28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ssssst


In het kader dat het momenteel erg in is dat een ieder zijn geheimen openbaar maakt zal ik ook maar eens wat bekennen.

Nou daar komt ie dan hoor, uh nee, zometeen....... nog even wachten, zijn jullie nieuwsgierig? Durf ik dit te delen met iedereen?
Eigenlijk niet want het is nogal genant.
Maar Danny de Munk vertelt gewoon op tv dat ie tering roept als ie klaarkomt, Daphne Deckers die openlijk toegeeft een muts te zijn want Richard en zij houden van samen een puzzel maken van 1500 stukjes, vriendin nr 1 vertelt op een feestje dat zij haar scheten heerlijk vind ruiken, vriendin nr 2 dat ze wel eens gestolen heeft, Jolanthe van Jan (Smit) dat ze wel in is voor een trio als Jan dat zou willen (alsof Jan dat niet zou willen duh).
Als men mij dan vraagt vertel jij eens iets, is dat niet dat ik niks weet, de vraag is dan alleen wat kan je wel en wat kan je absoluut niet delen met anderen? Kijk geheimen zat, daar ligt het niet aan, maar je wil wel nog over straat kunnen tuurlijk.
Nou Ilse denk goed na wat kan nog net en wat kan niet?
Pfff ik ga even denken jullie horen nog van me.
Oja ik ben terug (in Harderwijk) , moet eerlijk toegeven dat het fijn was maar dat ik ook blij ben weer thuis te zijn. Dat klinkt ook mutserig als ik het zo nalees maar het is de waarheid. New York is toch net wat opwindender dan Twente.

4 reacties:

kut... iedere keer weer mislukt het me een reactie te plaatsen. Weet dat mijn eigen vrienden er van balen dat het zelden lukt. Nu merk ik het zelf.
wat ik dus zei was... Dat ik overal voor in te huren ben en dat je applecrumble super lekker is ( eergisteren gebakken) en dat ik vaker mijn lurkers ( mensen die zich laven aan mijn blog) gevraagd heb zich bekend te maken. sporadisch antwoord gekregen. En dat voor mij is reden om die geheimen dan ook maar echt geheim te houden. Ik hoop dat het nu wel lukt dit te plaatsen.

26 december 2008 om 15:53  
Ilse zei

Hoi J
Nou ik vind het ook echt een nadeel dat je niet kan zien wie er allemaal je blog leest, dat is echt vervelend vind ik. Maar goed tis nie anders. Nou ik hou het in gedachte voor volgend jaar .
Ja lekker he die applecrumble!
x

26 december 2008 om 20:18  
Anoniem zei

Tja mijn reactie gaat ook vaak verloren, denk ik.
En die applecrumble was inderdaad heerlijk de gehakballen trouwens ook! groetjes nelis

27 december 2008 om 13:01  
Anoniem zei

Geheimen plaasen op je blog vind ik een soort van emotionele incontinentie. Ik zou het zelf niet doen dus. Neemt niet weg dat ik het prima vind dat een ander het wél doet, dus eh, laat maar komen...

29 december 2008 om 08:56