28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Tuig


We zijn moe , moe van het werken, moe van de stress van de verkeerde vloer die geleverd is en dan val je dus op de bank in slaap.
Als zombies werden we wakker rond 12 uur om ons van de bank naar het bed te verplaatsen.
1 uur : een hele dronken niet al te slimme domme man lalt door de straat, hij schreeuwt de longen uit zijn lijf en is zo dronken (of iets anders drugs of zo in ieder geval niet meer op deze wereld) dat ik niet uit het raam hoef te kijken om te weten hoe hij door de straat struint.
Hij is zo dronken dat ie gaat zitten en lekker doorgaat met schreeuwen , en waar doet de beste man het? Onder ons raam. Wij wakker. Mijn jongste wakker, huilen want die man is zo verschrikkelijk bezig dat zelfs ik er bang van word van zoveel verbaal geweld. Kind troosten even bij haar gaan liggen en opeens is het stil. Iedereen weer naar bed en we slapen na een dik kwartier weer.
2.30 uur: De dronken man heeft gezelschap gekregen en nu lopen ze met zijn tweeen te schreeuwen en te doen , dit is zo hard, zo tuig, zo ordinair, zo gewelddadig dat ik er echt bang van word. Dochter wakker , totaal overstuur, ik weer bij haar in bed, de dronken mannen hebben hun auto met alle ramen wijd open voor onze deur geparkeerd en schreeuwen vrolijk door onderwijl af en toe muziek testen (volume op vol of course) en scheuren op en neer door de straat, flink gassen en weer heel hard remmen , schreeuwen, muziek en weer gassen en remmen en dit gaat zo maar door. Waar is de politie in dit soort gevallen? Deze mensen zijn zo out of control dat je mag hopen dat er geen verkeer op de weg is die kunnen worden doodgereden door deze lui.
3.00 uur, alles is weer rustig , ik sus mijn dochter nog even die echt heel erg bang is (geen wonder ik vond het ook heel erg eng) en we gaan weer slapen
7.00 uur: wekker gaat , ik ben kapot, hoe kom ik de dag door in hemelsnaam?
Op naar het huis......

5 reacties:

Anoniem zei

zelf even de politie bellen, dat werkt. volgens mij zitten ze 's nachts achter hun buro te wachten op een melding. sterkte met deze dag !! jenny

13 maart 2009 om 09:40  

Oh je, niet tof. Ik vraag me ook af waarom je zelf niet gebeld hebt?

13 maart 2009 om 11:45  
Ilse zei

Nou heel simpel ik had een overstuur kind die we aan het kalmeren waren en we hebben alleen telefoon beneden en toen we eindelijk zover waren dat we dachten we gaan de politie bellen gingen ze weg...en het was het grootste tuig wat je je maar kan indenken en dan ben je denk ik ook gewoon bang..

13 maart 2009 om 11:54  

Jeetje, joh! Had zelf de politie gebeld!! Dat is toch niet normaal meer!! Gelukkig is het mooi weer buiten nu en kan je misschien daar wat energie vandaan tanken.... anders wordt het wel een erg lange dag na deze vreselijke nacht!!

13 maart 2009 om 14:03  

Oh wat irritant die rot lui! Hartstikke eng, zou ook geen oog dicht doen. grrrr... straks lekker in ander huis!

14 maart 2009 om 19:20