28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

X Factor 2008, Daniel Evans

Deze kreeg ik doorgestuurd...
Daniel zijn vrouw heeft hem 4 jaar lang gepusht mee te doen met X factor, steeds verzon ie andere excuses om niet mee te hoeven doen.
11 maanden geleden is zijn vrouw gestorven na de geboorte van hun dochtertje en nu heeft ie dus besloten voor haar mee te doen met een prachtig nummer...
Pak de zakdoeken maar ....

Per toeval stuitte ik op filmpjes van Guusje Nederhorst, dat vond ik zo'n leuk mens en ben weken van slag geweest dat een net sinds enkele maanden moeder moest sterven en haar kind nooit ziet opgroeien...
Geweldige plaat van Dinand als eerbetoon aan zijn vrouw.

S1NGLE

Iedereen kent denk ik wel de strip S1ngle uit de krant , binnenkort komt de serie, zie hier de promo....
Ben zeer benieuwd...de actrices zijn in ieder geval veelbelovendKatja Schuurman, Eva van der Gucht en Bracha van Doesburg. Vanaf 14 oktober iedere dinsdag om 21.30 uur op de buis bij net5.
Deze light-drama serie naar de gelijknamige strip gaat over drie vriendinnen die allemaal op een verschillende manier in het leven staan. Maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn alleenstaand, of zoals sommigen liever zeggen 'alleengaand'. Ze vertellen elkaar hun filosofieën over mannen, relaties, het leven en mislukkingen.