28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Harsen


Twee weken lang heeft ze me aan mijn kop gezeurd, ze wilde haar benen geharst hebben.

Mijn dochter Kyla,  10 jaar oud.
Ik heb er echt over getwijfeld want tja zo jong nog en dan al je benen harsen... maar ik als vrouw begrijp mijn meisje, niemand wil met zulke behaarde benen door het leven.
Mijn dochter heeft het geluk dat ze de mooie getinte huid en haren van haar oma heeft en dat ze daardoor een beetje een buitenlands uiterlijk heeft maar ook de pech dat dat ook met zich meebrengt dat ze dus veel haar op haar benen heeft. Oma heeft Frans/Spaans bloed namelijk.
Bij de geboorte was het een behaard aapje, haar rug zat vol zwart haar en ze had al een hele pruik op, ik kon meteen staartjes maken.
Ik heb haar gewaarschuwd dat het verschrikkelijk veel pijn ging doen dat harsen, dacht nog even dat dat haar voldoende af zou schrikken om het niet meer te willen maar nee hoor, vastbesloten om de pijn te doorstaan,  zeurde ze lekker door. 
En ik zwichtte uiteindelijk toch ook omdat ik het ook niet mooi vind behaarde benen.
Harsapparaat aangezet en daar gingen we, wat denk je, ze vond het HE-LE-MAAL geen pijn doen. Tuurlijk niet ik had het zo liggen aandikken dat het alleen nog maar mee kon vallen.
Nu heeft ze mooie gladde benen, ze geniet al 24 uur van haar benen , rokjes aan en iedereen mag ze zien die gladde mooie benen!