28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Verkocht


Ik heb mijn bank ook al verkocht via marktplaats , hah, zondag wordt ie opgehaald.
Niet alleen liggen we al weken slecht omdat we ons bed al verkocht hebben maar nu gaan we dus ook nog slecht zitten  voor de tv....
Ach een kwestie van tijd zullen we maar zeggen..
Komt allemaal goed,  word alleen maar heel fijn in ons nieuwe huis,  al was het alleen maar omdat we dan weer normaal kunnen slapen en zitten .
Nu alleen maar hopen dat er geen vertraging is anders zitten we straks in een leeg huis.
:)

4 reacties:

Goed joh, gefeliciteerd met de verkoop.

De één lukt het nooit iets te verkopen en jij hebt het zo voor elkaar haha

Goed hoor

Fijne avond, Elise

11 maart 2009 om 17:56  

Eigenwijsheid als in de stelligheid waarmee je soms dingen neertypt. Gelukkig zeggen we hier altijd 'eigenwijs is ook wijs' en dat vind ik ook echt.

11 maart 2009 om 20:03  

Goed gedaan!! Weer its dat niet verhuisd hoeft te worden!! :-)

11 maart 2009 om 21:07  

Nou, maak je maar op voor een lange reactie!

Sjemig, je legt me het vuur wel na aan de schenen. En dat alleen maar omdat ik schreef dat ik dacht dat je te eigenwijs zou zijn omdat je zelf schreef dat je lezers met ‘goede argumenten moesten komen’!

Maar vooruit, hoe je (en jouw blog dus) op mij overkomt?
Als een vrouw die weet wat ze wil en hoe ze het wil. Een vrouw die af en toe heerlijk ongenuanceerd haar mening geeft of de dingen beschrijft (en ik bedoel dat positief, laat dat duidelijk zijn). Een vrouw die veel humor in haar stukjes stopt, geweldig om te lezen vind ik. Verder iemand die houdt van de goeie dingen in het leven, die het nodige heeft meegemaakt, die zich financieel het een en ander kan veroorloven, die zeer levenslustig is en over een tomeloze energie beschikt (want een groot huishouden, een nieuw huis, ook nog een nieuwe hond en wellicht dat er ook nog gewerkt wordt (daar log je eigenlijk heel weinig over, hoeveel uur werk je normaal gesproken?).

En hoe je schrijft? Af en toe gewoon met de botte bijl vind ik. Maar daar is niets mis mee. Wat voorbeelden:

Zo'n logje over die bezoekster die je niet zo leuk (of beter gezegd, zeer zeer zeer niet leuk) blinkt toch niet uit in zachtaardigheid, maar is wel hartstikke duidelijk. Soms zou ik ook wel zo willen schrijven. Het maakt op mij de indruk alsof je op dat moment schijt aan alles en iedereen hebt en eigenlijk ben ik daar best een beetje jaloers op, dat je het gewoon ook echt schrijft!

Of dat logje laatst over niet milieuvriendelijk zijn. Ik vind het knap dat je dat schrijft terwijl ik het absoluut niet met je eens ben. Alle beetjes helpen, daar ben ik echt van overtuigd (en daar wíl ik ook van overtuigd zijn) en ik vind echt dat iedereen zich verplicht zou moeten voelen mee te helpen.

Dat logje over puberzoon, prachtig toch. Je schrijft: ‘Ik weet nog dat ik ook dacht alles te weten , de wijsheid in pacht te hebben, zelfs op mijn twintigste nog maar nu weet ik pas (in mijn 40 fase) hoe weinig ik eigenlijk wist. Zo jammer dat hij dit pas op zijn veertigste doorheeft.’, dan zou je toch eigenlijk moeten begrijpen hoe hij zich af en toe voelt en daarin mee moeten gaan. Juist omdat je weet hoe kloterig het was als men jou toen jij puberde niet serieus nam.

Of het logje over losers. Je kunt toch niet serieus beweren dat je daar heel aardig over bepaalde mensen schrijft? Het getuigt toch van een behoorlijk sterke mening om op die manier te schrijven. Of is het echt gewoon jouw manier van humor en mis ik de helft? ;-)

Ik gebruikte in die reactie bij het milieulogje het woord ‘eigenwijs’. Dat was puur op dat logje bedoeld.
Misschien dat je je logjes wat extra aandikt, maar ik denk dat er toch een zekere eigenwijsheid (of wie doet me wat houding) in jou moet zitten om op die manier de dingen neer te typen. Dit is Ilse’s mening: take it or leave it. Ik moet zeggen dat ik juist daardoor steeds heel graag kom lezen. Er gebeurt tenminste van alles op jouw log, ik moet er vaak (glim)lachen.
Dus, dit was het dan. Hopelijk wordt mijn IP-adres nu niet geblokkeerd! ;-)

11 maart 2009 om 21:38