28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Sukkels

Bruidegom drinkt zich dood

TAIPEI -  Een Taiwanese bruidegom heeft zich het afgelopen weekeinde doodgedronken. De 35-jarige man dronk op zijn bruiloftsfeest zo veel, dat zijn gezicht zwart uitsloeg. Hij werd in het ziekenhuis opgenomen, maar de behandeling mocht niet meer baten.

-----------------------------------------------------------------------------

LONDEN -  Een bejaarde man, die een uitkering krijgt omdat hij beweert invalide te zijn, is keihard door de mand gevallen toen hij in Britains Got Talent auditie deed als soepele breakdancer...

De 73-jarige Fred Bower kreeg na zijn optreden een staande ovatie van het publiek en was ook onder de miljoenen televisiekijkers populair. Maar hij was even vergeten dat gemeenteambtenaren ook televisie kijken, die uiteraard erg verbaasd waren toen ze de zogenaamd 'invalide' bejaarde zagen breakdancen...

Bower krijgt bovenop zijn pensioen maandelijks een uitkering van 350 euro vanwege zijn invaliditeit. Bovendien wordt een aangepaste Ford Focus voor hem betaald, meldt The Sun.


-----------------------------------------------------------------------------


BOEDAPEST -  Een chirurg heeft tijdens een operatie in plaats van een kwaadaardig gezwel de tepel van een meisje verwijderd.

Het 17-jarige meisje uit Hongarije had een kwaadaardig moedervlekje op haar borst dat ze operatief wilde laten verwijderen. De Hongaarse chirurg verwijderde echter haar rechtertepel in plaats van het gezwel.

"Hoe kan een dokter een tepel verwarren met een gezwel? Een kind kan het verschil zien. Ze hebben haar leven verwoest", aldus haar boze moeder.

Het ziekenhuis start een onderzoek en betreurt de zaak uitermate.

5 reacties:

De onderste is echt diep diep triest ..

Fijne dag, Elise

25 mei 2009 om 13:19  

Nou, dus niet naar een kliniek in Hongarije om je wachttijd te verkorten! ;o)
En die bruidegom was wel heel dom zeg! Maar hoeveel moet je wel niet drinken om zwart uit te slaan? Dat lukt mij niet hoor met 2 wijntjes...

25 mei 2009 om 14:01  

Hahaha.
Hier kan ik dan wel weer om lachen. Zo op de maandagochtend.

25 mei 2009 om 16:04  
loes zei

Nou ja wat een eikels, valt het jullie ook op dat het mannen zijn en geen vrouwen die dit soort idioterie uithalen??? Zwakke geslacht hè??

25 mei 2009 om 17:02  
Iben zei

Vroeger, toen ik nog jong en naief was, heel vroeger dus, dacht ik dat ik 5 kinderen wilde. Lekker zo'n groot gezin aan tafel.
Sinds ik 'slechts' 3 kinderen heb aangenomen van mijn Lief weet ik dat ik er niet geschikt voor ben.
Voor zo'n groot gezin. Ik vind mezelf niet leuk als ik steeds roep 'blijf van elkaar af, laat je zusje even iets vertellen blablabla'.
Dus 1 kind lijkt me voldoende voor mij. Lekker overzichtelijk. Als de oudste het huis uit is.

26 mei 2009 om 08:18