28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Bitch maar lekker zen erna..Ik was een echte bitch vanochtend.
Tegen manlief en zoonlief.
En dat komt dan door stress vanwege dit nog even dat nog even...
Vandaag komt Stijlvol Wonen namelijk fotograferen.
EN ik was al druk met mijn bedrijf maar moest mijn huis dus nog op orde krijgen.
Want een huis vol kartonnen dozen en niet opgemaakte bedden is niet echt wat ze voor ogen hebben als ze komen fotograferen.
Dus moest alles weg, dozen en spullen van de winkel die overal zo'n beetje staan en dat staat nu opgestapeld in kasten en berghokken .
Gelukkig fotograferen ze die niet en hopelijk trekt niemand een deur open want dan valt er me toch een zooi uit.
De hulp kwam gisteren het huis poetsen want daar had ik echt geen tijd voor en al had ik tijd ik haat huishouden doen en word er poepchagrijnig van
Dus die had alles gecleand en ik ben tot vannacht 1 uur bezig geweest met alles netjes maken en opruimen.

Waarom dan zo bitcherig? Nou ik kom dus een half uur voordat de fotograaf komt boven en wat zie ik?
Een varkensstal in de kamer van mijn middelste , de kamer die gisteravond helemaal strak was, kind was naar school dus ik heb alles in een kast geflikkerd, bed strak opgemaakt en o wee als die uit school komt....
Toen de kamer van zoonlief, een meur , men wat had die daar uitgevreten, echt zo'n muffe slaapgeur, raam open en ik zie: onderbroek, vieze sokken op de grond, bed niet opgemaakt, overal riemen, tshirts en meer zoooooooooiiiii en ik word dus alleen maar nijdiger en nijdiger.
Ruim ook daar op , zweet me inmiddels kapot (terwijl ik net gedouched heb want je wil er toch een beetje fris en fruitig bijlopen als een blad komt) , mopper dat het een lieve lust is en kan wel janken onderhand...ik had nog zo gezegd hou het clean , 1 dag maar moet toch lukken zou je zeggen
Dan de kamer van de kleinste daar is nog het minst gebeurt , alleen een onopgemaakt bed gelukkig maar de poppen die ik zo mooi gestyled in stoelen had gezet die liggen nu allemaal op elkaar in de stoel , ik laat het zo, heb er de kracht niet meer voor ...
Helemaal opgefokt loop ik geheel bezweet naar beneden en zie zoonlief onder de tafel liggen in de woonkamer aan het spelen met de honden, ik blaf , ja ik de hond niet, hem toe dat ik *&^%$#$%^&*(*&^%$%^&*( zijn slaaf niet ben en heb gevraagd of het 1 dag  netjes kon blijven en ik ging maar door ....
Toen zag ik manlief zitten achter de computer en het feit dat hij zat en ik me in het zweet aan het werken was (hij was aan het werk en had ervoor het hele huis al doorgestruind om de laatste dingen weg te werken etc) was the bloody limit op dat moment, dus ik tierde en schold en schreeuwde en alle frustratie van het laatste uur dat ik mezelf had lopen opfokken kwam er uit.
En toen was ik ZEN , het was eruit immers. En manlief en zoonlief waren allesbehalve zen.
Die waren boos, vreselijk boos, over zoveel onredelijkheid en zoveel geschreeuw en gescheld.
En terecht natuurlijk maar het was voor mij echt even heerlijk om zo tekeer te gaan.
En ik heb het goedgemaakt hoor want ik was immers heel erg zen en snapte niet dat die twee zo vreselijk niet zen waren hahahahha...
sorry niet grappig....nee schat sorry Ilse was  heel erg onredelijk kusje???

13 reacties:

En, was het kusje als goedmakertjes voldoende? Jee wat leuk dat je huis in Stijlvol Wonen komt te staan, ben heel benieuwd. Is het allemaal nog goedgekomen vandaag?

Succes dan maar met "ontstressen" en wie weet kun je nog een beetje genieten van het zonnetje. Althans als bij jullie de zon ook zo uitbundig schijnt als hier in ´s-Hertogenbosch.

8 oktober 2009 om 15:57  

Oja, dit ken ik ook wel .. wil jij iemand het huis laten zien en ZIJ schoppen alles in het honderd..


Maar het is allemaal goed gekomen ?

groetjes Elise

8 oktober 2009 om 17:06  

Goed zo Ilse. Hoe Zen je maar zijn kan. Jammer dat de mannen dat dan weer zo traag oppakken...

8 oktober 2009 om 17:51  

He hadden wij dezelfde ochtend dan....! Alleen kwam bij mij niet WLS maar de makelaar met een kijker! En.... IK hoorde het pas gistermiddag laat én toen moest ik koken én toen moest ik naar de schoonheidsspecialste want je... ik blijf niet zomaar pukkelloos... dusssss was ik tot gisteravond laat bezig maar mijn lief was moe en lag om kwart over 10 op bed! Ik niet, ik was aan de sop en vanmorgen stond ik om 06.30 op om verder te gaan met opruimen want mijn huis is niet zomaar opgeruimd daar is echt man Nee vrouwkracht voor nodig! Manlief stond om 7 uur, nam een douche, ging ontbijten, liet de konijnen naar buiten en zette een stoel recht en vertrok! Mij vol woede achterlatend.... maar daar had ik helaas geen tijd voor want er moesten kinderen gewekt worden. Ik wam zelf (met dank aan auto - geen tijd voor de fiets) net op tijd op de zaak waar zich gelukkig een paar flinke crissisen manifesteerden (werk bij Jeugdzorg) dus was ineens weer verzoend met de hele wereld. Gelukkig het was niet mijn man die zijn kinderen sloeg en dreigde mee te nemen en het was niet mijn dochter die op 14 jarige leeftijd zwanger was en het was niet mijn zoon die weg was gelopen.... was ineens weer vriendjes met de hele wereld..... Ben je er nog... beetje lang verhaal geworden :-) Geniet van je avond!

P.s: in welk nummer van WLS kom je?

8 oktober 2009 om 18:36  

Eén troost: in het blad kun je die muffe geur tenminste niet ruiken. Dat scheelt weer. Maar verder...je zou er ramgek van worden als ze in no time achter je rug om weer zooi maken. En je lief boos? Nou, dat komt wel weer goed, daar ben je heel goed in! ;o)

8 oktober 2009 om 18:38  

Ik wilde eigenlijk gisteren ook zo'n logje neerkwakken omdat ik precies zo'n middag had. Maar ik was nog lang niet zennnnnn dus ik kwakte wat anders neer en ga vanavond of morgen het gillen-logje neerzetten: op het moment dat ik net als jij echt gekalmeerd ben.

He, maar, voordat ik over mezelf blijf praten: hoe ging het met de foto's????

8 oktober 2009 om 19:42  
lia zei

Het is in ieder geval nooit saai bij jullie in huis.
Trouwens wanneer kom je in Stijlvol wonen? Want die wil ik natuurlijk ook zien hé.

fijne avond

8 oktober 2009 om 20:22  
Toet zei

Ja, hoe ging de fotosoot uiteindelijk??

8 oktober 2009 om 21:08  

Weer goedmaaksex voor G en extra zakgeld voor zoonlief? ;-)

8 oktober 2009 om 22:39  

Ik kan me heel goed voorstellen dat je het even helemaal gehad had hoor, en dan mag je best even tekeer gaan. Maar hoe liep het interview en het foto's maken? Is vast helemaal goed gekomen ;-)

Fijn weekend
knuffels
Brigitta

9 oktober 2009 om 08:34  

hahahahahaha jij Zen die twee heren niet, goh hoe zou dat nu gekomen zijn, ik moet zo lachen ook al snap ik je frustratie helemaal!

Zelfs ik heb dat en dan komt er niet eens fotograaf om te schieten voor een mooi blad! ;-)

Kortom, wees jij maar lekker Zen en met de heren komt het ook wel goed :-))

XXX

9 oktober 2009 om 11:11  

Oh jij schrijft geweldig! Ik zie het voor me. Ik heb 3 jongens, nou ja man erbij is 4, dus ik herken dit soort stories.

10 oktober 2009 om 15:07  

Eeehhhh, leven wij in hetzelfde huis ofzo?? Ook ik heb (vanmorgen dan welliswaar) slaande ruzie met middelste gehad (was er bekaf van!) en daarna nog een pittige discussie met manlief over de ruzie met middelste... Grrrrr...
Soms wil ik even naar een onbewoond eiland....

10 oktober 2009 om 17:20