturen .
Die had ik niet maar goed een goede brillenzaak heeft een computer en kon zo de twee jaar oude factuur uitdraaien. Ik heb toen meteen een zelfde besteld want dit is toch mijn grote favoriet.
Ik heb nog meer zonnebrillen  , een Prada, een Hema, een Dior, een Ralph Lauren  en een Intertoys  ja die verkopen ook zonnebrillen maar de Tom Ford is echt mijn favoriet.
Zo gezegd zo gedaan dus, nu heb ik twee identieke zonnebrillen, een nieuwe (links) en een met krassen (rechts). Achter de 2 echte ligt de nepper, die van Intertoys die ik nooit opdoe want waarom zou je een slecht zittende nepper opdoen als je een mooie echte hebt
Ja dan ga je die met krassen toch weggooien?? 
Nee zo werkt dat niet bij mij, die met krassen doe ik dan gewoon op als ik hier buiten aan het schilderen ben dan is het ook niet zo erg als er verfspatten opkomen.
Vandaag kreeg ik hem dus per post opgestuurd, wat een vertrouwen, niet betaald en toch opsturen, vanuit Valkenswaard , helemaal happy ben ik met mijn krasloze exemplaar en blij met Tom dat hij dit model nog steeds in de collectie heeft de Whitney.
4 reacties:

Aaaaaaaaaaaaaaaaa.........die is gaaf! Ik heb nu al twee jaar van die goedkope prullen, van de HEMA en eentje van de H&M. Bij mij 'n garantie voor mijn aan m'n kop, want die punten die duwen in m'n hoofd dus. Niet fijn.
En weet je? Ik heb vakantiegeld gekregen deze week. En wij hebben hier in 't durp een hele goeje brillenzaak.
Juist ja.
Joeltje gaat morgen 'n Whitney passen.

29 mei 2009 om 21:52  
Ilse zei

Helemaal gelijk echt het zijn top brillen!!

30 mei 2009 om 00:19  

Zekers een mooie! Ik heb een Ray-Ban en ik koop ook iedere zomer nog wat brillen bij de H&M ofzo iets, heb er echt teveel!

30 mei 2009 om 12:42  

Rotkind!
Ach nee, jij hebt óók een zonnebrillentic én een recent zonnebrillendrama achter de rug! :-)
Mooi model zeg, van Tom Ford.
De mijne, met die oranje glazen, is er eentje op stertke van Ralph Lauren. Omdat ik steeds scheel zie van de hoofdpijn als ik exemplaren zonder brillen op sterkte draag. En daarmee komt waarschijnlijk een einde aan mijn zonnebrillentic. Want vrij prijzig grapje. :-(

10 juni 2009 om 13:36