28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gaat naar...

Ja en dan mag ik deze Love your blog Award gaan doorgeven aan 4 mensen.

Nee, dat is lekker makkelijk want ik ken er veel en veel meer dan 4 die deze Award verdienen.
Dus ik ga even tactisch nadenken.
Zodat de mensen die ik hem geef hem gewoon doorgeven aan de anderen die ik ook zo goed vind want ik vind kiezen dus echt moeilijk.
Ik ga hier natuurlijk niet zeggen tegen die vier aan wie hun hem moeten geven maar ik denk dat ik wel kan raden aan wie ze hem geven en aan wie ik absoluut vind dat ze hem moeten geven haha en misschien dat ik dan toch een stille Hint ga geven want stel dat ze er niet aan denken of zo dan ben ik straks weer mega desapointed dat ze het niet doen.
Oké  de "Love your blog Award" gaat naar:
Madelief oftewel Marjolein die hem dik en dubbel verdiend omdat ik altijd vreselijk moet lachen om haar blogjes en haar humor. 
Nicolette omdat ik ook daar steeds weer dubbel lig van de lach en natuurlijk omdat we volgend jaar samen op vakantie gaan 
Simone mijn vriendinnetje die me op de hoogte houdt van alle laatste nieuwtjes op showbizzgebied in Nederland en in ons geliefde Harderwijk ;)
Wondelgijn omdat ik altijd met heel veel plezier haar stukjes lees en soms met een traan van ontroering maar ook met heel veel bewondering over het doorzettingsvermogen dat ze heeft.

Jullie verdienen hem dik en dubbel en veel plezier met doorgeven....

Gewoon even kopiëren en dan in je eigen blog zetten.

9 reacties:

Tjeeee.... ik ben er stil van... Wat liefffff!!! Dank, dank, dank je wel!!! (en nu maar hopen dat ik hem aan de juiste mensen geef.... O jeeeeee..... ;-) Hihihihi)

20 mei 2009 om 19:08  
Margriet zei

Kadootjes geven is leuk he...

20 mei 2009 om 19:32  

Ilse!
Ik een award?
En ik ben nog maar net bezig!
En als ik wat geschreven heb denk ik: zou iemand op mijn verhaal zitten te wachten, hahaha.
Bedankt hoor!!!
Dikke kus,
Simone

20 mei 2009 om 19:36  

Wat een verandering hier zeg. Wat is met de familie Von Trapp gebeurd??? Het ziet er trouwens wel erg fraai uit deze nieuwe look.

Natuurlijk was ik erg teleurgesteld dat ik de award niet van je gekregen heb, maar ik heb hem uiteindelijk wel van Wondelgijn gekregen. Was dat jouw bedoeling?

Ga straks 'ns even bij die andere dames kijken.

20 mei 2009 om 20:22  
Ilse zei

@Toaske : helemaal verdiend en jij stond zeker in mijn lijstje....gefeliciteerd

20 mei 2009 om 20:23  

Dank je wel Ilse, hardstikke lief van je! Ik ben er zowaar stil van, kon er bijna niet van slapen gisteravond.
Ik ga even goed nadenken aan wie ik hem ga geven, maar is het goed dat ik als ik thuis ben, laat weten aan wie? Dan heb ik nl meer tijd enzo.
En om het nu helemaal emo te maken, het is voor mij ook weer een steuntje in de rug om door te gaan met schrijven. Jij krijgt m'n eerste boek, oke?

21 mei 2009 om 08:36  
Soes zei

Hé, even wennen hier.
Ik vind je weblog zo heel anders dan je stijl in je huis...
Ik zou meer grijs, ecru en bruin enzo verwachten...

21 mei 2009 om 11:39  
Ilse zei

@Soes: ja idd is heel anders geworden en anders dan mijn huis ja haahaa maar het is strak en overzichtelijk en dat ben ik ook wel weer en ons vorige huis was blauw wit, beetje het strand idee misschien dat ik dit daarom leuk vind en het toch wel bij me past omdat ik van meerdere dingen hou , maar ook snel iets zat ben (behalve mijn vent) en dus ook vaak verander..

21 mei 2009 om 12:24  
Zara zei

Heb ik, met het Samos-zweet voo m'n reactie op mijn ontvangen prijs bij het blog hieronder zitten schrijven. Nogmaals mijn nederige dank!
Vandaag ga ik eens kijken aan wie ik hem stuur en of het maken van de noodzakelijke link daarbij gaat lukken.

23 mei 2009 om 07:18