28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gister


Manlief kwam vrolijk uit zijn werk , nestelt zich achter zijn computer en leest.
Ineens hoor ik
"KLUS LO SER ???????"
"IK BEN EEN KLUSLOSER????"

Oké dacht ik, hij is dus de reactie van Joeltje aan het lezen...
Meneer was NOT AMUSED.
herhaalde het woord KLUSLOSER nog tig keer onderwijl zijn hoofd schuddend .

"en hier....(Nicolette haar reactie dacht ik meteen)  die least gewoon haar man en zegt er ook nog bij alleen voor te timmeren, die vrouw besteedt gewoon haar man uit en is dan ook nog bang hem niet terug te krijgen, wat is dat toch met jullie vrouwen?"

EN hij moest het kwijt: Hij had helemaal niet DRIE uur over dat kistje gedaan maar 3 uur in totaal;  voor 3x in en uit elkaar halen ja dat wel,  maar echt geen DRIE uur...
Hij vond dat ie echt werd neergezet als een man met twee linkse handen.

Ik kon dat alleen maar ontkennen want ik heb dat er niet ingezet toch dames?
Linkse handen staat nergens. 
Kijk ik kan het toch ook niet helpen dat ik niet kan opmeten ik kan dat anders wel heel goed hoor alleen was ik nu 1x de mist ingegaan , hoe dat kwam weet ik niet maar geloof me meten kan ik HEEL goed en dat hij klussen niet leuk vind? 
Enfin het woord KLUSLOSER heeft ingeslagen als een bom hier in huis Joeltje ;)
En al die andere reacties van die vrouwen haha hij vond het echt idioot dat er ineens 24 reacties waren omdat hij een kistje in elkaar moest zetten, hahhahahaha ik moet er nog om lachen.

Enfin we  ik heb weer gelachen en ik zou zeggen lees de reacties nog een keer........geweldig

KLUSLOSER ??????10 reacties:

maar wat zei hij dan over de goedmaakseks??? ;-)

1 september 2009 om 20:22  

En wanneer is het open huis dan?

1 september 2009 om 20:22  

Nou ja, dat vroeg ik me dus ook af wat Toaske al vraagt.
En je moet maar zo denken: je kunt niet alles hebben! Een lekker hoofd en ook nog kunnen klussen gaat bijna niet samen. Nu moet ik uitkijken dat ik zusdus niet voor haar hoofd stoot door dit te zeggen, maar haar man is dan weer net de uitzondering op de regel. Pffft...familieruzie in de kiem gesmoord!

1 september 2009 om 20:55  

Haha, Toaske was me al voor. Maar toch: heeft je kluslozer ook nog iets gezegd over die goedmaaksucsex? Want daar zijn mannen altijd wel voor te porren ;-)

Arme man...

1 september 2009 om 21:44  
Kari zei

hihi komt me bekend voor....

1 september 2009 om 21:45  
kwan zei

Ach guttegut, je kunt niet alles hebben, Manlief!
Jij bent VAST ergens anders weer goed in. Sudoku of zo. Is ook heel knap!

1 september 2009 om 21:47  
Door zei

Klopt hoor, ik heb gewoon mazzel dat die van mij bijna alles kan. Bijna he, want opruimen daar heeft ie nog niet echt van gehoord.
Tja, het viel mij ook al op dat je ineens zoveel reacties had. Hij heeft dan weer wel het talent haarscherp aan te voelen wanneer je over hem blogt!

2 september 2009 om 17:46  
Anoniem zei

Als jouw man niet kan bewonderen en voor lief nemen, dat wij dames bloggen en onze gedachten uiten, dan moet hij ophouden met jouw blog te lezen. Hij stelt zich op als een "kritikaster" en krijgt er een slecht humeur van. Dus het is niet goed voor hem en hij moet er van afzien en jou je plezier in het bloggen gunnen.
Zo...daar kan hij het mee doen en jij ook, Ilse....
Lieve groet
Godeliva van Ariadone

3 september 2009 om 16:14  

Whoehahaha.. ik lees dit logje net pas. Manlief hier was ook al beledigd, want ik zei die dag "de man van Ilse is ook zo'n klusloser als jij". Hij reageerde hetzelfde als G.
Dus lieve G., jij bent ook geen klusloser. Meer een beetje een beperkt op klusgebied. Of nee, wij zien het gewoon niet goed. Jullie klussen heel goed en handig, wij hebben gewoon problemen met onze ogen. Oké? Nu weer goed?
Grtz ;-)

2 november 2009 om 11:17