28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Poezen , rust , poppen en nog meer


Het is gedaan met de rust voor onze twee Britse Korthaar poezen (sorry,  1 kater).
Morgen komt er een nieuwe huisgenoot en ik denk dat ze dan wel weer een paar dagen van slag zullen zijn en zo rustig als ze er nu bij liggen zullen we ze voorlopig niet meer zien denk ik.

Onze "je weet wel" kater Bailey.

Onze poes Guusje die het heerlijk vind al die verhuisdozen in huis want ze ligt al 2 weken non stop in coma op deze doos.


Ik heb een zwak voor poppen. Waar het vandaan komt weet ik niet, mijn meiden hebben dan ook heel veel poppen dankzij mij. Maar een enkeling is voor mama. Zo heb ik twee Afrikaanse poppen en dit is de laatste aanwinst, ik heb nu al weken steeds verliefd naar de foto's van de baby van Yung zitten kijken en toen ik deze pop dus tegenkwam van de week heb ik 'm gekocht. En deze is alleen voor mama... ;)


5 reacties:

Yuen zei

Aaah, hij/zij lijkt wel op ons poppetje. Wat een lieffie... .

Ben benieuwd wat voor huisgenootje er komt? Iets van een hond stond mij bij. De bovenste poes/katfoto lijkt wel een siamees.

21 maart 2009 om 20:47  
Ilse zei

Ja de kleuren wel maar het is toch echt een Britse Korthaar...op http://www.cattery-nedercats.nl zie je de moeder , daar hebben we hem gekocht.

21 maart 2009 om 21:25  

Hey Ilse,
Ik hoor jou alleen maar over de hond! Blijkt dat je twee prachtige katten hebt! Wat een prachtige beestjes en ze zien er zo lief uit!!!
Ik als echt katten-mens word er helemaal blij van!!! Guusje wat een beauty!!!

22 maart 2009 om 01:01  
Ilse zei

Hey Elsbeth, ja ze zien er niet alleen lief uit ze zijn ook heel erg lief....

22 maart 2009 om 09:32  

Waar kan ik dat 'linker' schattige popje kopen???
hahaha
Die vind ik namelijk erg leuk!

22 maart 2009 om 11:11