28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gefeliciteerd!!!


Nou dat was nog eens een dag met goede berichten vandaag behalve eentje dan.

Vanochtend belde Nino's decaan dat Nino naar VWO kan volgend jaar, jippie!! 
Yes riep ie keihard toe hij het hoorde en vloog ons om de nek.
Hij was een bespreek geval en Guido heeft zich gelukkig veel ingezet voor Nino en veel met zijn mentor gesproken en gemaild zodat Nino toch lekker naar het VWO kan. Goed gedaan G en natuurlijk goed gedaan Nino. Gefeliciteerd jongen!!!!!!
Vandaag hebben we hem dus voor zijn verjaardag en voor zijn VWO een laptop kado gedaan met alles erop en eraan zodat ie lekker naar hartelust kan msn-en en hyves-en want dat is toch DE communicatie manier van de jeugd van tegenwoordig. Hij was er erg blij mee en zo hebben we vanavond al een beetje zijn verjaardag van morgen gevierd en natuurlijk donderdag nog met zijn vrienden en vriendinnen.
Vanavond ook naar school geweest en met alle leerkrachten uitgebreid gesproken, aangezien alle ouders voor 10 min gesprek hadden ingeschreven hadden we lekker de tijd tussen 7 en 8....
Levi en Sam doen het uitstekend , Nyah en Febe ook en Kyla was HEEL erg blij met haar Havo-VWO advies, haar avond kon niet meer stuk want ze wil perse naar VWO of theaterklas, nu nog kijken of ze dit ook volhoudt de laatste 2 schooljaren.
B haar hond is aangereden door een dolle fransoos , zo zielig!!! dat was dus het slechte nieuws, beterschap tante Bets (ja, die heet ook zo). 
Ik heb een lamineer apparaat gekocht en ben al de hele avond druk aan het lamineren, heerlijk, alles wat ik maar kan lamineren wordt gelamineerd, zooooo handig zo'n ding. Nee de kids en G helaas niet, die passen niet door het gleufje.
Oh en F, ik heb echt moeten lachen met die collega van je die naar het tenthuisje gaat, condoleer haar maar van mij. Zo zielig voor die vrouw maar misschien heeft ze geluk, er staan ook heel mooie tenthuisjes, echt waar.
Nino is jarig morgen : Hiep Hiep Hoera!!!!! Justin jij ook natuurlijk van Harte....