28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Turn left


Ik was op weg naar Baarn, daar moet ik vaker naartoe dus eigenlijk rijdt ik er blindelings heen, eigenlijk zeg ik,  want ik kan dus gewoon niet zonder navigatie bleek vanochtend weer eens .

En niet omdat ik de weg niet weet , nee die weet ik wel, maar omdat ik anders de afslag mis, omdat ik gewoon muziek aan het luisteren ben, zit te telefoneren, of te mijmeren maar op de borden let ik niet omdat er altijd een stem is die zegt Turn right (ja die van mij is in het Engels)
or left natuurlijk als ik naar links moet want zo slim is dat ding wel, dat ie altijd de goede richting aan geeft.
Want ja als ik naar muziek zit te luisteren of aan de foon dan wordt alles gewoon onderbroken want die mevrouw wil meteen aandacht en gilt dan door de auto en ja dan kan je gewoon die afslag niet missen, je schrikt wakker en kan nog net je stuur naar links of rechts gooien.
En hoe harder de muziek aanstaat hoe harder ze gilt dat is soms best schrikken hoor.

En omdat ik het helemaal gewend ben ernaar te luisteren miste ik 2 afslagen vanochtend en daar kom ik dan niet meteen achter hoor , pas als het me niet meer bekend voorkomt dan gaat er een lichtje branden. Laat dus , kilometers verder pas. En dan moet je omrijden of terug rijden en dat kost tijd, veel tijd. En dat is niet handig als je haast hebt , niet handig.
Dus conclusie: navigatie aan,  ook al ken je de weg Ilse.

O enne weet je wat? mijn zusje komt zo... en dat is leuk, heel leuk.
Nu ga ik snel nog even wat puinruimen anders ziet het er zo ongezellig uit hier tussen de verfpotten...

Nog even dit: ik woon op steenworpafstand van het dolfinarium en ik zie meutes mensen aan me voorbij trekken die met zijn allen hutje mutje dat Dolfinarium ingaan en ik snap er niks van , echt niks,  wat je er aan vind om met zoveel mensen in bermuda's en crocs (ja het is om te gruwelen) in een park rond te hangen. Het is zo druk je mag blij zijn als je een glimp van een dolfijn kan opvangen. 
Enfin moeten ze ook helemaal zelf weten.
Crocs , bah.


14 reacties:

Inge zei

Soms zou zo'n navigatiegeval ook weleens voor mij zijn, ik zit vaak te dromen in de auto.....en ineens ben ik ook ergens waar ik niet hoor te zijn!
Crocs vind ik heerlijk lopen, maar alleen thuis hoor! Mij zie je er niet mee op straat! En op de boot zijn ze ook handig!

18 augustus 2009 om 14:53  

Whoehaaha, wat een hilarisch logje! Sinds ik mijn navigatiesysteem heb, kom ik op plekken die mijn stoutste dromen overtreffen!! :-)

18 augustus 2009 om 15:04  

Zit ik net met zusdus in de auto omdat we boodschappen moesten halen, zie ik ook crocs voor het stoplicht staan met een vrouwmens erboven op een fiets. Zeg ik tegen zusdus: het zou verboden moeten worden om met die dingen buiten te lopen! 'Amen' zei zusdus.
Kijk, ik heb ze ook, crocs, maar ik ga er dus echt niet mee de straat op, niet verder dan m'n oprit in ieder geval. Echt, het is je reinste vervuiling van het land! ;))

18 augustus 2009 om 15:10  
Door zei

Ik heb een losse TomTom en die vergeet ik dan vervolgens mee te nemen.... dat schiet ook niet op

18 augustus 2009 om 15:38  
lia zei

Ik let altijd wel goed op, al zeg ik het zelf. Maar onze tommy laat altijd netjes weten als ik te hard rij, en dat is ook zo fijn.
Maar het is gewoon reuze handig.
Nou ga jij nu maar lekker aan de koffie.

groetjes Lia

18 augustus 2009 om 15:49  

Nou, ik was daar dus hè. Vrijdag. Bij dat Dolfinarium.
Gatverdegatver, wat een drukte.
Vooral veel hysterische vrouwen met fotocamera.

Gelukkig wel wat dolfijnen gezien en die kleine vond het geweldig gelukkig.

18 augustus 2009 om 16:18  

En dan lijken we nu weer wel op elkaar! Ih heb dat ook met mijn TomTom. De enige op wie ik kan blindvaren is eigenliji PáPá, hihi!

In december loopt mijn abbo af en ga ik de iPhone kopen....die heeft ook een tomtom app....

Ik hou ook helemaal niet van crocs.......maar helaas houden mijn rug en bekken wel van crocs. Ik heb er tijdens mijn laatste zwangerschap 24-7 op gelopen: het was het enige schoeisel dat mijn getergde bekken en mijn 30 kg te zware lijf kon hebben. Gek he?

Ik heb nu maar uberfoute crocs gekocht, zo fout dat ze bijna, bijna weer okay zijn. Dat zijn ze niet, maar ze zijn zo fout dat het net lijkt alsof ik een punt maak. Maar als ik pijn in mijn rug heb is het het enige schoeisel dat ik (inmiddels nul te zwaar) kan verdragen!
Klote-crocs...mijn lijf wil ze, maar mijn gevoel voor smaak niet!

18 augustus 2009 om 16:30  

Afschuwelijk die crocs !
Heerlijk die tomtommetjes ,mn man wilde er nooit een ,zo n tomtom dus (nee hier komen geen crocs in huis )
Want hoe kan een tomtom het nou beter weten dan hijzelf?
In het begin hoopte hij dat ie tomtom op een fout kon betrappen maar nee tomtom doet het geweldig En vooral nu we Bertje Vischer als stem erin gezet hebben ,als je een auto voorbij ziet gaan met mensen die dubbel in hun auto zitten ,dan zijn wij het .....

18 augustus 2009 om 16:54  

Kheb geen rijbewijs en laat mij rijden, hahahaha Je bent er gekomen in elk geval.

Wat betreft de crocs, niet iedereen past in alle schoenen, dan kunnen crocs een ideale uitkomst zijn, I know, zij die gedoemd is tot orthopedische shoenen, klein voetje maar te breed voor de schoen uit de schoenen winkel of twee maten te groot, loop ook niet, hoge wreef, ballon kuiten, laarzen kunnen dus al helemaal niet, dan kunnen crocs een super uitkomst zijn in de zomer, sorry....

Sommige schoeisel draag je om puur praktische redenen dan omdat het mooi staat.

XXX

18 augustus 2009 om 20:08  

Jongste maakt kilometers op haar roze (nep-)crocs en ze staan haar nog niet eens zo verkeerd vind ik. Ik vind Dolfinarium gaaf. Misschien volgend jaar maar weer 'ns heen. Maar als het echt zo heel erg druk is, dan ben ik ook liever gewoon ergens waar het rustig is. Zoals vandaag bijvoorbeeld in Orientalis. Hartstikke gaaf en lekker rustig.

18 augustus 2009 om 20:55  
inge zei

navigatie heb ik niet. maar ook geen crocs! en het dolfinarium vind ik gewoon vies te duur! ; )

18 augustus 2009 om 21:49  

Een beetje eerbied voor mijn crocs he .. weliswaar heb ik de slippers maar toch .. crocs !

groetjes ELise

18 augustus 2009 om 21:57  
Anoniem zei

ben heel blij met mijn domdom, wil alleen de stem van Barry White erop. Lijkt me geweldig turn to the left turn to the right.
Ja ik heb ook crocs de ene is besmeurd met grijze verf en de andere met roze. En ja het ziet er niet uit maar voor in de tuin of als pantoffels zijn ze prima.
groetjes Fon

19 augustus 2009 om 00:22  

haha net alws bij kinderen die luisteren ook niet als je teveel tegen ze aanpraat..

19 augustus 2009 om 22:53