28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

MAX

En dit is dus mijn verjaardagskado van mijn lieve lieve schat:
Onze nieuwe aanwinst, MAX, duitse herder, as woensdag 8 weken oud. Geboren op 28 januari.

Ja ik weet wat iedereen nu denkt: Waar begint ze aan? Met een verbouwing bezig, moet nog verhuizen en dan een pup...........
Ja dat denk ik ook hoor , ik ben niet zo naief dat ik denk dat doe ik wel even maar ik heb er wel degelijk over nagedacht ook al denkt iedereen van niet ;) 
Ik dacht nu even druk , HEEL ERG DRUK, en dan is ie tenminste zindelijk in het nieuwe huis (hoop ik) 
En ik besef me terdege dat dit veel werk is, niet verstandig op dit moment enzovoorts enzovoorts.
Maar ik moet er niet aan denken dat ie mijn gloednieuwe vloer onder piest of nog erger mijn gloednieuwe tapijt.....aarrggh.

Max hebben we even toen ie het hele huis verkend had en Bettie helemaal gek was in de bench gezet, na welgeteld 5 minuten was de bench helemaal ondergescheten, het hele huis meurde like hell en ik heb alles (speeltjes, handdoeken etc) meteen in de klikobak gegooid, niks uitwassen dit is TE erg gewoon.Wat een stank zeg. En wat een hoeveelheid poep produceert dat beest.
Word nog lachen vannacht, ik overweeg om maar niet meer te voeren zodat ik ook geen poep meer hoef op te ruimen maar ja dan gaat ie dood hè? 
Nou hopelijk is Max een slimme hond en weet ie dat ie niet meer in zijn bench moet poepen dat het vrouwtje dat helemaal niet leuk vond zojuist en dat het vrouwtje heel, heel erg moe is en dat vrouwtje vannacht wil slapen.
Max heeft inieder geval al laten zien dat ie heel goed een chimpansee kan nadoen , a-oe a-oe,  ja heus, ik wist niet of ik een herder of een chimpansee in de bench had , hij maakt nl exact hetzelfde geluid. 
O jee,  ik zal toch geen herder gekregen hebben die denkt dat ie een chimpansee is?
Dan moet ik naar de Dog Whisperer en daar heb ik nu niet veel tijd voor hoor.


7 reacties:

Anoniem zei

Wat een poepie scheetje zeg!

22 maart 2009 om 17:54  

Ha!! Da's leuk!! Een Max dus.... toch een korte naam geworden, begrijp ik?? ;-) Hihihihihi... Tja, en wat het goede (of niet goede) moment betreft.... niet over nadenken! Max is er nu!! Dus.... het is altijd het goede moment!! (wat Max betreft in ieder geval...) hihihihi
Ben benieuwd wat voor nacht jullie ingaan.... Misschien een *tip*: leg een oud t-shirt van jou of G. in de bench, dan is jullie geur dicht bij Max en is hij misschien eerder stil....
Succes hoor!!

22 maart 2009 om 18:03  

Wauw ... leuk. ,aar wat een werk idd. Jij liever dan ik ahha. Maar volgens mij gaat het jullie best lukken.

Fijne avond, Elise

22 maart 2009 om 18:13  
Anoniem zei

het is wel een schatje om te zien moed houden het komt allemaal goed.
x Fon

22 maart 2009 om 19:18  

Max ziet er supercute uit. En idd, ik dacht: waar begint ze aan, juist nu. Maar goed, het brengt ook wel een heleboel positieve energie (op dat schijten na dan).

22 maart 2009 om 19:43  
Anoniem zei

Hij is idd erg leuk, maar welke pup niet hè. Wij hebben inmiddels ook 2 dogs, dus 1 van 2 jaar en een van 4 maanden.Leuk als ze in de tuin aan het stoeien zijn! Er blijft geen plant heel en net nu alles weer gaat uitkomen. Je moet er iets voor over hebben hè.Maar jij sterkte met alles!!! groetjes nelis

23 maart 2009 om 09:07  
Inge zei

Ach wat een schat, leuk he die hangoortjes! Wij hebben 13 jaar een Mechelse Herder gehad, ook zo leuk! Nu sinds 1,5 jaar een Engelse Cocker Spaniel, heel wat anders, maar oozoo leuk!
Veel succes ermee hoor! Geniet er maar van, hij is zo snel groot!

23 maart 2009 om 19:53