28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Niet milieuvriendelijk


Nou het schijnt dus minder milieuvriendelijk te zijn mijn witte achtergrond en niet meer.
Ach maakt het uit,  ik ben verre van GROEN, verre van milieuvriendelijk.
Ik splits/sorteer geen afval, laat de kraan lopen als ik mijn tanden poets, heb 's avonds overal de lampen aan, doe niet aan spaarlampen omdat die simpelweg geen sfeer geven, recycle niks, rijdt in een slurpauto, en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Ik snap dat hele gedoe van die muizen ook niet zo dat die niet meer als proefdieren gebruikt mogen worden.
Ze mogen wel met zijn allen massaal gefokt worden en dan in mega kleine hokjes groeien om vervolgens te dienen als levend voer voor slangen en andere reptielen, kijk dat vind ik dan weer dubbel want dat is ook wreed.
Kijk ik ben tegen dierenleed laten we dat even duidelijk stellen maar men moet wel consequent zijn. 
Verder is dat groene gedoe niet voor mij, knap als je hele dagen ermee bezig bent , niets dan bewondering hoor maar IK denk dat het geen bal uitmaakt.
Wij zitten hier met ons ieniemienie landje een beetje groen te doen terwijl meer dan de helft van Europa er helemaal niet mee bezig is en dan denk ik dit heeft geen zin mensen wij gaan met ons ieniemienie landje echt het verschil niet maken.
Nu hoop ik niet dat ik morgen de hele groene gemeenschap over me heen krijg...mensen overtuig me dan eens , blaf me niet af (want dat werkt averechts) maar kom met goede argumenten.

2 reacties:

Ik denk altijd maar; alle kleine beetjes helpen. En als we dan toch bezig zijn: Kleine moeite groot plezier. Jajaja, ik denk wat af he? :)

Dus scheid ik mijn afval wel (papier, glas, groen en rest), probeer een beetje op te letten met water, gas en electriciteit en heb geen auto.

Ik kom verder niet met goede argumenten, want al die argumenten heb je heus allemaal wel eens gehoord :)

Ik geloof gewoon dus in die kleine beetjes, goed voorbeeld en een redelijk goede gebruiker van deze aarde zijn(ook voor mijn kinderen, in de hoop dat diens kinderen ook nog steeds gezond op deze aarde kunnen wonen).

11 maart 2009 om 09:13  

Kan me vinden in wat Toetje zegt: alle beetjes helpen. Eerlijk gezegd vind ik het zelfs zo dat je als ouder verplicht bent om het goede voorbeeld te geven. Je voedt immers 7 kinderen op, die later ook weer kinderen krijgen etcetera. Moet je zien wat een sneeuwbaleffect dat gaat geven als jij begint met milieubewustzijn.
Ik denk niet dat het zin heeft om je te proberen te overtuigen, geloof dat je daarvoor een tikkeltje te 'eigenwijs' bent. ;-)

11 maart 2009 om 14:13