28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Koude zondagSinds vrijdag hebben we niet 7 maar 9 kinderen, de kids van mijn zus zijn hier en blijven lekker logeren. Nu zou je denken; jee 9??? Maar je merkt het niet eens echt. Conclusie 7 of 9 maakt niet meer uit dus , druk is het toch al, ook met 7.
Waar we druk mee zijn zijn de pups want die eten sinds deze week vast voer en wat veranderd er dan? Juist ja, ze schijten ineens HEEL VEEL. Maar moeders heeft er ook geen zin meer in in dat gedoe aan haar lijf dus we moeten wel.
We wassen en verschonen dus wat af op het moment .
En wat zei mijn hulp vorige week? Ik ga 2 weken op vakantie , WAAATTT?????
Ik schoot meteen in een paniekaanval zowat. Want 9 kids, 5 pups, 2 honden, heel veel werk en hulp die niet komt, dat word een leuke week dus...hoezo vakantie?

En vandaag is het dus zondag en ik wou dat het de hele week zondag bleef .
Het gaat lekker sneeuwen vandaag hebben ze beloofd dus het word een zalige dag.
Ik ga de pups voeren ... en knuffelen want echt je kan er geen genoeg van krijgen van die kleine schatjes. Dan ga ik hopen dat de natuurijsbaan open is vandaag hier in Hwijk en gaan we iedereen lekker het ijs op jagen achter die Xbox vandaan lekker frisse neus halen...
14 reacties:

Wij gaan ook schaatsen, zo dadelijk! Tenminste, als het ophoudt met sneeuwen. Want je kunt ook overdrijven hè. Schaatsen met sneeuw die in je giechel waait is ook zo wat.

20 december 2009 om 10:49  

Dat maakt inderdaad weinig meer uit, de 7 of 9 gehalte, dat weet ik ook nog wel als ik naar het grote gezin toe ging die wij kenden hier in Almere.

Ik kwam er dan bij maar ik ging gewoon op met de rest. Wat de sneeuw betreft, hier stormt het? Bij jullie nog niet? Met sneeuw natuurlijk en net nu ik nog even naar de New Yorker wil om afschuwelijke maar oh zo warme sneeuwlaarzen te halen ;-)

Ik wens je heel veel sterkte toe met de pups, en een 2 weken zonder je hulp :S

XXX

20 december 2009 om 10:50  
Door zei

Kijk, dat doe ik anders... ik heb 1 logé en 1 kind van mij is uit logeren:-)

20 december 2009 om 11:26  

Wat een gezellige boel bij jou Ilse! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en des te gezelliger is het dan! En die kids van je zus vinden het natuurlijk heerlijk om bij hun tante te logeren en krikken het gedrag van je eigen kids ook weer wat op. Dus: geniet er maar lekker van, je zult ze weer missen als ze weer naar huis zijn!
En geniet nog maar even heerlijk van je pups, voor je het weet zijn ze verkocht en de deur uit.

20 december 2009 om 11:37  
Zara zei

Ik dacht nog even in a split second: die heeft er zelf 2 liefdesbaby's uitgeperst! Verrassing! Maar nee, je least gewoon dekids van je zus. Wanneer mogen alle 7 bij haar logeren?
Lijkt me wel een goeie deal, nu je hulp doodleuk op vakantie gaat, je pups vaste smurrie schijten en G. vrij is.
Ik blijf binnen, voel me rot en koud...

20 december 2009 om 12:25  

Ja, daar zou ik ook van in een paniekaanval schieten, zulk nieuws. Dat doe ik nu al als mijn hulp aankondigt niet te komen. En ik heb nul kinderen, geen huisdieren en een tweekamerapartementje. Ik hoop dat het de hele week zondag blijft voor je!

Knuffelse met je pups en veel plezier met schaatsen!

20 december 2009 om 15:12  
inge zei

9 kids en al die pups en die honden en manlief en jezelf nog, hoezo woont er nog niet een hulp bij jullie in dan? of is dat te druk ; ) hahaha

20 december 2009 om 17:02  

Heeft ze een CAO dan die poets van jou? ;-)
We hebben vanmiddag in de sneeuw gewandeld, heerlijk was het. Schaatsen gaat hier echt niet lukken, er ligt een pak van minstens 15 centimeter.

20 december 2009 om 17:28  

wauw! houd dat in dat je nu het hele span moet gaan uitlaten? 7 hondenlijntjes,......wordt een soort cruella de ville effect :-D
fotootje?

20 december 2009 om 18:08  

Alle kinderen een uur per dag laten helpen, dat is de oplossing ! En het is nog gezellig ook. Het is even organiseren(je moet een soort lijst maken met things to do), maar dan loopt het als een trein, zal je zien
Je kunt ook teams maken van 2 personen die dan samen een taak moeten uitvoeren. Succes!!!

20 december 2009 om 18:27  

En wie kookt er? dat moeten mega grote pannen zijn. Want als ze allemaal op de schaats hebben gestaan, zullen ze wel aan willen vallen.

20 december 2009 om 18:40  
Daan zei

gezellige boel, was het schaatsen lekker?
Mooie foto!

20 december 2009 om 19:22  

9....ze valt even stl...9!

Onze buren hebbne kinderen in dezelfde leeftijd en als wordt gelogeerd ruilen we meestal: hun oudste bij ons, onze middelste bij hen. Dan zittn we allemaal netto met hetzelfde aantal kinderen!

20 december 2009 om 22:59  

Ja. Negen. Pfff. Ik vind eentje al druk. Soms tenminste... ;-)

21 december 2009 om 02:05