28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Er zijn van die dagen..


Dan kan je beter in bed blijven of zo, als je tenminste een lekker bed zou hebben want ja IK ga van ellende uit bed om 6 uur omdat ik het dan niet meer uithou omdat mijn schouders dan een soort van heel erg gekneusd zijn van de plank matras.
Vandaag liep ook niets helemaal lekker.
Ik voornamelijk .
Ik ben mijn thyrax (schildklierhormoon) aan het afbouwen om te kijken of mijn schildklier het misschien weer oppakt en dan ga je door een soort van rollercoaster van hormonen/emoties.
Moe ben je er van maar ook nog eens lichamelijk helemaal stuk, emotioneel labiel zeg maar.
Wijs naar me en ik huil,  zoiets.
Een soort van doorlopende PMS gepaard gaande met vermoeidheidssyndroom. 

En ik ben helemaal niet bezig met een helse verbouwing of zo dus ja dat kan best ;)
Door die verbouwing had ik een achterstand van zo'n 2 maanden administratie en dat heb ik vanochtend dus de hele ochtend gedaan om erna mijn werk kloffie weer aan te trekken en naar de bouw te gaan. Nee,  daar word je vrolijk van,  van administratie, enfin een heerlijke opbeurdag.
Het liefst zou ik nu gewoon mijn biezen pakken en naar de sauna gaan ware het niet dat ik overgewicht heb en dus me nu ECHT niet in de sauna ga vertonen,  dus weer een reden om heel erg blij van te worden.
Was er nu een soort van holletje waar ik in zou kunnen kruipen zou ik het doen, echt waar, gewoon even weg, bijkomen, ontspannen want dat is niet meer mogelijk op het moment,  niet in het nieuwe huis maar ook niet meer in het oude huis.
Ik ben een hormonale tijdbom , dus laat mij maar even !5 reacties:

En vriendlief houdt volgens mij heel veel van die tijdbom. Nietwaar.
Wel klote dat jij je zo klote voelt. Hopelijk gaat het snel beter en over een dikke maand is er weer heel wat meer rust en wonen jullie in je nieuwe paradijsje!

19 maart 2009 om 20:52  

Ach meissie toch.... vreselijk die gierende hormonen door je lijf! Enne... jij dik? Waar haal je dat nu weer vandaan??? Meid, doe niet zo gek!! Je ziet er hartstikke leuk uit! Gewoon naar die sauna gaan en eens goed om je heen kijken hoeveel échte dikke mensen (zonder enig schaamtegevoel overigens!) daar rondlopen! Wij gaan morgen tenminste weer een dagje om ons te verwennen. Heerlijk hoor!!

20 maart 2009 om 08:52  
Anoniem zei

Misschien niet de beste tijd om je thyrax af te bouwen, in deze drukke tijd van de verbouwing?
Maar in iedergeval sterkte ik weet wat het is die schildklier.Een echte klier! Misschien een idee om eens een nachtje in een bed van de kids te gaan slapen?? Maar goed alsnog sterkte, groetjes nelis

20 maart 2009 om 09:03  
Anoniem zei

Ik neem aan dat je met het afbouwen van Thyrax het onder begeleiding van je huisarts doet? Het is niet de bedoeling dat jij je nu rot gaat voelen he? Hte is zulk mooi weer meid, genieten moet je! Ga naar buiten, ga naar de sauna en in je blootje lekker in de zon liggen! Ja, en dat zeg ik...ik met mijn gewicht van 108 kilo.....ik ga regelmatig naar de sauna....Weet je waarom? Omdat dat de enigste plek is waar ik echt kan ontspannen, ondanks mijn blubbuik. Ze kijken maar, en ik hoop dat ze veel kijken, mogen ze het vet eraf kijken!
Maar ik weet het wel hoor! De drempel is erg hoog...heb ik ook altijd last van gehad, maar nu echt niet meer....gewoon gaan, doen!

Groetjes hoor!

20 maart 2009 om 13:50  
Anoniem zei

potverdikkeme....ik had een hele lange reactie geschreven: weg!
Pffff, hetzelfde kan ik nu niet meer naschrijven, maar ik vind dat jij gewoon naar de sauna moet gaan. Ik ben 108 kilo, en ik ga ook, ondanks die blubbuik van mij! Ik heb voorheen ook drempelvrees gehad, maar daar ben ik nu overheen! Ik vind het zo zalig om naar de sauna te gaan, heerlijk gewoon! En dat ze kijken? Iedereen kijkt altijd naar iedereen....waar moet je anders naar kijken? Op een terras kijk je toch ook naar mensen? En ze kijken maar, laten ze dan gelijk al het vet afkijken, is dat ook mooi meegenomen!
Meid, gewoon gaan, het is zo heerlijk! Zeker met zo'n voorjaarszon!

Groetjes hoor!

20 maart 2009 om 13:55