28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Shownieuws


Madonna's adoptie is definitief goedgekeurd.

Tja ik ben blij voor Madonna, blij voor dat meisje die nu een toekomst krijgt, alhoewel ik daar wel mijn bedenkingen bij heb want we hebben het hier wel over Madonna en op de een of andere manier zie ik haar gewoon niet echt als een moeder die elke avond gezellig bij de kids zit maar ik kan me vergissen natuurlijk!
Maar ik vind het zo zuur voor die ouders die allemaal al twee, drie soms vier of vijf jaar bezig zijn met een adoptieprocedure , die ongewild kinderloos zijn en massaal te horen krijgen dat de kans op een kindje gering is omdat er teveel aanvragen zijn en dat veel adoptiebureaus een stop hebben , je komt er geeneens meer op een wachtlijst sinds 2 jaar.
Dat vind ik zo zuur. En ik ken er een paar want wij hebben ook die hele adoptieprocedure doorgelopen G en ik dus die kinderloze stellen heb ik mogen ontmoeten .
Dus tja ik heb er wel een dubbel gevoel bij of dit allemaal wel zo maar moet kunnen en zo eerlijk is en hoe oprecht die sterren zijn in de adoptie , is het een echte wens of gewoon een modegrill?

En dan Yolanthe die in een interview in de Viva even verteld dat Jan er een einde aan heeft gemaakt en dat zij hoopte dat dat een bevlieging zou zijn en hij er op terug zou komen. Ja hoor eens, loop ik al weken te schelden op Yolanthe,  is Jan de boosdoener, voortaan graag wat eerder melden graag scheelt bakken met energie verspillen hier in NL en aan allerlei artikelen in kranten, bladen, blogs. Dan hadden we meteen kunnen schreeuwen dat Jan een klootzak is !
Enne heel normaal hoor Yolanthe dat je dan meteen met een kabouter gaat staan bekken in een parkeergarage zou ik ook doen als ik hoopte dat mijn vent terug zou komen...

En dan het regionale nieuws:
Op Harderwiek kunnen we lezen hoe eerlijk, gezellig en betrouwbaar het eerste vaatje haring hier is geveild . Op zulk nieuws kan ik alleen maar even reageren want het is toch in en in triest dat bij zoiets als het simpel veilen van een vaatje haring nog sprake is van een soort van vriendjespolitiek , ongelooflijk maar gezellig dat het was....
En dan de hockeyclub ook daar gaat de selectie er heel eerlijk aan toe en worden kinderen die niet zo goed kunnen hockeyen geselecteerd omdat pa of ma of beide zo gezellig zijn en er zo bij horen en helaas word niet in alle gevallen gekeken naar de prestaties van het kind.
En als het kind dan wel geselecteerd wordt dan word ie niet op de plek gezet waar ie goed is zodat ie zich kan bewijzen neehee dan zetten we hem gewoon heeeeel ergens anders en baalt het kind en is doodongelukkig omdat ie niet echt heeft kunnen laten zien wat ie kan .
En een team uit elkaar rukken ten behoeve van selecties, we hebben het hier over kinderen die al jaren samen spelen, gaat het hier nu om het plezier in de sport of alleen om presteren? 
En dit zijn dan volwassenen hè die dit allemaal zo bedenken...waardeloos vind ik het.
Oh en P en P ik ga ervan uit dat jullie er wel weer voor zorgen dat dit naar de juiste personen toe gaat? Stelletje kiftkippen.


8 reacties:

Heel eerlijk gezegd vind ik het helemaal niks! Waarom adopteert zo'n wereldster niet gewoon een weeshuis en biedt op die manier haar vele miljoenen aan?? Sorry... ik kan me levendig voorstelen dat je graag kinderen wilt, maar hé, heeft ze die al niet, gewoon van haarzelf? Kan ze die wel zelf opvoeden? Of lopen er ik weet niet hoeveel nanny's rond? En al die andere mensen, die ook een kindje willen adopteren en 10.000 procedures moeten doorlopen om dan alsnog 'Nee' te horen te krijgen? Of die dan jaren moeten sparen om zo'n kind op te gaan halen?
Nee.... (je merkt het al) ik vind het niets... (sorry)

12 juni 2009 om 15:12  

En wat betreft Yolanthe.... Hahahahahaha... (meer zeg ik er niet over... Niet om Yolanthe, maar om hoe jij dit weer opschrijft! Kabouter... hoe kom je erbij??? Wahahahaha)

12 juni 2009 om 15:14  
Door zei

G en jij door de adoptieprocedure? Bedoel je naast de 7 die jullie er al voeden??

12 juni 2009 om 17:33  

Huh? Willen jullie nog een àchtste??

12 juni 2009 om 19:48  

Wat is er toch met je blog aan de hand? Ben hier tig keer geweest en kreeg steeds een zwarte kolom op de plek waar je logjes altijd staan.
Anyway: ik ben het met je eens, hoe zuur moet het zijn voor mensen die al zo lang wachten en die kinderen niet zien als een goed PR-middel. Staat er een beetje stom nu, en Madonna zal heus wel van haar kinderen houden, maar het heeft ook wel een beetje een bijsmaak.

12 juni 2009 om 21:20  

Ik dacht vanmorgen hetzelfde als jij doet over die adoptie .. ook ik ken iemadn die al een jaar of 5 wacht en eigenlijk een beetje radeloos wordt .. en die Madonna en Jolie die halen het één na het andere kind daar weg . .schandalig ! En idd .. wordt zo'n kind nou echt daar gelukkiger, met zo'n uithuissige moeder en geen vaderfiguur .. ik betwijfel het

Meis, fijn weekend

Elise

12 juni 2009 om 22:03  

Madonna haalt net zo makkelijk een kind uit Afrika dan ik een broek uit mijn favoriete winkel... Ze is de 50 ruim gepasseerd zeg, moet je dan geen andere hobby nemen?
En ja, Yolanthe had het even eerder aan ons moeten melden, dat Jan niet meer wilde. Ik vond het zo zieleig voor hem en JP Balkenende ook. Het is me wat. Ik heb trouwens niets met kabouters, dus die actie snap ik ook niet van Yo.

13 juni 2009 om 08:06  

Ik ga je een heel eerlijk antwoord geven vanuit mijn hart, voor mij maakt het niet uit wie er een kind adopteert, rijk of arm, het systeem is gesloten, dat is al verkeerd, het is in mijn ogen zo ie zo al verkeerd dat men door lange procedures heen moet, dat men moet neerleggen hoeveel men verdient, of ze geestelijk wel goed zijn, of men geen politie aanrakingen kent of erger nog zelfs. Terwijl elke vrouw die vruchtbaar is, aan de wal van de samenleving in alle lagen maar met name diegenen die aan de drugs zijn en voor hoer staan om dat beetje drugs te verdienen per dag, zomaar een baby kunnen droppen en dat vaak ook nog mogen behouden?

Veel klopt niet, veel is oneerlijk, maar ik lees wel dat er in elk geval 1 kind op de wereld is die verzekerd is van rijkdom, of het nu door een nanny met vele miljoenen word opgevoed terwijl het kind in een armer gezin ook al vele malen rijker is. Oneerlijk is het, maar het kind op zich, zit voor het leven gebeiteld...

Echter wat Wondelgijn zegt had ik nog niet aan gedacht, dat is wat Oprah doet natuurlijk, doe iets met die miljoenen en zorg dat die gezinnen dan een bankrekening hebben of krijgen.

En ook nog, de naam doet er voor mij weinig toe, Madonna of Nicole Kidman, of Yolanthe, en zelfs de mode gril? So be IT?

Het is al eeuwen een feit, hoe meer geld je hebt, hoe meer je gedaan krijgt in de wereld, hoeveel onbekende rijken zullen er zijn die gewoon even een baby kopen maar die je niet in de kranten ziet, omdat het toevallig Madonna is weten we het... hmmm ja.... blijft wat niet weet, wat niet deert dan ook van toepassing?

XXX

13 juni 2009 om 09:19