28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Had gekund


Gisteren reed ik met G naar Gouda, we gingen even kijken naar iets.

Hoe dichter we bij Gouda kwamen hoe mooier het landschap werd.
Eenmaal net voor Gouda kwamen we langs een prachtig landschap. 
Alles was wit daar van het vriezen een dun laagje sneeuw en de zon scheen volop, de lucht was blauwer dan blauw.
Zo verschrikkelijk mooi en ik ? Ik had mijn fototoestel in Harderwijk liggen ($#%&@&&%#%).
Ik ben er zelden zo ziek van geweest dat ik het niet bij had.
Het was nl zo prachtig.
Ik heb geprobeerd foto's te vinden die het evenaren maar het is me niet gelukt, het was mooier dan op deze foto dus ik had prachtige foto's kunnen maken.
Helaas.
G wilde ook niet terug rijden naar Harderwijk om het op te halen en dan weer naar Gouda te rijden wat ik wel kan begrijpen hoor van zijn kant.
Lesje voor mij: ALTIJD je fototoestel meenemen.
Ik had dus prachtige foto's  kunnen schieten van een nog veel mooier landschap....
Snik had gekund, hebben we niks aan natuurlijk.

2 reacties:

Anoniem zei

Troost je, nog niet zo erg als hier!!
Het plaatje dat jij beschrijft had (heb!) ik hier voor mijn deur. Dus ik toog gisteren (met vriendin) al vroeg naar het bos, mét mijn fototoestel. Schitterende foto's gemaakt en ik was helemaal blij! (Opkomende zon, sneeuw van wit tot zacht roze... een sprookje!)
Bij het overzetten van mijn foto's gisteravond van mijn camera naar mijn computer, heb ik denk ik iets fout gedaan.... Gevolg? Ik ben mijn foto's allemaal kwijt!! Volgens mijn lief zullen ze wel ergens in een donker hoekje van de laptop-harde-schijf hangen, maar wáár... Dát is een groot raadsel! Ook ik heb mijn les dus geleerd: doe vooral de dingen die je leuk vindt om te doen (foto's maken) en laat het andere werk waar je geen verstand van hebt (foto's overzetten) aan een ander over (manlief...)! Zucht......

10 januari 2009 om 16:16  

troost je.. in tegenstelling tot jou had ik hem wel bij me maar het was zo intens koud dat ik nu hoofdpijn heb na een uurtje wandelen. En weet je wat ook nog het geval was. Landschappen zijn inderdaad veel mooier met dit weer dan bossen. Naaldbomen zijn allemaal hetzelfde en daarnaast heb je amper zon in het bos. Lekker slim ook.

10 januari 2009 om 16:20