28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Poep en verzekeringen


Maandag kwam een verzekeringsman (hij kwam 4 uur te laat jawel) de waarde van ons huis inschatten.
Vandaag ging de bel: een verzekeringsman die kwam de waarde van ons huis inschatten.
Ik : ?????????? jullie zijn gisteren toch al geweest????
Ja dat klopt maar ik kom kijken wat de waarde is als het herbouwd moet worden , stel het brand af (hou je mond lullo dat brengt ongeluk ) dan moet het herbouwd worden en ik kom kijken wat dat gaat kosten dan.
Pfff snap jij het nog? Kan dat niet in 1 keer?
Enfin daar wilde ik het helemaal niet over hebben.
De man gaat weg. Vriendin komt bakje koffie doen.
Vriendin gaat naar de wc en gilt "mijn god wat is hier gebeurt?"
Ik schrik, ren naar haar toe en ruik het al.
De verzekeringsman die vroeg of ie even naar de wc mocht,  heeft zitten schijten.
Hij heeft zitten schijten op mijn wc.
Kijk,  ik vind het al smerig als bekenden schijten op mijn wc maar een vreemde?
Ik sta te kokhalzen, ga bijna over mijn nek.
Gatverdarrie. Ik haat het echt dat vreemde mensen op mijn wc poepen.
Dettol, Glorix, handschoenen aan, vlug alles ontsmetten, de spuitbuis van Scapa (ja wij spuiten in stijl hier alleen beneden hoor, alles voor het imago natuurlijk,  boven staat gewoon een ordinaire spuitbus van de Appie Hein) ertegenaan en het riekt weer fris.
My god wat een lullo een beetje gaan zitten poepen op mijn wc.
De kinderen mogen hier geeneens poepen.
Uh,  ik geloof dat ik dat even moet uitleggen...
We hebben 4 wc's in huis en de kinderen mogen beneden plassen maar poepen moet ieder op zijn eigen plee doen boven, zodat ik altijd een welriekend toilet heb zonder sporen als ik ooit eens onverwacht bezoek krijg en dat krijg ik nogal eens...bovendien kunnen ze dan meteen goed hun handen wassen en ligt hier de wc beneden niet vol water. uitzonderingen als racekak natuurlijk daargelaten want ik heb het nog altijd liever hier in de plee dan in de broek
In het vorige huis kwam het nogal eens voor dat ik dan bezoek kreeg en ik de wc niet had geïnspecteerd in de ochtend (druk met andere zaken zoals de rest van de puinzooi opruimen bv) en dan zo'n vieze wc met sporen everywhere waar je bezoek dan op moet nee, ik vind het vreselijk .
Dat probleem heb ik nu dus opgelost maar ja dan komt er een vreemde hier even zijn drol deponeren en aan de reuk te rieken zat die er al heel lang in en was het gewoon de inhoud van een week troep vreten .
"Oh" zegt mijn vriendin "niet op je blog zetten want stel hij googled je dan leest ie dat je over hem schrijft."
Nou ik mag het hopen, weet ie meteen dat ik het weet; wat ie heeft zitten doen toen ie met een uitgestreken kop naar buiten kwam die wc uit en net deed alsof er niks ergs gebeurt was.
Want het was wel erg, heel erg zelfs, zelfs een lijk van 3 maanden riekt zo niet en die sporen , schijt jij plaksel of zo dat het niet meer weg wil spoelen?
Smerige vieze man,  bah,  ga voortaan gewoon thuis poepen ja! (en wat eet jij in hemelsnaam dat je zo ontzettend vreselijk kan stinken)


ps. wist u dat in landen waar men heel pikant eet, het glazuur van de pot al na een jaar of twee zodanig is aangetast dat het niet meer wit is? door de kruiden, ja echt serieus. smakelijk eten voor straks.

17 reacties:

Hahahah... maar die man die moest gewoon nodig, hij had het ook voor op de stoep kunnen doen hahaah.. BAH het blijft goor, vreemde Poep!

16 juni 2009 om 15:18  

Begrijp ik het goed en had hij dus ook zijn handen niet gewassen? Want dat kan alleen boven?

16 juni 2009 om 15:31  
Door zei

Yuk wat vies. Heb je even Apeldoorn gebeld?

16 juni 2009 om 16:05  

Echt, ik blíjf er bijna in! Ik heb zitten gieren hier...van de lach hoor, maak je geen zorgen!
Je zou je doodschamen zeg, dat je dat in dit geval van hoge nood, op een andermans plee kwijt zou moeten! Ik zou de struiken induiken ergens...

16 juni 2009 om 16:10  
Ilse zei

@Natas:jawel dat kan hier wel hoor heb een keurig fonteintje met zeep! Of ie zijn handen heeft gewassen? Het fonteintje was gewoon nog droog dus dat denk ik niet die viespeuk.

16 juni 2009 om 16:27  

Ik dacht "hé, een poeplog". Maar dit is gewoon smerig. Bah. Vieze vent. Gewoon wat zitten bouten op 'n vreemde plee. Getver!

En hebben die kids van jullie dan allemaal 'n eigen plee?
Wij mochten vroeger ook niet beneden poepen. En 's nachts niet doorspoelen. Soms haal ik dat nu door elkaar. Dan vergeet ik gewoon helemaal door te spoelen. Heel soms hè, heel soms.
En als ik dan op de gang "OOOOOOOOOOOO NEE"... hoor, dan weet ik dat het weer zo ver is.

16 juni 2009 om 16:58  

Misschien heeft deze meneer wel een darmziekte en had ie daar bij jou thuis ff last van. Ja en dan ben je blij met zo'n proper toilet als die van jou. Maar dan nog: het is reuze ranzig en hij had best al z'n sporen kunnen wissen...

16 juni 2009 om 17:20  

Wat een ranzig verhaal weer!
Dat dat nu net jou moet overkomen na het andere poep-verhaal (je weet wel, die spikkels in de pot wegkrabbende loodgieter).
Maar het is echt om over je nek van te gaan.
Ik ken het!
Ik probeer dan altijd geen adem te halen en heeeeeeeeeeel snel weer van het toilet weg te komen, hahaha

16 juni 2009 om 18:28  

Getver!!! Trouwens heb af en toe een foutmelding op je blog, weird, dan moet ik weer een keer vernieuwen en dan doet ie het wel weer.

16 juni 2009 om 18:39  

Nou idd heel goor is dat .. ik zou zijn baas even een belletje geven .. dat deze man NOOIT meer langs hoeft te komen.

fijne avond, Elise

16 juni 2009 om 18:43  

Wahahaha.... ik ben blij dat mijn spaghetti al achter mijn kiezen zit! Yek, Yek, Yek!! Wat een goorlap!! Hier moet iedereen gewoon altijd (ja ALTIJD!!) zijn/haar gang controleren na de grote boodschap. Remsporen worden niet getolereerd en dienen door degene die ze veroorzaakt heeft, zelf schoon te maken! Zélf, ja, meneer de verzekeringsman!! Dus.... als u de blog van Ilse leest en ook nog het lef heeft om het commentaar allemaal te lezen: morgen naar haar huis en voor straf alle 4 de w.c.'s ontsmetten met dettol, glorix en wat al meer!

(zo, Ilse, zou hij luisteren, denk je?? ;-) )

16 juni 2009 om 19:48  

Hemel ... wat een binnenkomer!!!
Kom hier voor het eerst neuzen en val direct in gore poeppraat ;-)
Echt, 'k moet nodig een verschoning ... de tranen rollen over m'n appelwangen. Niks zo goor als de ontbindingslucht van een ander. Stond vandaag achter zo'n allerliefst omaatje in de rij bij de kassa ... nou laat dat lief maar weg. Volgens mij had ze 't in d'r incontinentieluier gedaan. Jeezzzzz ...

16 juni 2009 om 20:41  

Oh nee. Iiiii-uw! Dat doe je niet!
Als ik jou was zou ik de verzekering bellen en zeggen dat hun vertegenwoordiger jouw toilet koos om uitgebreid te gaan zitten schijten MET sporen.

Dit kan namelijk echt niet!

Mijn tv moge dan een vies boeltje wezen, over mijn toiletten heb ik een mening! Een hele sterke mening!

16 juni 2009 om 20:57  

Ja, maar soms moet je toch gewoon poepen? Ik vind wel dat je nooit een remspoor achter mag laten in een toilet van vreemde mensen. Dus, dat had hij gewoon weg moeten doen.
Vriendje zit de hele dag op de weg en bij klanten, en soms, tja, soms moet hij toch echt. Ophouden is toch niet goed???

16 juni 2009 om 21:01  

Uhm ja, ik heb maar één toilet door iedereen te moeten gebruiken, wat een luxe lees ik hier, en als iemand moet, moet ie, het is zelfs zo, als mijn familie met name, hier kan gaan voelen ze zich thuis, is in jouw geval wel anders, maar die ken ik dan ook nog niet, en wat als ik dan bij een ander ben en ik moet? Mag ik dan niet? :S

Kortom, bij ons word het vaak gezien als een compliment als een vriend of familielid jouw toilet kan gebruiken, wel daarna ook te verfrissen, de bleek staat er altijd voor het grijpen, dat natuurlijk dan weer wel.

XXX

16 juni 2009 om 21:05  
Toet zei

Als ik moet, dan moet ik. Maar ik spoel vaak snel door om te veel stank te voorkomen (stank? Moi? Bij mij ruikt alles naar aardbeien, toch? ;-) ). En ik check altijd dat ik geen sporen nalaat.

Dus: dat die meneer moest omdat ie moest, dat snap ik. Dat ie het heeft achtergelaten zoals ie het heeft achtergelaten, dat vind ik stom!

En oh ja: vier w.c.'s? Vier?? Zei je vier?? :)

17 juni 2009 om 08:33  
Ilse zei

@Joeltje: Nee niet allemaal een eigen wc, we hebben boven (2etages zijn dat) 3 wc's en dat is geen overbodige luxe hoor met 9 personen
@Nicolette: juist ja zijn sporen kunnen wissen en even spuiten
@Simoon: dacht ik ook: heb ik weer
@Laura: ja jij bent de expert: hoe kan dat?
@Elise :)
@Wondelgijn: ik heb hem nog niet gezien met de glorix
@Sobbing: ja die oudjes die kunnen ook zo stinken bah
@Repel: ja ik dus ook vandaar dat ik er zo van gruwel
@Toaske: ja als je echt moet moet je maar clean dan even de boel
@Morgaine: vreemde ideeën heb jij soms, ik zie het niet echt als een compliment hoor
@Toet:Lees Joeltje even hierboven, 4 ja

17 juni 2009 om 08:55