28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Mijn weekend


Vrijdag: alle kids, lekker druk, snel gegeten dwz patat gehaald, en toen met zijn allen op 1 na die had een schoolfeest, Popstars gekeken. Erna met manlief nog Gooische Vrouwen (wat we dus opnemen) , wij liggen altijd in een deuk met Martin Morero, nu helemaal met zijn intellectuele toer en dat gezicht van Sheryl erbij.....heerlijk.
Zaterdag: Jawel hoor the "happy" period en natuurlijk een knal van een migraine...
, koeken inpakken voor de hockey want aan appeltjes schillen doe ik dus niet ,9 uur de twee kleintjes hebben hockey, boodschappen bij AH (ze zijn onderweg Repel de puzzelstukjes) , 9.45 nog een naar de hockey, kadootje inpakken voor een klant, nog een paar mails van andere klanten beantwoorden, pakketjes inpakken, naar de stad, 14.00 hockey voor de derde in het gezin, en om 16.00 uur de volgende . Die het rijgeld was vergeten dus dat moest nog even bezorgd worden. Ondertussen kwam M nog even langs een kadootje voor een vriendin halen en hebben we even bijgekletst.
Dan natuurlijk rond 18 uur spitsuur met eten koken enz, de kleintjes die hebben we na de hockey de hele dag niet meer gezien die waren bij een vriendinnetje wat jarig was en kwamen om 20 uur thuis moe en voldaan. Oudste kwam thuis met de shirts van het team die ik meteen maar gewassen heb en opgehangen , dat is mijn taak het komende jaar maar dan hoef ik niet te rijden en dat heb ik er graag voor over. Om 18.45 uur wilden de oudsten naar de bios maar daar aangekomen was alles uitverkocht (met dank aan actie van AH , 1 gratis kaartje per 2 personen) . Dus die zijn maar een film gaan huren en hebben we nauwelijks nog gezien of gehoord alleen voor drank en chips. Om 9 uur gingen we met de kleintjes in pyama reeds naar de boulevard en hebben we de wensballon opgelaten. Het was prachtig , de meisjes waren helemaal onder de indruk en wij niet minder, in het donker is het een prachtig gezicht die wensballon. 
Erna hebben we  de film Wit Licht gekeken en echt waar het is een mooie film, kan niet anders zeggen.
Verder had oudste nog flinke koorts en voelde zich belabberd. Had ik nog een discussie met mijn middelste of ze nou wel of niet bij die vriendin mocht gaan slapen die ik nauwelijks ken. (niet dus) Moesten we nog tig keer zeggen ruim dit op tegen alle kids. Moesten we ze stuk voor stuk erop wijzen dat ze aan de beurt waren voor de hond uit te laten. Hebben we 4 x de vaatwasser in en uitgeruimd , weten ze nog steeds niet waar alles moet staan (voor mij dus het teken dat ze het niet vaak genoeg doen), werd er echt honderd keer gebeld van zolder naar beneden en namen wij na 20x niet meer op , we waren het zat. Zeurde er nog iemand flink om beltegoed. En hadden we nog steeds geen winterkleding uitgezocht. En bleef er nog een van de kids bij een vriendje slapen.
Zondag: we rollen ons bed uit rond half 9-9 uur en meteen is het DRUK. Alle 8 stormen ze naar beneden (eentje is er dus logeren), eentje gaat de hond uitlaten en erna iedereen aan het ontbijt. Ik moet eerst een kop koffie en wakker worden...om om half 11 in de auto te ploffen met de twee kleintjes en naar TICA te rijden omdat ik wel eens wil zien wat ze daar aan kerst spullen hebben, dat valt vies tegen . Het heeft allemaal een hoog Blokker gehalte en ik ben echt allergisch voor de Blokker en voor de Kwantum  , ik haat dat soort winkels. Net zo goed dat ik altijd al een hekel heb gehad aan Zeeman/Wibra/Hans Textiel etc , echt ik ga er nooit naar binnen, de enige winkel waar ik nog wel eens gesignaleerd kan worden is Zeeman omdat ik daar de poppenkleding voor de poppen van de kids koop op de baby afdeling. Maar anders...no way. Het ruikt er ook altijd zo bizar in  dat soort winkels, alleen de geur al....
Enfin de zondag verliep voor de rest redelijk rustig dwz voor een gezin met 7 kinderen anderen vinden het vast erg druk. Maar de winterkleding zijn we nog steeds niet aan toegekomen want om half 9 zaten we pas op ons gat en hadden er toen echt geen trek meer in...
Filmen heb ik nauwelijks gedaan om de simpele reden dat iedereen hier in het gelid springt als ze ma met de camera zien en ja dat is natuurlijk niet interessant ...maar we gaan door en op den duur raken ze er wel aan gewend....en dan mensen...
;)
Nou dat was ons weekend, het is weer maandag en ik en maandag.... is geen goede combinatie....

Oh en ik denk echt dat onze Bettie zwanger is , ze is tonnetje rond....o jee ik word oma....
De bevalling daar kan ik dus nu al gestrest over worden hè mensen. Ik als toekomstige oma en vroedvrouw.
Nou dat duurt nog even maar is zo daar. De plannen waren eigenlijk een week naar Dubai met oud en nieuw maar dat komt dus nog wel eens ooit , never nooit niet ga ik een week bij die puppies vandaan... o als alles maar goed gaat....Bettie moeder *zucht* .......deze week maar eens een röntgenfoto laten maken om het zeker te weten...


18 reacties:

ja..nee..ik begrijp het......
je hebt dus een prima weekend gehad?! pfff!
Groeten, Corine

28 september 2009 om 09:57  

Jeeeeee ik weet niet waar ik nu op moet reageren, op Bettie dan maar!

Röntgen? uhhh bedoel je niet een echo?

Rust maar lekker uit nu alles weer naar school is, en ergens komt die winterkleding wel!

De camera, ergens laten draaien een paar uur waar de kinderen het niet zien? hahahaha Hebben wij met mijn tiener ook een keer gedaan, toen ze nog 3/4 jaar oud was en shoarma ging eten, lol...

Dat is nu het meest leuke filmpje dat er bestaat!

XXX

28 september 2009 om 10:07  
Ilse zei

@Corine: :)
@Morgaine: nee röntgen want met echo kunnen ze vaak niks zien en bij honden doen ze een maand na de bevruchting liever een röntgen dan kan je ook precies zien hoeveel erin zitten (ruggetjes tellen) en dat is wel handig om te weten omdat de kans bestaat dat ze toch een keizersnee krijgt...

28 september 2009 om 10:11  

Goh klinkt als een makkie dit weekend! Enne.. winterkleding! Kind dat doen wij meestal pas tegen de tijd dat ze half doodvriezen dus je bent hardstikke op tijd (of je doet in ieder geval een poging tot toch....) Klinkt mij als een supergeorganiseerde huisvrouw HAHAHA

En oma worden, nee daar ben je echt nog te jong voor, je wordt gewoon een 2e moeder voor die pups, lijkt me heerlijk voor je... Je had het al zo rustig dus dit kan er ook nog wel bij toch :-)

Geniet van je maandag, het is zo weer dinsdag!

Knuf Claudia B.

28 september 2009 om 10:52  

Mijn hemel. Wat een weekend. Poepoe, ik word er vanaf kantoor helemaal moe van. Mén, jij moet even bijkomen vandaag!

28 september 2009 om 10:53  
Anoniem zei

en ik maar denken dat ik het druk heb met 1 man en 1 kind. hhahahahahaa.
o enne die film, is die goed ondanks marco? ik vind dat zo'n enge man. brrrrr

groetjes,
femke

28 september 2009 om 11:59  

Tjemig. Dan was mijn weekend beter!

Zaterdag lekker in huis gerommeld en zondag een high tea met vriendinnen. Niet slecht, toch?

28 september 2009 om 14:51  
lia zei

Jeetje Ilse, dat was nog eens een weekend. Wij nemen Gooische vrouwen ook altijd op, vind het zo leuk. En als ik jouw berichten lees, ga ik mijn zus steeds meer begrijpen. Die verteld altijd ik ben druk met dit en dat en doe dit en dat,[ik denk dan WAARMEE, WAT...] Maar nu weet ik het. Want die is net als jij.
Waar zo'n blog al niet goed voor is hihi.

Groetjes Lia

28 september 2009 om 15:01  

Heerlijk dat Guusje goed terecht is gekomen! (als alles goed gaat met de andere kat, maar dat zal wel!)
Ik ben ook zo'n fan van Gooische vrouwen. Zo jammer dat 'Willemijn' eruit is.... dat was toch wel mijn grootste favoriet, hoor!
Wit licht moeten wij nog steeds kijken... geen tijd! ;-) Hahahaha, zei ze, terwijl er hier iemand zichzelf helemaal over de rooie werkt! Denk jij ook een beetje aan jezelf, lieve Ilse?? Pffff... ik word nóg moeier dan ik al ben, als ik jou zo lees...
Trouwens, gaaf dat de wensballon zo'n succes was! Nu maar hopen dat de wens ook uit gaat komen!!
En nu.... op naar de puppy-tijd! Men, wat zal jij het nóg drukker krijgen dan!!! Pffffff

28 september 2009 om 15:08  
Soes zei

Dubai? Ja joh, wil je naar Dubai? Manlief heeft daar een tijd gewoond... mijn tweelingbuggy heb ik vandaar geïmporteerd... voor lekker weinig.

28 september 2009 om 15:14  
Inge zei

Ja met die aktie van AH moet ej wel op tijd zijn om te reserveren, maar het is as woensdag afgelopen, dus kan je weer normaal naar de bios! Wit licht hebben wij op dvd, ik vind het verhaal van de oorlogskinderen heel heftig, maar de rol die Marco speelt vind ik maar slap en slaat nergens op!
Goh leuk dat je daar Dubai gaat, Gertom is daar al vele keren geweest, en is erg onder de indruk van al die gebouwen en ontwikkeling daar. Maar mij trekt het niet zo. Het heeft niet veel gescheeld of wij waren er naar geëmigreerd!

28 september 2009 om 17:04  

ik reageer morgen inhoudelijk...maar voor nu: dank je wel voor de kaartjes! hij hoeft er nog maar1, hij is helemaal blij ermee!!

28 september 2009 om 18:03  

Dus je wordt oma...! Die Bettie toch, meteen zwanger na dat geslettebek van haar! ;o)
Misschien wel handig dat ze een keizersnede krijgt, dan is misschien een beetje te plannen anders slaap je een week naast haar aftanse mandje!

28 september 2009 om 18:20  

goh, vruchtbaar typje wellicht die Bettie van jullie.
Heerlijk weekendje gehad dus, druk maar ook gezellig. Toch? ;-)

28 september 2009 om 19:46  
inge zei

zo'n filmpje lijkt me wel interessant, kan me er echt niks bij voorstellen, 7 koters..

en je wordt dus oma =) lekkere jonge oma ; )

28 september 2009 om 19:50  

tssssk dan heb jij nog nooit de ontvetter spray van de wibra gehad!!!!!!! Das alleen al reden om fan van de Wibra te zijn.
By the way, wij hebben ooit, jaaaaaaaren geleden t-shirts gemaakt met het oude ( rode ) wibra logo voorop. En echt iedereen wilde ze hebben. Wibra versus Versace !

Fijn he... weer maandag;-) lekker rustig

28 september 2009 om 19:53  

Ik heb je log helemaal gelezen (ja echt!) en pfffffff....als ik klaag met drie kinderen voel ik meteen die corrigerende tik van jou op mijn hoofd....het zijn er geen 7...

28 september 2009 om 20:42  

@Ilse, ah ok, ik dacht dat röntgen bij een zwanger dier ook niet zo goed zou kunnen zijn.

Vandaar dat ik het vroeg ;-)

XXX

29 september 2009 om 00:29