28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Chauffeur


Zaterdagochtend, 7 uur de wekker gaat en de race tegen de klok kan beginnen.

Ontbijt maken, hond uitlaten, hockey kleren sorteren, haren kammen/staarten maken.
Zelf snel onder de douche, mijn pms en buikpijn onder controle proberen te houden wat niet lukt, aankleden, tanden poetsen. Snel de laatste dingen nog regelen hier thuis, kinderen die op fiets naar hockey vertrekken geld meegeven voor iets te drinken/eten op de hockey. De eerste vertrekt om 8.30 uur, de tweede om 8.45 uur. Ondertussen komt mijn zoon thuis die is wezen slapen bij zijn vriendinnetje, effe kletsen, dan twee vechtende broers uit elkaar rukken boven, ontbijt voor zoonlief maken. G gaat met de auto naar de wasserette want je kan niets meer zien door de ramen en hij is al in geen maanden meer gewassen. G komt terug pikt mij op, Nyah moet hockeyen en wil graag dat we een keer komen kijken (speelt de eerste keer thuis dit seizoen), nog ff kijken bij Kyla ook en dan snel naar huis. Chauffeur staat voor de deur. 
Chauffeur? Ja wij hebben een chauffeur moeten inhuren om  Yoni met zijn team naar Zwolle te rijden. Ouders moeten rijden nl , regel van de club, kijk dat je 7 kinderen hebt om de week waarvan er 6 op hockey zitten en dus niet voor 2 of 3 kinderen kan rijden als ze toevallig alledrie uit spelen daar hebben ze hier geen boodschap aan, dat we ook geen opa's en oma's in de buurt hebben wordt ook niet naar gekeken, je moet rijden of je kind mag niet meer mee doen in wedstrijden!!! Ruilen met andere ouders?? Niemand wil rijden dus ruilen ook niet en daarbij hebben wij ze om het weekend wat al moeilijk ruilen wordt. Wil ik mijn zoon niet laten uitsluiten van wedstrijden moet er dus iemand rijden dat is de chauffeur geworden want wij konden met de beste wil van de wereld niet. Nou, ik heb mijn plicht gedaan "ik" heb gereden en nu zoeken ze het dan ook maar uit ook, kunnen ze daar weer lekker over kletsen op de hockey, nou lekker dan, doe maar, heb ik schijt aan. Lekker decadent ben ik weer.
Yoni is weg, ik vlieg op de fiets naar de slager , kruidvat, bakker, dierenwinkel, hema, vlieg weer naar huis alwaar G ook de nodige klussen heeft gedaan en de andere kinderen heeft opgevangen die weer terugkwamen van hockey, brood gemaakt, Nyah omgekleed want die heeft een feestje, Kyla gaat naar een vriendin in Hulshorst waar ze blijft slapen dus snel nog een koffertje inpakken, taxi bestellen om dochter naar Hulshorst te brengen (Ja je hoort het goed, geen tijd he, het wordt steeds decadenter), stofzuigen, hond ff knuffelen want het is tenslotte dierendag, G brengt Nyah naar het feestje, wachten op de chauffeur en Yoni, werken, bedden opmaken, was uit machine halen en een nieuwe aanzetten, was ophangen, droger leeghalen, wastafel schoonmaken, boodschappen doen.
Een uurtje voor onszelf inplannen ergens in de middag om even een kop koffie te drinken in de stad rond half 4 een half uurtje want dan kunnen we weer naar huis de rest opwachten die terugkomen van hockey en feestjes en dan weer achter de kookpot. 
Vanavond plof ik in de bank om half 9 en doe NIETS meer...............


Iedereen van Harte Gefeliciteerd vandaag...met dierendag.


LeukHier kan je hele leuke tassen laten maken met je eigen foto. Voor de kinderen , luiertassen, voor jezelf, toilettassen etc.....