28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Verhuizen


Ik ben thuis, gevlucht uit een huis vol bouwvakkers.
Het vliegt me even aan al die mensen in mijn huis. Ik verlang naar rust. Naar een schoon huis wat klaar is en niet een stofhok waar 15 mensen in alle hoeken bezig zijn te breken, schuren, timmeren, leidingen aan het leggen, schilderen etc etc......
Ik heb gisteren gewoon het verhuisbedrijf gebeld en gezegd dat we 10 april verhuizen.

AAAAAAARRRRRRRRRGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Wie zegt dat we dat halen??

Nou ik hoop het gewoon maar, er moest een datum geprikt worden kon niet anders , het is dan paasweekend dus dwz 3 dagen geen kids , dus rustig alles uit kunnen pakken.
Die datum levert me wel stress op merk ik want nu moet je naar die datum toewerken.
En tot nu toe was het nog we zien wel...
Enfin we gaan ervoor, 10 april.
Laat het aub niet regenen 10 april, mijn huis helemaal schoon en dan die verhuizers met natte schoenen door het huis , ieek.
Ach we zien wel , ik laat het maar gewoon over me heen komen en anders verzet ik het gewoon weer, toch? Dat kan ook nog altijd natuurlijk.

Inmiddels heb ik al 3 mailtjes van mijn dochter gekregen over de Megadance, ik wist het wel, die laat het echt niet rusten de komende 2 weken. Oh en ik ben zoooo hopeloos ouderwets dat komt nooit meer goed met mij, ik begrijp de jeugd niet, zoooo ouderwets, tssssss, pfffffffff.


4 reacties:

Anoniem zei

Ik denk dat het mij rust zou geven, een datum, nu weet je wanneer je klaar moet zijn en is het los/vaste ervan af...

Succes, ook met je dochter.

Elise

3 maart 2009 om 16:11  

Helemaal goed toch, een datum. Net als Elise zegt, een moment om naar toe te werken en met al die mensen die hard aan het werk zijn, moet het toch ook te halen zijn? Lijkt me? Hoop ik?

3 maart 2009 om 21:50  
Anoniem zei

Verbouwingsstress Ilse, komt goed allemaal!! Heus!!
Enne.... (zoals we al eerder tegen elkaar zeiden) uitgaan van onze kinderen moet verboden worden tot ze 30 zijn!! Of niet....? Hahahahahaha

6 maart 2009 om 09:16  
Anoniem zei

Verbouwingsstress Ilse, komt goed allemaal!! Heus!!
Enne.... (zoals we al eerder tegen elkaar zeiden) uitgaan van onze kinderen moet verboden worden tot ze 30 zijn!! Of niet....? Hahahahahaha

6 maart 2009 om 09:17