28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Vanalleswat


Ik luister op dit moment naar Lia haar blog want die heeft heerlijke muziek erop staan....

Ik heb een elektronische antiluizenkam gekocht . Dat ding spoort de luis op en elektrocuteert het beest meteen, daar word ik blij van mensen. Er zijn nl weer luizen op school, op school , niet op het hoofd van mijn kinderen gelukkig want die zijn gecheckt door de luizenmoeders dus daar vertrouw ik dan maar op. Maar die kam heb ik aangeschaft voor het geval dat. Ik ga die beesten geen leuke dood bezorgen maar gewoon meteen een flinke dosis elektra, in gedachten zie ik dat beest dan met zo'n stuk hout in zijn mond en dan heerlijk die stroomstoot door zijn lijf gaan tot ie het loodje legt... Nadat ik (nou ja ik niet dus maar de kids ) tig keer luizen heb gehad word ik steeds wreder ten opzichte van die beestjes, I love it. Het gekke is echter dat ik als ik alleen maar hoor dat er weer luizen zijn acuut jeuk op mijn hoofd krijg. krab krab.

Vandaag was een leuke enigszins drukke dag maar goed het was echt niet erg, leuk zelfs , en ik mag hier berichten dat ik wederom de winterkleding niet heb uitgezocht. Toe maar weer niet, komt wel, nog geen foto's gemaakt ook niet, komt ook wel.
Men ik ben zo relaxed......maakt niet uit joh wat vandaag niet komt komt morgen wel...
Ik heb geshopt nl op internet en moest me echt inhouden want ik zou zomaar voor 2000 euro kleren hebben besteld als ik me had laten gaan , en dat is niet erg , ware het niet dat het wel 2000 euro is en dat is natuurlijk way too much hè? Maar shoppen vanuit je luie stoel is wel prettig moet ik zeggen en ik kreeg goede links door van kinderkleding sites en die sites behalve de H en M waren niet de goedkoopste zal ik maar zeggen dus als je een paar setjes per kind uitzoekt is 2000 euro echt in een wip gebeurt hoor daar hoef je geen moeite voor te doen.
Dus ik heb HEEL VEEL gestreept , en nog een keer gestreept en nog een keer en uiteindelijk heel veel bij H en M besteld en een beetje bij die anderen...
Hoor ik me toch net op tv dat Tom Cruise voor dat kind die is hoe oud ? 4? voor 2 miljoen dollar kleding heeft gekocht voor Suri want Suri draagt designerkleding en nooit 1 dag hetzelfde. Sorry maar dan denk ik echt "Halloooooo zijn we nog van deze wereld?" ? 2 miljoen dollar in 1 middag? En dan schaam je je niet? Dan denk je niet dit is werkelijk van god los? Er zijn ik weet niet hoeveel mensen die sterven van de honger, die ziek zijn, daar denk je niet aan? Wat moet een kind van 4 met designerkleding en waarom kan die blaag niet 2x hetzelfde aan?
Geef dat geld aan een goed doel man,  of voor onderzoek.of koop voor ettele duizenden dollars even kleren voor mijn kids en voor mij, designer, en ik wil ook een hermes tas graag die van Birkin, die ja ,  en stuur me je PA dan kan ik die nog wel wat dingen laten bedenken en uitvoeren
Brrr enge mensen. Al had ik zoveel geld dat ik 2 miljoen in een middag shoppen bij elkaar kan kopen dan nog zou ik het er never nooit niet aan uitgeven ....

Morgen is het donderdag, ja dat wist u niet hè? Nee, daar moest je hier voor komen lezen maar dat wil zeggen dat het overmorgen vrijdag is en dan is het weekend...weekend.......YEAH.

Ik heb ook zojuist tranen met tuiten gelachen, dat was lang geleden dat ik zo heb moeten lachen , wil je weten waarmee? KLIK KLIK lees zelf maar even dit blogstukje het is echt HYLARISCH

Ik moet een week hebben van 10 dagen en een dag van 48 uur want ik wil veel meer blogs lezen van anderen en bijhouden en ik heb gewoon te weinig tijd...
En verder wil ik bij Flavourites.nl vermeld worden dus als jullie er nou even naartoe gaan KLIK en mij onder Tip ons (links onderin) even aanmelden met de webwinkel www.tuttemerull.nl dan ben ik heel erg dankbaar... (knielt nu neer en buigt diep)
bedankt bedankt bedankt


15 reacties:

Is die Cruise nou helemaal van de pot gerukt?

Enne, ik heb je even getipt.

30 september 2009 om 22:56  

Tsjah... en dan ga je bij Oprah zitten ofzo en dan schenk je een paar miljoen dollar aan een goed doel en dan is het weer in balans... zo denken ze... pfffffff geen dag hetzelfde aan, stel je hebt iets ertussen zitten wat zoooooooooo lekker zit, mag je het niet meer aan (A)

Arme kinderen...

En die sinaasappel, schitterende foto maar uhhh betekent dit dat je toch fruit geschild hebt? hahaha ;-)

XXX

30 september 2009 om 23:36  

Ik zeg www.abercrombie.com. Een waar "shopparadij" in dollars, dus nog leuker als je gaat omrekenen. Enne die luizenkam wil ook, waar heb jij die vandaan? Die Suri schijnt zelfs al op hakken te lopen, en dan bedoel ik niet van die speelgoeddingen!

1 oktober 2009 om 07:26  

Die Tom is echt gek! Niet van deze aardkloot, zelfs Amalia heeft 2x hetzelfde aan! Om het hier ook leuk te houden ga ik straks naar de G-Star outlet A'dam, onderweg naar mn mams kom ik er langs.
Ik ga je ff linken daar en Susy lezen.
Bij de weg: 20 november heb ik al vrij genomen, want ik wil dit niet missen natuurlijk! Zet de rose maar koud! (Of de prosecco ;-) )

1 oktober 2009 om 08:29  

Nou Ilse vind 2000 euro ook een behoorlijk bedrag, hier willen ze ook elke week sportmerk kleding: Svea en dan hebben ze een duur shirt en dan gaan ze op internet speuren voor Adidas. Hier krijgen ze maandgeld en wat ze nodig hebben krijgen ze, willen ze meer Lekker sparen hahaha....

Maar ja met 7 kids loopt het natuurlijk al snel op!

1 oktober 2009 om 09:11  
Ilse zei

@Toaske: THNX
@Morgaine: echt niet , no way , nee geen fruit geschild haha
@Claudia: dat heb ik wel eens gedaan ja daar besteld kreeg ik later nog 250 euro te betalen aan invoerrechten en zo dat vond ik echt een stuk minder ....
@Nicolette: wat tof !!! dat je komt bedoel ik leuk .....ikmaak me zorgen zometeen doe ik dat komt er niemand..nightmare
@Madampebbles: dank je xx
@Bellavien: ja dat vond ik dus ook belachelijk veel en heb dus flink wat weggestreept

1 oktober 2009 om 09:18  

@ Ilse, Ja idd die invoerrechten zijn niet leuk! Maar er is een manier om minder invoerrechten te betalen. Als je bestelling onder de € 50,-- blijft scheelt dat 19%.

1 oktober 2009 om 10:28  
Door zei

hier zijn ze luizenvrij! Tijd voor taart :-)

1 oktober 2009 om 12:39  
lia zei

Eerst bedankt dat je mijn muziek waardeert.

En kleding loopt hard op hoor. Ligt natuurlijk ook wel aan je smaak. Maar als ik tel voor mijn jongste van 17 een spijkerbroek en shirt, vest en misschien een paar schoenen. Dan kom ik ook al gauw op 350 euro. En dan heb je 1 kind. Broek en schoenen koop je natuurlijk niet iedere maand. Maar het gaat wel snel.

Heb je aangemeld op de flavourites.nl

Ben morgen lekker vrij en heb dus al weekend. Heerrrrrlijk.

groetjes Lia

1 oktober 2009 om 18:27  

Natuurlijk heb ik even een *tip* gestuurd! En die blog over (lelijke) baby's.... pffff... gelukkig heeft ze mijn babyfoto nog niet gezien! Zo lelijk.... mager, schriel en ook nog zo scheel als de nacht! Gelukkig is het later allemaal nog een beetje goed gekomen.... een béétje, hoor... ;-) Hihihi

2 oktober 2009 om 15:59  

zonder blikken of blozen: het kind (van 3?) draagt alles maar 1 keer...te bizar voor woorden!

2 oktober 2009 om 22:01  
Soes zei

Lieverd, als ik op "tip ons" klik, dan mag ik me alleen maar aanmelden voor een neiuwsbrief van hunnie.
Of doe ik wat verkeerd?

3 oktober 2009 om 13:36  
Soes zei

Ach, toe maar... ik ben blond hè.... ik ben er al uit.
Consider it done.

3 oktober 2009 om 13:37