28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

En wat denk jij?Door schreef het volgende over mij: 

Ilse; een beeld van jou. Ja, dat heb ik wel. Ik zal eerlijk zijn, zeg jij maar (eerlijk) of het klopt. Een zelfstandige vrouw, die verrekte goed weet wat ze wil, goed verzorgd met blond haar. Iemand die van gezond/lekker eten houdt en van het goede leven. Iemand die niet met zich laat sollen, soms een scherpe tong. En een moeder in hart en nieren, maar de kinderen wel zelfstandig laat zijn. Niet te burgerlijk en die het financieel goed heeft. O ja, en met een uitmuntend gevoel voor interieurinrichting!  

Ik vind het wel interessant te weten hoe anderen mij zien en dan is het eigenlijk nog grappiger te zien hoe mensen die me niet kennen me zien maar ken je me mag je ook je mening geven hoor en ook de slechte kanten, kom maar op met de kritiek, dat kan ik wel handelen (denk ik/hoop ik).
Dus kom maar op vertel me maar eens wat voor beeld je van me hebt.

Zal ik binnenkort zelf eens een blogje over mezelf schrijven over hoe en wat en wie ik ben...
en wat er zich nou zo allemaal in mijn diepste ik afspeelt o dat wordt nog schrikken denk ik voor velen wat ik nou precies denk/voel/meemaak/haat aan mezelf/blij mee ben.

Verder:
Heb ik een pukkel op mijn lip, op mijn lip?, een dikke pukkel, die een giga witte kop had die me aankeek, die ik heb uitgeknepen en nu nog dikker is.
Komt mijn zusje morgen met haar man en kinderen, gezellig!!
Neemt ze Limburgse Abrikozen Vlaai mee en dat vind ik zooooo lekker en is zooooo niet goed voor me.
Is dit een heerlijk lang weekend en ben ik VOOR altijd lange weekenden, de maandag zou verplicht bij het weekend moeten horen.
Hebben we hier een verschrikkelijk verkouden kind met hooikoorts.
Hebben we vandaag voor het eerst geBBQd
Was mijn zelfgemaakte aardappelsalade delicious al zeg ik het zelf.
Heeft de huisarts mijn afspraak bij de reumatoloog met spoed naar woensdag kunnen zetten.
Bleek dat mijn schildklier veel te traag werkt en dus moeten de medicijnen (die ik net aan het afbouwen was) weer omhoog.
Heb ik nog steeds veel pijn in alle gewrichten maar goede pijnstillers gekregen van de Dr.
Heeft mijn middelste dochter vanmiddag goed meegeholpen met schoonmaken van het terras.
Had ik erna weer ruzie met haar want ze kan zo lekker dwars zijn maar is het weer bijgelegd inmiddels.
Waren de kleintjes behoorlijk moe van de dierentuin en de jongens goed verkleurd op het zwembad.
Heeft Laura me bijna zover dat ik ga twitteren .
Begin ik maandag met een speciaal voor mij gemaakt dieet en zie ik er echt als een berg tegenop want ik vind het gewoon dood en dood saai dieeten , dat glas wijn dat ik dan zo mis, die 3 liter water die ik moet drinken ik ben ^&%#%^&#* geen eend , eenden die drinken water, ik drink wijn, cola light, sloten koffie met koffiemelk of cappuccino's, muscat, verse muntthee
maar weet ik ook wel dat ik geen keus heb en er beslist aan moet geloven anders ben ik Sugar Lee Hooper over niet al te lange tijd en nu voel ik me al zo slecht dus hoe zal ik me dan wel niet voelen?
Wil ik me echt gaan toeleggen om een nieuw eigen bedrijf te starten.
Wil ik eindelijk eens al die foto's gaan inscannen die ik in een doos heb liggen en graag digitaal wil hebben.
En ga ik nu echt slapen.
Welterusten!! 8 reacties:

Sssst....weltrusten dan! ;o)
Oh ja, fijn dat je eerder terecht kan! Jammer van je schildklier. Sterkte met dieëten, maar toch lekker die BBQ nog meegepakt! Eet niet teveel vlaai...

31 mei 2009 om 02:25  

Vrouwe Ilse,
Ik heb toch altijd een beetje moeite om mij bloot te geven op mijn blog.
Alhoewel... hier en daar laat een mens toch eens iets doorschemeren van zijn eigen persoonlijkheid.
Met vriendelijke groeten,
De Drs.

31 mei 2009 om 03:14  
Zara zei

Wie jij bent? Daar 'ken' ik je te kort voor. Wat ik wel kan zeggen, als ik zo vrij mag zijn, is dat je in ieder geval leuk kan schrijven alsof ik er naast sta. Je Uggs aanhoudt bij een belangrijke afspraak... Je helemaal gaat voor je gezin maar niet hun sloofje bent. Je op dieet gaat(?!) Weet je, volgens mij echt niet nodig als ik de foto's hier en daar van je zie. Je moet 'es 1 dagje naar het strand met dit weer en dan zie je dat het nog veeel erger kan. Wat zich soms in bikini hijst, mén het zou bij de wet verboden moeten worden! Zo, en nu een glas wijn!

31 mei 2009 om 08:11  
Door zei

Ben er nog niet achter wat je voor werk doet. Ben je fotografe? En leuk, een eigen bedrijf, heb ik ook gehad (klein hoor, maar toch).

31 mei 2009 om 08:56  
Ilse zei

@Madelief: lekker geslapen ? wat was jij nog laat op zeg...
@Drs: dat is helemaal waar maar je kan laten zien wat je wil natuurlijk
@Nicolette: de foto's die erop staan zijn van tig jaar terug en nu is het echt niet meer zo geloof me maar

31 mei 2009 om 09:19  

Hahaha, wie ben jij? Tja, volgens mij een vrouw die midden in het leven staat, open en eerlijk is en daar ook naar handelt en op reageert (ik denk aan de verbouwingblogjes en je gesprekjes met de Polen... hihihihi). Ik denk dat je een ondernemend typje bent, die precies weet wat ze wél en niet wilt. Zorgzame moeder, liefdevolle partner. Ik denk ook dat jij jezelf af en toe teveel wegcijfert, ten koste van je gezondheid. Het is leuk als mensen je aardig vinden, maar de hele wereld? Volgens mij is het niet mogelijk en ook niet haalbaar... ;-)
Je bent in ieder geval iemand die veel gevoel voor stijl en interieur hebt! Als je al geen kadowinkeltje of interieurwinkeltje hebt, zou je hem bijna moeten gaan beginnen!! :-) Ik geniet altijd erg van jouw huisfoto's!
Verder denk ik dat je soms de ellende van de hele wereld op je eigen schouders wilt nemen, maar ... lieve Ilse, dat is écht veel te groot en te zwaar voor je.... geloof me...
Als afsluiting wil ik alleen maar zeggen: je bent een erg leuk mens en ik ben blij dat ik je op deze manier een beetje heb leren kennen!! :-)

31 mei 2009 om 12:49  

O ja... enne Twitter... ik heb me ook laten verleiden natuurlijk.... ;-) Hahahahaha

31 mei 2009 om 12:50  

Ik heb een paar maanden geleden al in een aantal reacties aangegeven hoe jij volgens mij bent. Dus, daar ga ik nu niet weer aan beginnen. Maar dat je een tof mens bent, waar ik graag kom lezen, dat mag duidelijk zijn.

Ben heel benieuwd naar je diepste zieleroerselen!

31 mei 2009 om 20:48